Kevään ilmaiset Burn Fat Burnit!

Hellou!

Talvi on ohi ja ulkona hengästyneenä painaminen on taas mukavempaa, siispä julkaisen tän kevään Burn Fat Burn aikataulut! BFB:t on siis mun järkkäämiä 30-45min ilmaisia rasvanpolttotapahtumia, joissa ideana on porukalla polttaa rasvaa ulkoilmassa, ihan vaan koska yhdessä on kivempi kärsiä ;D Mukana oli viime vuoden puolella ihan kaiken kuntoisia ja ikäisiä naisia ja oli porukassa pari ihanaa miestäkin! Ylipaino tai huono kunto ei siis ole este. 

7158_458176430939790_472718401_n

Tässä aikataulu:

la 26.4 HIIT aamutreeni Vuosaaren yleisurheilukentällä 09:00
su 27.4 porrastreeni kello 13:00

la 3.5 HIIT aamutreeni Vuosaaren yleisurheilukentällä 09:00
su 4.5 porrastreen kello 13:00

su 11.5 porrastreeni kello 13:00
maxresdefault

Porrastreenit pidetään Malminkartanon Jätemäellä. Paikalle pääsee keskustasta bussilla ja autoille on ilmainen parkkipaikka ihan mäen juurella. Osoite on Naapuripellontie, Malminkartano.
Treeniporukka kokoontuu rappusten juurelle ja pienen lämpän jälkeen lähetään peräkanaa tarpomaan rappusia ylös. Tsemppaan jokaista eteenpäin :)! Porrastreeneissä saa juosta ja kävellä oman kunnon mukaan. Itsekään en taida päästä yhtämatkaa juoksemalla ylös ainakaan joka kerta :D 

HIIT aamutreenit Vuosaaren yleisurheilukentällä ovat intervallitreenit, aerobista sprinttejen ja liikesarjojen muodossa.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Vuosaaren_urheilukenttä
Paikalle pääsee autolla ilmaiselle parkkipaikalle, metrolla vuokkiin ja bussilla. Metrolta kävellen n. 20min. Kokoonnutaan pohjoispäädyn rappusille ja aloitetaan lämmittelyllä. 
(Juuri nyt kenttä on suljettuna, jolloin sisälle pääsee kiipeämällä n. 2,2m portin yli, vaatii jonkinlaista kuntoa päästä sen yli, ei silti mikään mahdottomuus :D 2.5.2014 eteenpäin portti on auki).

image_9
Molempiin aerobisiin treeneihin tullaan vähintään aamupala syöneenä. Treenit ovat rankkoja polville, eli jos tuntuu etteä sprinttaaminen / rappuskävely on ongelmallista niin saa tulla kokeilemaan, mutta omalla vastuulla niin kuin ennenkin. Ryhmätreeneissä en kerkeä katsomaan kaikkien polven kulmaa samaan aikaan :)

Kavereita saa tuoda niin monta kuin haluaa :)! Paikalla on myös mun oman valmennustiimin jäseniä. BFB:t onkin suunniteltu avoimiksi tiimipäiviksi. Treenejen jälkeen mun kanssa voi halutesssaan jäädä jutustelemaan jos on jotain mielessä :)

image_10
Kesä lähenee, let’s burn fat & have fun together!

Ihanaa viikkoa!
/Aku

aurora vuorensola

Aku

17 vastausta artikkeliin “Kevään ilmaiset Burn Fat Burnit!”

  1. Harmikseni en pääse osallistumaan kaikkiin treeneihin ulkomaan reissun takia mutta Super hyvä idea! Oon mukana niin monessa treenissä kuin mahdollista ! :)

  2. Moi. Piti kysymään, että oliko Fitnesstukun One Cutista hyötyä? Tuliko tuloksia?

    • Moi! Kokeilun perusteella suosittelen One Cut:ia vain kilpailijoille kisoja edeltävälle viikolle.

  3. Voi olispa täällä oulussakin joku yhtä innokas ja aktiivinen ku sinä niin olisin joka kerta mukana!

    • Ihana kuulla Eveliina :)! Tuun ens viikolla Ouluun pääsykokeisiin niin saa nähdä, pienen pieni mahdollisuus, että siellä olisi jatkossa ”joku” aktiivinen ;D

  4. voi vitsit oot niin ihanan reipas ja HALUKAS AUTTAMAAN meitä muita omaa aikaa tuhlaten <3 Toivottavasti pääsen osallistumaan treeneihin!

  5. Oli tosi kiva treenata yhdessä, kiitoksia tästä. Salilla kesti tuon jälkeen hetken saada koneet käynnistettyä :P Onneksi oli ”vain” yläkroppatreeni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta