Kiropraktikolla käynti – kuvat ennen ja jälkeen

Heips!

Tästä onkin pitänyt kirjoittaa jo pidemmän aikaa, sillä otettiin viimesimmillä kerroilla kuvia ennen hoitoa ja sen jälkeen. Pidempään seuranneet tietävätkin, että 2013 kävin ensimmäisen kerran kiropraktikolla muiden fysiikkakilpailijoiden innoittamana. Olin käynyt useamman kerran hieronnassa, mutta se ei tuntunut auttavan omaan vaivaani. Pääni ei kääntynyt läheskään niin hyvin kuin pitäisi. Jumia on toki lihaksissa, mutta ekalla kiropraktikkokäynillä selvisi, että ihan selviä nikamalukkojahan siellä oli. Paras hoitomuoto onkin kiropraktiikka + hieronta ja itse käynkin usein samana päivänä molemmissa.

Edellenkään en ole lukoista päässyt eroon, enkä varmaan ikinä pääsekään kokonaan, mutta joka käynti auttaa ihan selvästi ja seuraavaa käyntiä voi aina siirtää pidemmälle kun pitää itsestään aktiivisesti huolta. Vvaikutus näkyy heti, eli minuuteissa. Vasemmalla ennen ja oikealla jälkeen.

IMG_6675

Hiukset pitää aina käynnin aikana nostaa ylemmäs kun maataan selällään ja päätä käännetään. Toimenpide ei satu lainkaan, vaikka kuulostaa ensimmäisillä kerroilla vähän hurjalta. Itseasiassa se fiilis kun rusahtaa on niin hyvä, että kaipaan sitä usein :D Hieronnassa käydessäni pyydän aina myös kallonpohjan hierontaa. Se on tosi rentouttavaa, ihan kuin pilven päällä olisi, vaikka moni muu ilmeisesti pitää sitä jossain määrin epämukavana. Lihakset kiinnittyvät sinne ja siksi on tosi rentouttavaa kun niitä hierotaan. Päänsäryt voivat johtua nimenomaan lihasjumeista ja nivellukoista.

jokaisessa kuvassa käännän päätä niin lujaa kuin mahdollista. Ensimmäisen kuvan alkuasento on kyllä jotain ihan uskomatonta, noinko vähän se kääntyy enimmillään? Näilläkin vertauskuvilla on vain pari minuuttiia aikaeroa.

IMG_7991IMG_7992

Joka käynnillä minulta avataan lukkoja myös muualta ja liikeradat pääsevät taas ihan uusiin sfääreihin. Etenkin jalkatreenissä kaikki kyykyt, askelkyykyt, bulgarialaiset, pakarapotkut ym. onnistuvat paljon paremmin.

Finnkiro on toiminut yhteistyökumppaninani toisesta käyntikerrastani lähtien ja tarjoaa nettivaraajille ensimmäisen 30 min arviointikäynnin ja hoidon hintaan 40€ (norm. 70€). Kannattaa mainita blogini, sillä saat mahdolliset 15 min jatkokäynnit hintaan 60€ (norm. 70€). Finnkiron omistaja Olli on aivan mahtava, avulias, kokenut ja osaava tyyppi. Jos sinulla on ongelmaa rangan, liikkuvuuden tai vaikka juuri päänsäryn kanssa, kannattaa olla yhteydessä :)

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma made by me 29€? Täällä lisää!

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta