Ihanaa, kun naapurin Raimo tatuoi poskeensa parsakaalin ja banaanin

Lempiravintolani Farang täytti 7 vuotta ja sitä juhlittiin Farangin popup terassilla herkkujen ja drinksujen kera. Piipahdimme ystäväni kanssa paikanpäällä nautisekelemassa pienen täydellisen brunssin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATaivaallista, kuten aina. Ei voi muuta sanoa. Farangin ruoka ja palvelu on aina top notch; sinne tulee, iloisena, syö iloisena ja lähtee iloisena. Ruoka on niin hyvää, että laitan usein silmät kiinni nauttiakseni enemmän herkullisista ja eksoottisista mauista :)

Brunssin jälkeen suuntasimme ystäväni kanssa Helsingin Kaivopihalle Pokemon Go:ta pelaamaan, tripla-luren ääreen. Parempaa päätöstä aurinkoiselle kesäpäivälle en olisi osannut kuvitella!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Törmäsin muuten tässä juuri Facebookissa yhteen parhaista keskusteluista aikoihin, jossa instagramin dinokkio on tatuoinut kätensä täyteen pokemoneja:

Hienot tatuoinnit saavat Pokemon Go fb-ryhmässä yli 700 tykkäystä (minultakin!) ja kommenttiboksiin satelee kehuja. Osa kommenteista on kuitenkin negatiivisia, tyyliin ”Miksi pilaat elämäsi?” ja ”Kai tajuut, ettet saa välttämättä töitä esim. keittiöalalta” – mihin tulikin ihan paras kuvakommentti. Oh snap.

oh snap tomi

Kuvassa Tomi Björck, Farangin omistaja.

Perään tuli vielä ihan mahtava kommentti, mitä jokainen voisi miettiä aina ennen, kun arvostelee muita ”…ei se oo sulta pois jos naapurin Raimo tatuoi poskeensa parsakaalin ja banaanin” :D

Rohkaisen kaikkia elämään elämäänsä onnellisena ja juuri sen näköisenä, kuin itse haluaa. Tatuointeja kannattaa kuitenkin miettiä hartaasti, ennen kun tekee lopullisen päätöksen. Itsekin olen kohta 10 vuotta halunnut leimaa, mutta olen lykännyt sen ottamista, sillä en ole 100 varma siitä mitä haluan ja mihin. Kun sen otan, hinnalla ei ole merkitystä ja sitä varten säästetään. Tatuointia varten kannattaa aina varata aika alan ammattilaiselle, sellaiselle itseä miellyttävälle, jonka töitä on seurannut pidemmän aikaa.

Omassa työssä on ollut vain yksi tilanne, johon sain buukattua vain promoottoreita, joilla ei ole näkyviä tatuointeja. Asiakkaan toimiala on konservatiivinen, joten ymmärsin pyynnön hyvin. Toisaalta asiakas saattaa pyytää myös pelkkiä pitkiä tai metallimusiikka kuuntelevia promoottoreita. Kaikki eivät voi sopia jokaiseen työhön muutenkaan :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Henkilökohtaisesti olen tosi iloinen siitä, että suvaitsevaisuus maailmassa on vain paranemaan päin. Uskon, että jokainen sukupolvi kokonaisuutena on viisaampi kuin edellinen. Ulkomailla asuessani oli mahtavaa tavata saman ikäisiä joka puolelta maailmaa; Koreasta, Intiasta, Puolasta, Ranskasta, Jenkeistä… Oli ilo huomata miten samankaltainen ja avara katse meillä oli maailmaa kohtaan.

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi 

Edellisessä postauksessa: Prätkällä polskimaan

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta