Kurkistus perjantaisen pääni sisään

Tässä ei nyt ole siten päätä eikä häntää, mutta sellasta mun pään sisällä on. Paljon ruuhkaisempaa tosin, mutta semi-järjestelmällistä kuitenkin. En nyt jaksa tätä postausta alkaa feng shuiaamaan, joten se on mikä on.

IMG_5077

Meidän auto hajosi tänne Saksaan. Se piti hinata korjaamolle ja laskua korjauksesta tuli 650€, mikä ei todellakaan naurata tällä hetkellä. (Tuskin naurattaa ketään koskaan missään vaiheessa). Akku ja akun laturi oli rikki. Samalla tosin vaihdettiin myös öljyt ja filsu (150€). Saksa on yllättävän kallis paikka huoltaa autoa, sillä tämä oli halvin suhtellisen lähettyvillä oleva. Monella liikkeellä, mistä kysyttiin huoltoja, tuntilaskutus työlle oli yli 100€ / tunti. Täällä on niin paljon autoja, että eikö kysynnän pitäisi alentaa hintaa?

Toinen PT yritti taas käyttää toiminimeäni ”Booty Camp”, mihin minulla on Suomessa yksinoikeus, olen sen ostanut ja rekisteröinyt. Rautalangasta väännön jälkeen hän suostui poistamaan toiminimeni toiminnastaan. Tämä oli jo toinen kerta noin vuoden sisään.

Ensimmäisellä kerralla PT otti ”Booty Camp”:in omakseen heti kun vaihdoin toiselle salille… Nimesi siis oman ryhmänsä minun brändini mukaan. Olin aika järkyttynyt, että miten kehtaa. Oli kyllä pahoillaan ja vaihtoi valmennuksensa nimelle ”Bootylicious”, mikä on taas Elixian omistuksessa?! :D Hmm.

Tällä kertaa PT muutti huomautukseni jälkeen nimikkeeksi ”Buuticamp”… Ei helvetti. Nyt valmennuksen nimi on joku aivan muu, thank goodness.

Oli sitten PT tai minkä alan yrittäjä vaan, mitä jos ensin googlaisi noita nimikkeitä, että käyttääköhän joku niitä jo? Minä en ainakaan haluaisi olla noin epäaito, että ratsastaa toisen nimellä, edes vahingossa. On olemassa myös yritystietorekisteri (ihan kuin erillinen google), mistä jo rekiströityjä nimiä voi etsiä / tarkastaa, että onko joku jo ottanut tietyn nimikkeen.

IMG_5080

Naisyrittäjät -ryhmä: Se on facebookin oma ryhmä naispuolisille yrittäjille. Siellä on paljon hyödyllistä tietoa ja tukea (joskus), mutta myös kaiken maailman ihmejuttuja, mitä voin kuvitella, että vaan naiset puhuu.

Esimerkki: Eräällä on jokin lapsitarvikenettikauppa ja kuvaa sinne omia lapsiaan. Joku jakaa ryhmässä vinkin, miten ulkopuolinen ei saa ladattua nettikaupan kuvia omalle koneelleen. Henkilö on innoissaan, sillä ei missään nimessä halua, että kukaan saa hänen lapsiensa kuvia käyttönsä. Print screeniä kun ei ole keksitty… Annoin kyllä tästä neuvon, mutta ei tainnut kiinnostaa. Ehkä tollasta kuitenkin aikuisen ihmisen pitäisi osata ajatella ihan itse? Jo hänen omastakin facebookista pystyy tuntematon ihan suoraan tallennusnapilla lataamaan lapsien kuvia. Minä ymmärrän hyvin, että kaikki ei halua julkaista lastensa kuvia, mutta ymmärrän myös niitä jotka haluaa. Tää nyt oli kuitenkin vähän liian ristiriitainen tapaus, kun kuvia käytetään kaupallisestikin.

Yhdessä vaiheessa kyllästyin osaan menosta ja aloin etsimään Miesyrittäjät ryhmää, jos he huolisivat minut sinne, not even kidding. Olisi kivaa jos olisi ihan yleinen yrittäjäryhmä! Jos tiedät sellaisesta, vinkkaa!

IMG_5220

P*skaa kotinettiä ei vieläkään näy. Kolmannen asentajan piti tulla viime tiistaina. Nyt se oli kyllä minun vika, ehkä, mutta silti. Asentajan piti tulla välillä 14-20 ja minä jotenkin just sinä päivänä muistelin, että tulee aikaisintaan neljältä (14 -> 4… u know). Siinä sitten kököttelin himassa 4,5 tuntia turhaan. Olin vissiin koiran kanssa lenkillä, kun oli tullut tasan kahdelta. Moni Saksassa asuva suomalainen kirookin tätä, että joutuu ottamaan töistä vapaata ollakseen kotona ja usein asentaja ei tulekaan. Voihan se olla, että niinkin kävi nyt. En tiedä, koska kukaan ei vieläkään siellä operaattorilla puhu englantia sen vertaa, että olisin asioista perillä! 3,5kk ilman kotinettiä… Se pitäisi irtisanoa 2 viikon sisällä, kun me muutetaan takaisin Suomeen jo 1,5kk kuluttua :D Minä en irtisano, jos se nyt tulee. Irtisanon sinä päivän, kun muutetaan pois. Maksan sitten vaikka ylimääräisestä kuukaudesta. Voin niin nähdä sen, kun irtisanoisin sen kuukautta ennen ja he katkaisevat sen heti tai muuten vaan vääränä päivänä :D No, ensi maanantaina joku tulee taas. Ehkä. Usko elää!

IMG_5191

Lähes 100% kuvista, mitä täällä otetaan on rannalta – koska me asutaan rannan vieressä. Musta tuntuu, että niiden julkaseminen antaa ihan vääristyneen kuvan mun elämästä, että täällä mä vaan makaan rannalla ja rahaa vaan tulvii firman ikkunoista sisään tai sitten Lassen opintotuki on niin valtava, että oon vaan elättivaimona täällä. Ehkä vähän naurettavan kuuloista nyt kun sen kirjoittaa? Eikä mun pitäisi edes välittää siitä, mitä muut ajattelee. Mutta en mä kyllä halua, että ajatellaan mun olevan rahoissa tai 365 lomalla, kun en ole. En ikinä kehuskelisi rahalla, vaikka sitä olisikin paljon, mutta siis ei ole! :D Miksi sekin pitää sanoa? Miksei vaan voi julkaista ilosia rantakuvia niiltä ajoilta, kun siellä on vapaa-aikaansa viettänyt? Kai mä jotenkin uutterana tyyppinä oletan, että muut olettaa mun olevan 24/7 töissä, koska joskus olenkin, etten jotenkin ansaitse vapaa-aikaa, kun en nytkään tienaa paljoa – varsinkaan täällä Saksassa. Koska ihan omasta työpanoksestahan se on kiinni -> siitä se ympyrä sitten taas alkaa.

On kyllä nyt sellanen fiilis, että haluun jotain uutta. Ihan kun tää ulkomailla asuminen ei riittäisi :D Täällä on tosi lepposta elää. Kylä, missä asutaan on tosi hiljainen ja naapurit aina iloisia ja hirmu ystävällisiä. Takapihalla asuu kaksi pupua, jotka on varmaan 6-10kg / kappale, eli isoja ihania töpöhäntiä. Ihastelen niitä aina aamupalaa syödessä. Herrapupu haluaa lisääntyä rouvapupun kanssa, mutta rouvapupu ei halua. Ymmärrän kyllä, koska näin yksi yö 3 pikkupupua. Girl need a break.

Huomenna yksi vanhimmista ystävistäni tulee kylään ja haetaan hänet aamulla lentokentältä. Ihanaa saada tuulahdus hyvää menneisyyttä tulevaisuuteen. Hän oli meidän kouluaikana sellanen bilemimmi, että…! Niin olin kyllä minäkin. Nyt ollaan molemmat naimisissa. Minulla on koiruus ja hänellä on kaksi suloista lasta.

Huomenna ehkä otetaan vähän viiniä rannalla.

Love,
Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Kesän kuumin kotitreeniohjelma Booty Camp® Beach Edition 20€!

Edellisessä postauksessa fitnessdraamaa: Keskustelinpa eilen Nathalia Melon kanssa rasvanpolttajista

Aku

6 vastausta artikkeliin “Kurkistus perjantaisen pääni sisään”

  1. Heippa! En oo kyllä koskaan saanut sellaista kuvaa että loikoilisit vain rannalla yms. Päinvastoin kirjoitat todella todenmukaisesti blogia ja siusta huokuu kovan työn tekijä tänne puolelle ja siksi tykkäänkin lukea blogiasi! 💗💪 Mukavaa kesää!😊

    • Kiitos paljon Jasmin, kiva kuulla! Kivaa kesää sinullekin <3

  2. Mä en ymmärrä, millä logiikalla kova kysyntä laskee palvelujen hintoja? Jos asiakkaita on tarjolla ovista ja ikkunoista, niin kai sitä on varaa hilata hintaakin ylemmäs.

    • Täällä on yli 40 miljoonaa autoa, että on täällä niitä korjaamoitakin – ja asiakkailla valinnanvapaus mihin autonsa vievät.

  3. Eikku: oisko niin et kilpailu pakottaa myymään halvemmalla? Jos kaupungissa on 300 hierojaa niin hinnat putoaa väkisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta