Kyykkyihin syvyyttä – video!

On jo pitkään pitänyt tehdä pääasiassa valmennettavilleni video kyykkäämistä tukevista liikkuvuusharjoitteista. Nyt viikonloppuna väsättiin Namun kanssa pieni ohjevideo ja mieluusti jaetaan se myös teidän lukijoiden kesken :)

namu venyttely 3 namu venyttely 1 namu venyttely 2Venyttelyn ollessa yleisesti aika tylsää, ajattelin koiran piristävän tätä muuten ankeaa toimintaa. Hän oli kyllä ihan parasta kuvausseuraa. Jossain kohtaa nukahtikin. Selvästi hyvä rutiini kun noin rentoutuu. Here u go!

Kyykkäämistä, liikkuvuutta ja venyvyyttä varten on kymmeniä muitakin hyviä venytyksiä ja putkirullaliikkeitä. Helposti kehonhuolto jää vajaaksi juuri sen takia, että tekemistä olisi niin paljon ja siksi suosittelenkin valkkamaan alkuun ainakin yhden liikkeen mihin sitoutuu ja parissa viikossa tarkkailee edistymistä. Jos on inspiraatiota tehdä enemmän jonain päivänä, antaa palaa!

Salilla treenaaville ihan ehdoton kannustus tehdä näistä harjotteista rutiini aina alakroppapäivinä sarjojen välissä 5 sekuntia kerralla. Sillon ei pitäisi olla parempaakaan tekemistä ja vettä voi hörppiä samalla.

Pidemmät 20sek-2min venyttelyt kannattaa hoitaa 4 tuntia treenin jälkeen.

Toivottavasti näistä on teille hyötyä :)

/Aku & Namu

P.S Bloggauksessani VAARALLISET SYVÄKYYKKYT JA TOP 3 PAKARALIIKKEET lisää juttua kyykkäämisestä!

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

6 vastausta artikkeliin “Kyykkyihin syvyyttä – video!”

 1. Oonkin just miettiny, että pitää googletella ohjeita tälläisiin harjoituksiin, täähän tuli ihan tilauksesta uusien ohjelmien kanssa! :D Jes!
  Ihana Namu, mua kiinnostais lukea teidän yhteisestä harrastuksesta (rallytoko?). Miten usein treenaatte ja miten aloititte harjoittelemaan yms, mua itseäni kiinnostaa toko ja olis kiva lukea miten Namun kanssa harjoittelette. Näyttää tosi hyvältä teidän meno videoissa!

  • Huippua!

   Tokopostausta on ennenkin pyydetty, joten pitää varmaan sellainen raapustaa, kiitos toiveesta :)! Tänäänkin mietin treeneissä, että vitsi kun olisi kamera mukana, voisi taiteellisesti kuvata tota pujettulutötteröä tossa ja noita kylttejä tuolla… :D

 2. Hahah ihana Namu! <3 Hän esitteli selkästi myös kaikille koirakavereille venytykset ;)
  Täytyy kyllä alkaa tsemppaamaan venyttelyssä, aina tuntuu että on kaikki paikat ihan jumissa. Omaa laiskuuttahan se vain on.

  • Namu on ihan venyttelyn mestari, joka päivä monta kertaa :) Yleensä ensin etupää ja sitten takapää. Aina kun mennään hissiin pitää venytellä ennen sitä ja sitten vielä siellä hississä. Etenkin sen olkaniveltähystyksen läpikäyneenä oon tosi onnellinen kaikista Namun venytyksistä, koska nehän usein jää pois jos nivelissä on jotain aktiivista häikkää.

   Tsemiä meiltä molemmilta!

 3. Mä en KESTÄ tota Namua miten se on niin ihana !
  Itse bokserin omistajana en voisi kuin vain haaveilla jumppailusta koiran läsnäollessa; kaikenmoinen tommoinen lattialla heiluminen koetaan kutsuna leikkiin ja niin aletaan yksi kerrallaan kantelemaan erinlaisia leluja viereen, että jospa tällä nyt nappaisi..
  Venyttelyt meneé kanssa mielenkiintoisiki, kun koira päättää käydä lepäämään ihan kiinni kylkeen! Parannappa siinä liikkuvuutta kun 30-kiloa koittaa kovasti sen estää :D

  • Hahaa, äiti sanoin tänään samaa kahdesta terrieristään :D Yksi taktiikka on myös uuvuuttaa koiru kunnon lenkillä ja sitten venytellä kun hän somasti siinä kuorsaa ^^

   Ihana kyllä tuo leluvalikoiman esittely :D<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta