Laskettelulla reidet ja helpot matkaeväät

Ihan varmaan ois mullekin mahdollista lisätä reisilihasmassaa skimbaamalla :D
Oltiin eilen Tahkolla laskettelmassa ja huhhuh mikä burni reisissä! Olen ollut viimeeksi mäessä 4 vuotta sitten, joten selvästi skimbakunto on aika alhainen. Se polte mäen loppupuolella oli ihan samanlainen kuin reidenkoukistuslaitteen viimeisissä toistoissa! Poltti niin paljon, että alko naurattamaan, mut samalla oli vähän jännä fiilis kun ei tiennyt jaksaako alas asti sen poltteen kanssa. Voin vaan kuvitella mitä mulle kävis jossain Alpeilla, missä rinteet on 10 kertaa pidempiä, pitäis varmaan olla joku kahvila myös keskellä mäkeä :D Oon jonkin aikaa miettiny, että oishan se kivaa kasvattaa kinttuja muuallakin kuin salilla, vaikka just skimbaten tai pikaluistellen. Kelatkaa niidenki reisiä:

anni-friesinger-2007-1257faaf-680b-488e-aa5d-8d900731a9e2 anni-friesinger-speed-skating-03Annie Frieslinger – pikaluistelun ja muodokkaiden reisien superstara.

Onneksi oli taas mun ihanat siperiastyle UGGit lämmittämässä räpylöitä, pakkasta oli nimittäin -24C ! Lippuja ostaessa oli tosin vaan -18C, mutta kyllä siinäkin huulet jääty hississä niin pahasti ettei puhe oikeen luistanut. Rinteitä taisi olla auki jotain 4. Voi olla, että oli enemmänkin, mutta ei tehnyt mieli lähteä suksimaan mitään siirtymisreittejä. Rinteessä oli meidän lisäksi max. 10 muuta, joten todella rauhassa sai skimbailla. Hypittiin pikku hyndiä ja mentiin niin lujaa, että korvatkin meni lukkoon :D Hyvin luonnistui, vaikka tauko mäkihommista oli kummallakin ollut aika pitkä. Tahkolla on muuten ihana henkilökunta ainakin Sokos Hotellin puolella! Siellähän on hotellin yhteydessä Sale -kauppa, eli sisäkautta pääsee ruokaostoksille, how awesome is that?!? Laskettelun jälkeen haettiin kaupasta raejuustoa, kinkkua ja pähkinöitä. Muut ruoat oltiinkin pakattu mukaan jo kotona. Mietittiin, että haetaan mehukeitto iltapalaa varten heti kun ollaan syöty niin se pysyy kylmänä. No tietty just kun ollaan tunkemassa viimeisiä safkoja naamariin niin nähdään kun se sulkemisverkko laskeutuu… Ois pitäny tarkistaa aukioloajat, olihan kello jo 21:02. Ei se mitään, mentiin respaan kysymään josko lähellä ois joku toinen kauppa ja arvatkaa mitä?! Respan mukava työntekijä HAKI meille sokeroimattoman mehukeiton sieltä suljetusta kaupasta :D! Mikä palvelu! 
Nyt aamulla meidän piti maksaa se mehukeitto (illalla ei voinut kaupan ollessa kiinni), mutta hotellin työntekijä sanoikin vaan, että talo tarjoaa :D Tänne uudestaan, fitnessmimmin unelmahotelli <3 Mestoilla oli myös gymi ja joku snadi uima-allaskin, mutta niitä en kerennyt mennä edes katsomaan. Ens kerralla nekin testiin :)!

Made with Repix (http://repix.it) image (37) image (32) image (35)kuva 2 (4) kuva 1 (3) Made with Repix (http://repix.it)Matkaa varten ostettiin 1,2 kiloa naudan jauhelihaa (10% rasvaa), levitettiin pellille, pilkottiin kesäkurpitsaa päälle, uuniin ja voila! eväät oli valmiina pussitettavaksi. Tosi vaivatonta kokkaamista :) Laskettelun jälkeiselle aterialle duunasin myös kvinoaa mukaan ja salaatit ym tomaatithan saa matkalta tuoreena mistä vaan :)

image (26) image (29) image (34)Hotellissa yövyttäessä vedetään yleensä aamupala ihan hotellin piikkiin. 

image (36)Lisää maisemaa instagramissa @fitnessaku

Olipa ihana sykkivä, mutta rentouttava reissu taas kullan kanssa <3 Huomenna alkaa kauan odotetut MP-messut ja mun työntekijät löytää jälleen kerran EMP:n osastolta www.emp.fi
Mun PR-firman Boost Factoryn keikkoja voi seurata myös Facebookissa: www.facebook.com/boostfactory Kaikkia keikkoja Facebookissa ei tosiaan näy sillä osa on yksityistilaisuuksia ja osa alihankintana suoritettuja duuneja :)

Kunnon rutistus loppuviikon treeneihin!
Winter love,
Aku

Aku

6 vastausta artikkeliin “Laskettelulla reidet ja helpot matkaeväät”

  1. Moi! Oon yrittäny ettii tietoo öjyistä sieltä sun täältä, enkä oo päässy mihkään lopputulokseen. Mitä öljyä sä siis käytät? Onko rypsiöljy parempaa kuin oliiviöljy? Entä onko väliä onko kylmäpuristettu vai ei?

    • Moikka Emilia :) Käytän itse kaiken paitsi kananmunien paistamiseen kylmäpuristettua kookosöljyä:
      http://www.fitnessguru.com/fi/organic-coconut-oil

      Kanamunat paistan oliiviöljyssä, mun mielestä kookos ei vaan sovi niiden kanssa :D Muuten oliiviöljy ei kestä kuumuutta niin hyvin, joten kylmäp. kookosöljy on parempaa muun ruoan laittoon :)

  2. Kuulostaa tosi hyvältä ja helpolta toi jauheliha+kesäkurpitsa! Lisäsittekö paljonkin mausteita? :) ja muuten eikö toi reilun kevyt jauheliha ole sika-nautaa? Huomasin vain itse kerran kun luulin ostaneeni naudanjauhelihaa, että hetkonen :D

    • Ei se on ihan nautaa vaan :) Niitä on vissiin molempia :) Laitettiin mausteina perus pippuri + paprika :)

  3. Kauanko pidit tota jauheliha-kesäkurpitsahommaa uunissa että tuli kypsää? :) Kiitti ideasta!

    • Hmm.. en ole varma, vuorotellen kyylättiin Lassen kanssa :D ehkä 20min? Riippuu uunistakin niin paljon, meillä ei ole kovin tehokas :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta