Uusi työ ja uusi harrastus!

Suomeen palattuani kuviot ovat menneet vähän uusiksi. Kolme vuotta olen valmentanut aktiivisesti personal training asiakkaitani ja nyt otan suurilta osin valmentamisesta ja ohjelmien tekemisestä taukoa. Syksyn aikana tulen valmentamaan vain yksittäisiä asiakkaita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pari viikkoa sitten hain aktiivisesti työtä myynnin parissa ja puolikkaassa päivässä onnistuinkin saamaan itselleni haastattelun ja sen kautta työsopimuksen. Seuraavalla viikolla sain kustun toiseen työhaastatteluun ja tänään sain vielä kolmannen. Kaikki haastattelut ovat samaan yritykseen, eri yksikköihin vaan. Mielenkiintoinen tilanne, oikein mukavaa olla haluttu.

En vielä tiedä miten uusi työnantaja suhtautuu työpaikasta kirjoittamiseen blogissa, joten pidetään se ainakin toistaiseksi ”salassa”. Sen voin kertoa, että samaa työtä olen tehnyt huikeat 10 vuotta sitten ja se oli niin antoisaa, että päätin tehdä paluun joskin toiseen suurempaan yritykseen. Ensimmäisten vuorojen jälkeen olen todella tyytyväinen valintaani! En tee tätä uutta työtä täysipäiväisesti, sillä ideana olikin, että saisin tasaisempaa työrutiinia ensi vuoden pääsykokeita varten lukiessani. Jos satutte tunnistamaan minut tässä uudessa työssä, kertokaa toki lukevanne blogia – rakastan muutenkin asiakkaiden kanssa jutustelua :)

Kauhea hinku olisi muuttaa jo takaisin omaan asuntoon. Enää kaksi viikkoa, niin saamme asunnon takaisin alivuokralaiseltamme. Muuttorumba Saksasta Suomeen ja eri sukulaisilla asuminen nyt parin viikon ajan, on ilmeisesti ollut Namulle jollain lailla stressaavaa, sillä hän on laihtunut lähes 3 kiloa parissa viikossa. Muutenkin hyväkuntoiselle koiralle, se on aika paljon. Kylkiluut ja selkäranka erottuu paljon selvemmin, vaikka ruokahalu on kyllä tallella, mutta ei vaan niin voimakkaana kuin normaalisti. Olemmekin nyt siirtyneen ensimmäistä kertaa vapaaruokinaasta ruoka-aikoihin jos se motivoisi toista syömään paremmin. Viikon päästä puntarille katsomaan josko tilanne olisi muuttunut parempaan.

FullSizeRender 38
Saksassa, päätelkää mitä haluatte tuosta ilmeestä :D

Namulle ollaan tälle viikolle varattu kaksi erikoiseläinlääkäritapaamista liittyen muihinkin asioihin, joten jännitystä (sellaista ikävää jännitystä) on ollut ilmassa kuluneen viikon ajan. Namun hyvinvointi on minulle kaikki kaikessa, joten tosi hyvä saada kaikkia askarruttavat asiat kunnolla selvitettyä. Palaan niihin vielä myöhemmin Namu-postauksessa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt syyskuussa aloitamme jälleen Rally-Toko treenit tiistaisin ja keskiviikoiksi ilmoittauduin lokakuusta eteenpäin ihan perinteiseen TOKO:on. Vain rally-tokoa oli tarjolla Namun pentukoulupaikassa, joten jatkoimme sillä heti pentukoulun jälkeen. Treenipaikka on niin lähellä kotia, että perinteisen TOKO:n harrastamisen aloittaminen on hieman venynyt. Mielenkiintoista nähdä miten paljon lajit eroavat toisistaan. Rallyhan on rennompaa ja suoritustapa kilpailutilanteessa hyvin erilainen perinteiseen TOKO:on verrattuna.

FullSizeRender
2015

Aiempi vuokraheppani ei tarvinnut juuri nyt toista vuokraajaa, joten olen koittanut etsiä uutta vuokrattavaa kerran viikkoon. Eläinten kanssa harrastaminen ja ajan viettäminen on vaan parasta, mitä tiedän. Ostin muuten Saksasta uuden ratsastuskypärän, mikä oli jo aikakin, sillä vanha oli vuodelta nakki, eikä ehkä turvallisimmastakaan päästä enää. Kauhea hinku olisi kiivetä hepan selkään, ehkä pitää ottaa joku yksityistunti taas läheiseltä Enjalan tallilta. Vuosi sitten kävin siellä yhdelle koulu- ja yhdellä estetunnilla muistin virkistämiseksi – oli tosi mukava hevonen ja opetus :)

IMG_2135
2015

Työntäyteinen syksy tulossa ja siksi haluan panostaa myös kaikkeen omaan aikaan ja olenkin näille harrastuksille varannut kalenterista tilaa. Syyskuun 1. päivä aloitan pääsykoelukemisen – pitää vaan pitää huoli ettei se päätavoite nyt pääse unohtumaan tässä arkeen paluussa.

Kivaa viikkoa teille <3

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi 

Edellisessä postauksessa: Hi, I’m back.

Aku

6 vastausta artikkeliin “Uusi työ ja uusi harrastus!”

 1. Heippa,
  Kiva lukea uusista tuulista. Mihin pyrit? Tarkoittarn siis mihin pääsykokeisiin luet?

  • Heippa!

   Kauppatieteelliseen olisi tarkoitus päästä, johonkin yliopistoon jonnekin päin Suomea – saa nähdä millainen itsevarmuus on keväällä, että mihin sitä uskaltaa hakea :D

  • Kauppikseen pääsy vaatii vain lujaa tahtoa ja istumalihaksia :) Jos näin aikaisin aloittaa, niin kesäkuun valintakokeissa vain hymyilyttää! Ehdotus: ota Aallon avoimesta kansis, laskis, markkinointi yms. peruskurssit (olettaen että tähtäät sinne). Samaa asiaa ja sitten olisi jo muutama kurssi vähemmän tehtävä ekana vuonna kun pääset sisään.

 2. Olin tänään aivan äimistynyt..olitkohan M&M itiksen kassalla tänään. Teki mieli kysyä, mutten kehdannut. Hassua puhua jonkun kanssa, kun on aiemmin lukenut blogia eikä kuullut ääntä. Seuraavan kerran moikkaillaan :)

  T.Royal Caninin maxia ostanut

  • Tosi kiva kuulla, että tunnistit! Siellähän minä :) Huippu duuni! Jokainen, joka kävelee ovesta sisään on eläinrakas, ei jätä toivomisen varaa asiakaskuntaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta