Löysin kerran vahingossa selluliittia ja kauhistuin

Sis. mainoslinkin

Se oli painajaismaista. Hieroin jalkaani body lotionia ja kauhistuin huomatessani, että minulla on selluliittia! Etu- ja takareidessä, pakaroista puhumattakaan! Kun oikein kovaa puristelin, löysin sitä myös pohkeesta ja jopa kädestä! KÄDESTÄ!!!IMG_4822

Huusin heti mun miehen paikalle, että apua katso mitä just löysin! Mieskin kauhisteli, että onpa vaimo nyt epämuodostunut… Tulin heti tänne blogiin kirjoittamaan tästä mun löydöksestä, että tekin voitte kaikki heti tarkistaa, että ei kai teilläkin vaan ole piilossa selluliittia!? Ihan kamalaa. Siellä se nyt mulla on. Kokoajan, ja aina kun puristelen se näkyy!!!

Tää on ihan arkipäivää. Jos et jo napannyt jutun justa kiinni, tuo ylempi teksti oli läppä. Läppä minun kohdallani. Minulla siis on kyllä sellulittia, vaikka olen ihan hyvässä kunnossa. Takareisissä se vähän näkyy kun olen syönyt enemmän kuin tarvitsen ja jossain muissa paikoissa saan sen esiin puristelemalla. Minä en tosin sitä etsi ja kauhistele, mutta niin naiset tekee. Ei kaikki tietenkään, mutta yksikin on liikaa. Miksi sitä pitää etsiä, kysynpä vaan? :D

Olen 25-vuotias, 161,5cm ja painan nyt 60 kiloa. Jos dieettaisin viitisen kiloa pois, selluliitti lähtisi. Vertailun vuoksi 50 kiloisena olisin jo aliravitun näköinen. Just nyt ei kiinnosta dieettaaminen. Asia ei minua vaivaa, joten en sille myöskään tee mitään. Enkä nyt puhu noista typeristä piiloselluista, ne on ihan höpöhöpöä, vaan siitä parin ylimääräisen kilon tuomasta takareiden epätasaisuudesta:

FullSizeRender 26

Ei mitään suurta (moni ei varmaan edes huomaa ilman zoomia), mutta siellä sitä on. Jos söisin vielä enemmän, ihon epätasaisuuttakin olisi enemmän. Selvähän se.

Mitä nyt tällä haen on se, että älkää naiset olko niin ankaria itsellenne! Jos joku mut tuomitsee ton takareiden perusteella (saati jonkun piilosellun :D) jotenkin huonommaksi tai rumemmaksi ihmiseksi, mitä se kertoo siitä ihmisestä? Sanon tämän koska tiedän, että se on se, mitä moni joilla on selluliittia ajattelee nyt rantakaudella ja trust me, niitä ajatuksia on liian laihoilla, normaalipainoisilla ja ylipainoisilla – oli sitä selluliittia enemmän tai vähemmän.

Kehtaako edes mennä rannalle? Noi tuolla on ihan tikissä, varmaan kattoo mua ällöksyen kun kävelen siitä ohi… tai jotain sinnepäin.

En nyt ala lisää yleisiä negatiivisia ajatuksia tähän listaamaan koska NE ON AJANHUKKAA. Who the *uck cares? Nyt sitä itsetuntoa kehiin! Pää pystyyn ja ryhdikkäästi eteenpäin vaan. Itsevarma nainen on seksikäs nainen, ihan sama, paljonko painaa tai kuinka sileä iho on. Liian helposti sitä alkaa pitämään ulkonäköä avaimena menestykseen kaikken viihdejulkkisten vuoksi. Kiinnostaako ketään onko maailman menestyneimmillä business naisilla selluliittia? No ei pätkääkään! Ne on kovia naisia tekemään duunia, ne uskoo itseensä, eikä annan muiden määritellä omaa arvoa. Älä säkään! <3

Jos selluliitti haittaa sinua itseäsi kannattaa lisätä kiinteyttävää liikuntaa ja ryhtyä itselle sopivalle terveelliselle dieetille. Muiden mielipiteiden takia ei kannata moiseeen vaivautua. Muutenkin, mistä sä edes tiedät mitä muut ajattelee? Ihan oikeastiko 100% vastaantulijoista on sitä mieltä, että sun pitäisi olla bikinimalli? Millaset ihmiset katsoo kaikkia muita etsien paranneltavaa? Kun mä nään rannalla minkä tahansa naisen, mä mietin, että jaa – siinä meni nainen. Elämä on liian lyhyt itsensä alas lyömiseen.

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Kesän kuumin treeniohjelma Booty Camp® Beach Edition julkaistaan 6.6! Ennakkotilaa hintaan 15€ <3

Jatka näihin:

Sinulle, joka koet epäonnistuvasi kerta toisensa jälkeen
Sinulle, joka olet normaalipainoinen ja haluat silti laihtua

Aku

7 vastausta artikkeliin “Löysin kerran vahingossa selluliittia ja kauhistuin”

 1. Haha busted, kiinni jäin. Joskus teen tuota itsekin.. ja nyt kyllä tuntuu vähän pöljältä.. :D mutta ihana postaus muuten, tuli itsellekin vähän inhimillisempi olo :) kiitus^^<3

 2. Voi ei, ihan mahtava video :’D pari kaveria aina puhuu selluliiteistään ja sen takia sitten itsekkin kiinnitin niihin tässä yksi päivä huomiota – sieltähän sitä puristelemalla löytyy! Mutta ihan mahtava asenne sulla ja terve itsetunto, löytäispä (epävarmat) teinitytöt susta roolimallin! :)

 3. HALLELUJAH!
  Ihanaa, että tää selluliittikissa on nyt nostettu pöydälle, jotenkin tuntuu että painin itekseni asian kanssa, ja kellään frendillä ei tunnu olevan samaa ongelmaa lainkaan? Parhaimmillaan sanovat, että once its there….!
  Joten , näin todella valoa tunnelin päässä, kun vihjaisit, että ”kiinteyttävällä liikunnalla ja dieetillä”… saattaisi jotain saada aikaan, vähintään sielä omien korvienvälissä,,, ;)
  Niin kysyn nyt, pystyisitko antamaan MITÄÄN vinkkejä esim siinä, millaista ruokaa tulisi suosia jos antaa tuon pienen selluliitin nyt kasvaa elämää vähän isommaksi asiaksi? ;)
  Paljastamatta nyt tietenkään koko ammattitietouttasi, mutta noin niin kuin yleensä, auttaako selluliittiin esim kaikki nesteen kiertoon pistävät raaka-aineet, entä mct-öljy esimerkiksi, jonka kehutaan vilkastuttavan rasva-aineenvaihduntaa?

  • Heips ja kiitos kivasta kommentista <3

   No joo, itse en kyllä ennen 22v ikää huomannut selluliittia missään, vaikka olin yhdessä vaiheessa saman painoinen kuin nyt, eli käytännössä totta se, että kun se tulee, niin siinä se on JOS paino ei muutu alaspäin. Niitä hoitojahan löytyy, joilla saa todistetusti selluliittia vähennettyä, mutta sinne menee satasia ja epäilen vahvasti, että selluliitti tulee takaisin ajan kanssa kun elämäntavat ei kuitenkaan kauneushoitolakäynneistä yleensä muutu…

   Mä en kyllä yhtäkään lisäravinnetta ostaisi selluliitinpoisto mielessä, inte toimia. Puhdasta ruokaa, ei mitään herkkuja ja keinotekoista paskaa, miinuskalorit ja liikuntaa :) Ikävä kyllä ohje on niinkin yksiselitteinen ja helppo, että se jostain syystä useimmille tuntuu liian yksinkertaiselta motivoidakseen.

 4. Jos syöt e-pillereitä ja varsinkin jos olet kauan syönyt niin ne aiheuttavat myös selluliittiä, hitaasti, mutta varmasti.
  Minulla ja monilla ystävillä on tullut selluliittiä tai kertynyt vuosien varrella. No mitä me tehtiin, jätettiin e-pillerit pois ja elämäntavat, liikunta ja syömiset pysyi samanlaisena. 6kk jälkeen ei ole selluliittiä enää kummallakaan 27 vuotiaalla naisella!

  Kannattaa kokeilla! ;) Kuparikierukka on mainio ratkaisu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta