Syötiin burgerit niin syvällä idässä, ettei sinne välttämättä aurinkokaan paista

Oltiin koko perheen voimin (minä, Lasse ja Namu) jonottamassa Itiksen Soneralle ja tietty jonotusnumero oli luokkaa ”odota 3 tuntia”, eikä yhtään istumapaikkaa ollut vapaana. Aviomieheni Lasse huikkasi, että mennään tässä välissä katsomaan sitä uutta ravintolaa The Lucky Bastardia, mikä on tossa ihan vieressä.

Henksu oli niin mukavaa, menu lupaava ja konsepti loistava, että sinnehän me jäätiin myöhäiselle lounaalle. Syötäväkseni valitsin Lihamyrsky-burgerin.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spessuburgereita, Lihamyrsky ja Vegemyrsky, on ollut suunnittelemassa mm. uusi tuttavani Musta Barbaari, eli James Nikander. Juteltiin Jamesin kanssa tovi pari viikkoa sitten The Blog Awardseissa ja kaveri teki vaikutuksen. Kohtelias herrasmies, jonka kanssa oli tosi kiinnostavaa jutella eettisestä syömisestä.

Lasse oli itseasiassa bongannut tämän burgerimestan aiemmin Seksikkään Suklaan instasta. Namun ollessa mukana ostosreissulla kysyttiin tietysti ennen ruokailupäätöstä, josko ravintola on koiraystävällinen. Ravintolan sisäänkäynnin edessä olevat valomainokset ainakin kuulostivat lupaavilta. Vastaukseksi saimme kuulla, että koirat ovat itseasiassa jopa enemmän tervetulleita kuin ihmiset :D Hah, my kind of place! OLYMPUS DIGITAL CAMERAkoiraystavallinen-ravintola-itisOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATänne me tullaan vielä takaisin :) Jos kiinnostuit itsekin rafla sijaitse Itiksen Kauppakeskuksessa pääsisäänkäynnin yläpuolella DNA:n ja Soneran vieressä.

Onko täällä hyvän burgerin ystäviä kuulolla, oletteko käyneet?

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista ja Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi ♥ 

Aku

2 vastausta artikkeliin “Syötiin burgerit niin syvällä idässä, ettei sinne välttämättä aurinkokaan paista”

    • Ihana kuulla :) Mäkin niin mielelläni luen blogipostauksia hyvistä koiraystävällisistä paikoista, parhautta ottaa rekku mukaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta