Lunch in Bremen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ollaan tässä vietetty viikonloppua Lassen vanhempien ollessa vierailemassa täällä Saksassa. Käytiin eilen Bremenissä lounaalla ja pikaisella kaupungin ihmettelykierroksella. Ravintolassa oli hyvää saksalaista ruokaa ja oli ihan parhautta saada ottaa Namu pöydän viereen ruokailun ajaksi.

Onkohan Helsingissä yhtään ruokaravintolaa, mihin saa ottaa koiran sisään? Ihmetyttää kyllä Suomen koirakieltosäännöt. Erityisen syrjivältä tuntuu aina kun tiettyihin kahviloihin ja liikkeisiin sallitaan vain pikkukoirat. Vuosaaren R-kioskillakin kerran todettiin, että pieni koira saa kyllä tulla, mutta ei tällainen iso voi millään käyttäytyä. Laitoin ketjulle palautetta, mutta en koskaan saanut vastausta. Koiraystävällinen Suomi fb-ryhmässä voi muuten ilmiantaa ja etsiä pörröystävällisiä yrityksiä :)

Bremenissä satoi vähän, mikä ei ilmeestäkään päätellen ollut Namun mieleen. Onhan se ikävää kun pienet silkkitassut kastuvat. Ensi viikolla on onneksi parempaa keliä ja tavoitteena onkin kuvata ulkona jonkinlainen tottelvaisuusvideo, minkä voisin sitten lähettää paikalliselle koirakerholle, jotta saavat kuvan meidän osaamisesta. Ajattelin, että voisi olla hyvä tapa saada asiani (kuten meidän taso) esitettyä, täällä kun englanniksi meilaaminen ei ole tuottanut kovin hyvää tulosta.

Kivaa vappua sinne Suomeen <3 Ensi viikolla myös kokkaillaan uusia terveellisiä annoksia uuteen blogiini Always on a diet!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma made by me 29€? Täällä lisää!

Miksi kaksi blogia? Aiempi postaukseni aiheesta: Uudet sivut: AuroraRenvall.com on avattu!
  

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta