Martina ja hengenpelastajat

Jos et ole nähnyt 23.9 ilmestynyttä jaksoa: spoiler alert!

Aina kun tuun kotiin tiistai-iltana Booty Campin ohjaamisen jälkeen, telkkarista tulee kätevästi Martina ja hengenpelastajat. Mähän katon telkkaria tosi paljon, se on mun keino rentoutua. Mulla on myös paljon mielipiteitä kaikista ohjelmista. Useimmiten vaan hehkutan jokaista, että ”Näitkö, oli niin hyvä!”, mutta tänään rantamimmit saa runtua.

Tänään oli kyllä niin epäreilu päätös. Muutenkaan en tykkää edes useimmista kisoista mitä noilla on, koska välillä ne menee ihan ohi aiheen ja säännöt on epämääräiset, ulosäänestyksestä puhumattakaan. Missä on oikean uintitekniikan tunnit? Ehkä niitä ei vaan näytetä, mun mielestä kaiken a ja o, varsinkin jos aiotaan kritisoida koulutusvaiheessa olevia + tietty hengenpelastushommissa aika oleellinen asia.

Tänään Sahra Ali sai lähteä, vaikka häntä ei suurin osa edes halunnut ulos. Sahran suoritus tän päivän jaksossa oli todella hyvä ja hän on kehittynyt joka päivä. Varsinkin kun kyseessä on nainen, jonka sydän on elvytetty takaisin henkiin hukkumisen jäljiltä niin onhan mimmi ihan mahtava! Ikävää kun uimataitoja haukuttiin, nehän paranee ihan älytöntä vauhtia. Nora Vuoriolta vähän nolo veto ensin kehua Sahraa kilpailun vahvimmaksi ja sitten minuutin kuluttua äänestää pois, koska ”huono”? Aina ei pidä kuunnella muita, IHANA olet ja HYVÄ!sahra_ali_01_16x9Mun mielestä ohjelmaa on kivaa katsoa, jos sieltä vaikka oppisi jotain (ei vielä ainakaan..) ja koska suomalaisiin nuoriin julkkismimmeihin on kiva ”tutustua” :) Eikä unohdeta hei ihan yleistä viihdearvoa. Slowmotionit menee joo vähän liiallisuuksiin, mutta ehkä niiden vähän kuuluukin, eihän kyseessä ole mikään 45 minuuttia -ohjelma. Kyllä mimmit taisi tietää ohjelmaan suostuessaan, mitkä ne kuvauskulmat tulee olemaan ;)

Nyt en tiedä oikein ketä kannatan, mutta ainakin Jasmine Tukiainen menestyy varmasti hyvin. Tykkään pienen, mutta pippurisen Jasminen jämäkästä ja reilusta otteesta, antaa itsestään todella hyvän kuvan. Yleisesti mimmit on kaikki ihanan sporttisia, eri ruumiinrakenteista huolimatta. Kauneudesta puhuttessa mainittakoon vielä ensimmäisenä tippunut Isabell Ljungdell, what a leukaluusto! …to die for!

missjuttu1hh1308_503_viMiten uskaltaako siellä toisella puolen ruutua kukaan myöntää seuranneensa ohjelmaa, mitä mieltä? :)

/Aku, tv-hullu

Aku

9 vastausta artikkeliin “Martina ja hengenpelastajat”

 1. Pakko myöntää! Katsoin ekan jaksosta pudotusosuuden kun satuin silloin kanavalle kääntämään, ja siihenpä taisi minun osuuteni jäädäkin sitten. :D Sain sen verran jopa irti, että jokapaikan Sabina oli ilmeisesti päättänyt luovuttaa kesken pelastustehtävän. Siinä sitten Martina sun muut paheksui tätä ”hengenpelastajat ei koskaan luovuta” tms ja kas kummaa Isabel tippuu? Noh, ihan arvattavissa toki sillä sen jakson perusteella ilmeisesti oli vain muutama mahdollinen pudotettava ja enemmänhän tämä Sabina varmaankin kerää katsojia ja julkisuutta sarjalle.

  Suoraan sanottuna minua harmittaa että näitä tehdään. Onneksi ei sentään tule miltään MTV3:seltä heti Salkkareiden jälkeen niin pystyy helpoiten välttämään tämänkin.
  Pahoittelen jo etukäteen jos joku tuntee suurta närkästystä tästä. :(

 2. Viikko sitten tapahtunut pudotus oli väärä. Miksi Sabina sai jatkaa..?

  viihdeohjelma ja siinä onnistuu :)

 3. Katson ohjelmaa suurella mielenkiinnolla, mä tykkään realitystä. Televisiosta en sitä ehdi katsomaan mutta katon netistä heti kun jakso on loppunut tai seuraavana päivänä. Mä muuten mietin tästä samasta ohjelmasta kirjoittamista mutta ehdit ensin :D

  Se miten uskon Nora Vuorion asiaa tarkoittaneen että Sahra on vahva, on henkisesti. Halu yrittää, taistelutahto noin yleisesti ja se että se on voittanut pelkonsa. Muuten kilpailijana Sahra vaikuttaa fyysisesti suhteellisen heikolta, ja koska uimataidot ovat joukkueen heikoimmat, on loogisinta äänestää hänet pois, itsekin ajattelen siis samoin.

  Aiemmassa jaksossa ihmettelin sitä miksei Sabinaa äänestetty pois koska sen päiväisen meiningin perusteella olisi ollut aiheellista, mutta päätyivät sitten Isabeliin. Kaipa se oli viihdearvon takia. Noin muuten mut on yllättänyt se miten Sabina ja Sara Sieppi on näytetty. Vaikka joutuivat eri joukkueisiin ovat ohjelmassakin hakeutuneet pareiksi, ja molemmilta on tullut ilkeämieliseltä vaikuttavaa juttua joka on kohdistunut Lindaan. Ihan jo ekassa jaksossa ihmeteltiin mitä se tekee ohjelmassa kun ”se on VAAN bloggari eikä oo ollu missään” (no varmaan myös siksi ettei samat naamat ole joka paikassa aina, kai Suomessa muitakin ihmisiä on), ja sitten kun Nora ja Linda voittivat joukkueelle tehtävän, alkoi Sara marmattaa kuinka itsekäs Linda on kun meni tehtävään ja olisi voinut suoda myös sen veden alla tehdyn kilpailun voiton TOISELLE JOUKKUEELLE. Siis wtf? Toi on K I L P A I L U. Pitäisi olla aika helvetin tyytyväinen jos omassa joukkueessa joku voittaa, ja mitä sitten vaikka olisi ollut ”minäminä”-asenteella kun Nora ja Linda veivät parikilpailussa Sabinaa ja Elinaa ihan 6-0.

  Aina voi olla että ohjelma leikataan tietynlaiseksi, mutta toistaiseksi olen saanut ihan yllättävän töykeän kuvan Sarasta ja Sabinasta. En todellakaan väitä että näin olisi IRL koska kyseessä todellakin on viihdeohjelma, mutta parin ekan jakson perusteella fiilikset on nää.

  Mutta kuten huomaa, todellakin seuraan ohjelmaa :D

  • Sara Sieppi ei ainakaan mitään hyvää imagolleen tee. Teki pahaa kattoa.

  • Mä olen täysin samaa mieltä sun kanssas..! Jotenkin inhottavaa, kun mediassa on just pyörinyt tää #kutsumua- kampanja kiusaamisesta ja nyt sitä kiusaamista sitten on jokaisen tv-ruudulla kerran viikossa oikein aikuisten ihmisten kesken. Tekee pahaa katsoa ja mun mielestä se on asia mihin pitäisi tarttua, eikä siihen kuka milloinkin kisasta putoaa.
   Toki leikkaajilla on omat sormensa pelissä mutta sanottuja ei saa sanomattomaksi.

 4. Sahra on vahva kilpailija henkisesti eikä varmasti luovuttaisi missään tilanteessa. Mutta tosihan se on, että hän ei vaan olisi voinut ehtiä kehittyä tarpeeksi siihen mitä hengenpelastajalta vaaditaan. Toivottavasti hän menee uimakouluun ja saa vesipelkonsa kukistettua lopullisesti. :)

 5. En seuraa ohjelmaa, aivan turha! En yleensäkään seuraa televisiosta tulevia hömppä ohjelmia. Turhaa ajanhaaskuuta, aivottomien hommaa ;)

 6. Mä mietin ohjelmasta sitä, et miksi sinne oettiin kilpailijoita, joilla ei ole uimataitoa, tai ovat pienikokoisia ja ei niin voimakkaita? Ja sitten valitetaan heille ettei kisassa pärjää ja nöyryytetään heitä ja tiputetaan heti pois. Esim isabel, ei tehnyt mtn mokaa tai ollut huono, muttakun oli niin pieni että arvelivat ettei hän pärjää. Ja sahra, tiesivät että hänellä on ongelmia uimisen kanssa, miksi hänet sinne otettiin kilpailemaan? Noo pääsipähän ainakin vesikammostaan:) mutta tämmöisiä asioita sarjasta ihmettelen suuresti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta