Me saatiin se asunto!

Sitä onnen määrää, kun sain aamulla puhelun koskien ihan mahtavaa asuntoa, mistä kirjoitin aiemmin! Asunto on valoisa ja siisti – just sellanen mistä unelmoitiin! Sijaintikaan ei voisi paljoa parempi olla.

Muuttohommat alkoivat niinkin nopeasti kuin heti. Meidän vanhan asunnon vuokraisäntä on kyllä niin reilu, sillä saadaan rauhassa muuttaa nyt toukokuun alussa, eikä enää tarvinnut maksaa siitä asunnosta vuokraa.

Ei meillä kyllä kauaa nokka tuhissut asunnon etsinnässä. Kuultiin meidän vuokra-asunnon myynnistä pari viikkoa sitten ja nyt me jo roudataan kamoja uuteen! Meillä olisi kyllä ollut syyskuuhun asti aikaa etsiä asuntoa, mutta minusta on kivaa olla itsekin reilu, sillä tiedän, ettei vuokraisäntä huvikseen myy meidän kotia.

Vuokraisännällä saattoi myös olla suuri vaikutus siihen, että saatiin tämä fantastinen uusi kämppä, sillä hän tuli henkilökohtaisesti käymään asuntonäytössä kehumaan meitä välittäjälle :D <3

Tänään ollaan siivoiltu uudessa osoitteessa ja illalla viedään ensimmäisiä laatikoita. Sähköt saadaan vasta tiistaina (yhyy), sillä Helsingin Energia olisi veloittanut 98€, eli melkeen meidän kolmen kuukauden sähkölaskujen verran(!), sähköjen kytkemisestä viikonlopun aikana. Pahus.

Saatiin lainaan upouusi höyrypesuri, minkä käyttöönottoa odotan ihan pähkinöinä. Tiistaina, heti kun sähköt pamahtaa päälle, alkaa armoton desinfiointi :D

Soooo soooo happyyyyyy!

Katso myös edellinen postaukseni: Merikarhuja ja kissanulkoiluttajia

Aku

6 vastausta artikkeliin “Me saatiin se asunto!”

  1. Mahtavaa! Onnea uuteen kotiin :)
    Todella ihana, että edellinen vuokranantaja auttoi tulemalla näyttöön. Isot propsit hänelle siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 10
Tykkää jutusta