Mitä FitFashionin perustajille kuuluu nykyään?

Yhteistyössä Offerilla*

Tasan 3 vuotta sitten maaliskuisena perjantaina sain sähköpostin Aleksi Paavolalta. Hän oli kuulema löytänyt blogini ja piti siitä. Aleksi halusi tarjota minulle bloggaajan paikkaa 20 ensimmäisen joukossa uuden hyvinvointiportaalin tiimoilta. Portaalin nimi tulisi olemaan FitFashion.

Minä 3 vuotta sitten :)
Minä, 3 vuotta sitten :)

Olin innoissani, mutten liian innoissani, sillä en halunnut odottaa liikoja – koskaan kun ei tiedä. Ehdotus vaikutti kuitenkin lupaavalta, joten viikkoa myöhemmin allekirjoitin sopimuksen FitFashion Media Oy:n kanssa ja tapasin samalla toisen co-foundereista, Mikko Ollikkalan. Silloin 2013 blogimaailma oli Suomessa ottamassa kunnolla tuulta siipiensä alle ja FitFashion perustettiin kuin tilauksesta loistavaan aikaan. Tiesittekö muuten, että tämän koko naisvoittoisen blogiportaalin on tosiaan perustanut pari alle kolmekymmpistä jätkää?

Näillä herroilla oli sen verran hyvä meininki, että vuotta myöhemmin FitFashion myytiin A-lehdille – ja täällä sitä nyt itse ollaan, ammattibloggaajana :)

Mitä Mikolle ja Aleksille nyt kuuluu, kaksi vuotta myöhemmin? Arvasin, että fellow yrittäjillä on aina jokin rauta tulessa, mutten ollut varma olivatko ottaneet meditointivaapata ja muuttaneet Bahamalle vai ollaanko sitä heti takaisin sorvin ääressä?

Laitoin Mikolle koodia ja selvisi, että tänään toimisto löytyy Helsingin Lauttasaaresta ja miesten uusi yritys, tarjouspalvelu Offerilla, työllistää 12 henkilöä – siis wau! Mikko kertoo parhaiten omin sanoin, miten tässä näin kävi:

”Idea lähti 2015 loppuvuodesta siitä kun Groupon lopetti Suomessa toimintansa. Tunnettiin Aleksin kanssa hyvin Grouponin entinen Suomen maajohtaja Risto Juntunen. Siitä sitten muutamien kahvien jälkeen syntyi päätös, että lähdetään kasaamaan idean ympärille toimintaan tarvittavia asioita kuten rahoitusta, työntekijöitä, teknologiaa jne. Saatiin sitten nopeassa aikataulussa vedettyä rahoituskierros läpi ja innostettua Grouponin parhaat työntekijät mukaan toimintaan.

citydeal
Kuvassa Aleksi, Mikko & Risto viime tammikussa koleana pakkapäivänä, juuri kättä päälle lyöneenä – päätös uudesta yrityksestä on tehty!

Palvelu avautui maaliskuussa 2016 ja sen jälkeen kiire ja kasvu on ollut kovaa. Meidän tämän vuoden tavoite on myydä yli 150,000 lahjakorttia palvelumme kautta ja hyvin on tähän mennessä menneet asiat sen tavoitteen saavuttamiseksi.

Jatkossa meillä on tavoite kehittää palvelua niin, että avataan todennäköisesti vielä tämän vuoden aikana palvelu uusiin kaupunkeihin ja kehitetään meidän alennustuotemyyntiä valikoimaltaan entistä laajemmaksi. Myös mobiili applikaatiot on tulossa ulos tämän vuoden aikana. Tavoite on olla siis kuluttajien ”ensimmäinen ajatus”, kun heillä on halutila testata uusia palveluita arjessa tai juhlassa olipa sitten kyse ravintolaillallisesta, ripsienpidennyksistä tai kotisiivouksesta.”

Aikamoista! Groupon oli itselle vanha tuttu ja diilejä tuli osteltua silloin tällöin. Diilejen kautta on minusta tosi helppoa etsiä uutta omantyylistä palvelua edullisesti sitä kokeilemalla. Grouponin kautta löysin aikoinaan mm. Suomen parhaan sokerointipaikan ja siellä tulee käytyä edelleen, ihan luottomestaksi muodostunut. Groupon on iso kansainvälinen yhtiö ja minusta on ihanaa, että samaa hommaa pyörittää nyt suurella sydämellä täysin suomalainen tiimi omine arvoineen oman katon alla.

Lensin viime viikolla Helsinkiin pariksi päiväksi ja sain Offerillalta lahjaksi valitsemani diilin. Olin Suomessa vain kaksi yötä ennen Saksaan paluuta, joten valitsin minulle luontevimman palvelun: hiusten pesun, tehohoidon, päähieronnan ja leikkauksen (29€ norm. 76€). Diili löytyy täältä*. Tätä paksua tukkaa on ihan järkkyä pestä, kuivata ja suoristaa – naureskeltiinkin Foorumissa Image Hair:in kampaajan Amandan kanssa ennen föönausta, että onnea vaan koitokseen :D

FullSizeRender 36

Ennen VS jälkeen - tehohoito & latvojen siistiminen
Ennen VS jälkeen – tehohoito & latvojen siistiminen

Palvelu oli oikein iloista ja hyvää! Amanda oli ihanan hellävarainen hiusteni kanssa. Päähierontaosuus tehohoidon aikana oli tietty parasta. Ilolla suosittelen Offerillaa kaikille lukijoilleni!

Offerillan väki halusi muuten arpoa blogini kautta valinnaisen alle 50 euron arvoisen lahjakortin!

Käy kurkkaamassa Offerillan sivuilta* mieleinen diili ja kommentoi tähän postaukseen minkä valitsisit jos voittaisit. Muista jättää s-postikenttään myös meilisi, jotta saadaan voittajan lahjakortti perille :) Arvonta suoritetaan sunnuntaina 3.7 kello 18:00.

EDIT: Onnittelut Hanna, voitit valitsemasi diilin! Sinulle on sähköpostia :)

Ihanaa viikkoa kaikille ja onnittelut vielä FF-perustajille Aleksille ja Mikolle uudesta menestysfirmasta! Etenkin uusien työpaikkojen luominen Suomeen, on minusta aina hatunnoston arvoinen asia :)

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

Aku

40 vastausta artikkeliin “Mitä FitFashionin perustajille kuuluu nykyään?”

 1. Mikä tahansa noista hemmotteluhoidoista, ehkä kasvohoito. Niihin harvoin raaskin laittaa omaa rahaa.

  Hyvää kesän jatkoa sulle Aku! :)

 2. Hemmottelu/kauneus linjalla jatketaan. Valitsisin Salon Nyytin jalkahoidon:)
  Reilu vuosi, kun viimeksi jalkahoidossa käynyt, tarpeeseen siis tulisi :)

 3. Valitsisin Bistro Telakan burgeritarjouksen,sillä haluaisin yllättää mieheni ravintola illallisella :)

 4. https://offerilla.com/tuote/omahierojannehelve-klassinen-hieronta/ <– Olen niin kauan suunnitellut hierojalle menoa, että ottaisin tämän, mutta kieltämättä iän kaiken pihtailtuani houkuttaa myös hammastarkastus hammaskivenpoistolla höystettynä https://offerilla.com/tuote/suunterveysnakinhammas-1/. Ehkä tarvitsee ostaa molemmat. Hinta ei ainakaan päätä huimaa normaalihintaan verrattuna. Ihanaa muutenkin, että tällaisia palveluita on olemassa ja toivottavasti vain kasvattavat suosiotaan leviten myös vähän pienempiin kaupunkeihin suomalaisuutta yrittäjyyttä tukien :)

 5. Mulla ei puhelimella toiminut toi linkki mutta hieronta tulis tarpeeseen kun niskajumin takia särkenyt koko viikon päätä!

 6. Valitettavasto Ouluun ei ollut tarjolla mitään ihania hoitoja yms, joten ostaisin lahjakortilla todennäköisesti jotain tuotteita. Kauniita koruja ainakin näytti olevan :)

 7. Ostaisin tuon hyvässä diilissä olevan tuulettimen omaan asuntooni, joka tuntuu saunalta kesäpäivinä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta