Mitä mä ja mun valmennettavat syö?

Aina kun teen ruokaohjelmia pyrin tekemään ne mahdollisimman yksinkertaisiksi, mutta silti monipuolisiksi. Ruokaohjelman voi siis toteuttaa jopa SADOILLA eri tavoilla. Selitys siitä, että dieettaaminen on vaikeaa kun ruoka on tylsää ja aina samaa, ei kyllä onnistu tässä tiimissä ainakaan ;)

Itse koostan omasta tämänhetkisestä ruokaohjelmasta vaikka mitä. Usein syödään meillä himassa ”mexican mättö” -nimiseksi nimitettyä ruokaa :D Kyseessä siis jauheliha, paprika, wokkivihannekset, avokado, chili -yhdistelmä. Melkeen kaikki pannulle sekasin ja syvään kippoon, josta voi syödä pelkällä haarukalla vaikka sängystä telkkaria katsellessa. Tässä vähän previewta joistan mun kuluneen viikon annoksista:image (13) image (11) image (14) image (10) image (12) image (7) image (5) image (9) image (6) image (8) image (4)Mexican-mättöä on noi pari viimeistä kuvaa x)
Fitnessgurun OneWhey -kuvassa on siis oikeasti proteiinipuuro (luomukaurahiutaleita + prodea), vaikka sitä ei nää parinsadan mansikkagramman alta. Tämän lisäksi tulee syötyä paljon paljon paljon pähkinöitä. Valmennettavat onkin kuittailleet, että aina kun ne näkee mut niin vetelen cashew pähkinöitä naamariin, hahaa. Leipää välttelen, mieluummin syön noita Lassen tekemiä fitnessranskalaisia (nam!), mutta kun REAL -paketin ostaa niin ne kanssa syödään, ja nauttien, hitaasti, sanoinko jo nauttien? Tällä hetkellä syön itse aikalailla tasakaloreita. Parin viikon päästä katsotaan miten sen on vienyt kroppaa eteenpäin ulkoisesti. Fiilis on ainakin loistava!

Pidän huolen siitä, että vaikka valmennettavan painoa pudotetaan ja rasvaa halutaan polttaa, niin nälkä ei tarvitse olla! Olinkin tosi iloinen kun pari päivää sitten Booty Campin Facebook-ryhmään saapui viesti valmennettavalta. Booty Camp on siis ollut käynnissä nyt 3 viiikkoa.booty camp onnistuminenViestiä vähän muokattu nimien ja kuvan osalta yksityisyyden suojaamiseksi, mutta eikö olekin loistavaa, kilo per viikko! Mä niin tykkään palautteesta, elän tallaista palautetta varten :):)!

Tässä vielä sensuroitu esimerkki tyypillisestä tekemästäni ruokaohjelmasta:ruokaohjelma luonnos

Kuten näkyy niin blurrattunakin erottaa vaihtoehtojen laajuuden. Yhdeltä riviltä voi valita useasta eri vaihtoehdosta ravintoarvollisesti saman arvoisia ruoka-aineita. Laitan myös aina osan aineksista linkitettynä, varsinkin lisäravinteet. Linkin kautta suosittelemani tuote avautuu nettiselaimeen ja asiakas näkee tuotteen ravintoarvot. Lisäravinteissa suosittelen mm. Fitnessgurua koska tuotteet ovat mielestäni kaikista kokeilemistani lisäravinteista maistuvimpia ja sen lisäksi laadukkaita + edullisia. En kuitenkaan pakota asiakkaitani ostamaan mitään tiettyä, tätä varten linkki onkin olemassa, jotta asiakas voi valita toisen tuotteen samoilla ravintoarvoilla :) Myös ”sekavat” ruoka-aineet kuten lesitiinirakeet (moni ei ole koskaan kuullutkaan) laitan linkkeinä, jotta tuotteet löytää helposti ja näkee mitä ne todellisuudessa ovat.

Monet sanovat, että ruoka on vain polttoainetta, mutta kyllä mä tykkään syödä ihan vaan sen takia myös, että ruoka on HYVÄÄ! Se EI tarkoita sitä, että on pakko syödä pullaa, kakkua, sipsiä ja karkkeja vaan terveellistä ravintorikasta kehoasi rakastavaa ihanaa PUHDASTA ruokaa <3 Vai näyttikö mun safkat ihan hirveeltä?

Mites kisadieettiläiset, jotka luette, tuleeko nälkä kuvia katsellessa vai maistuuko salaatinlehdet ja nappulat? :D

/Aku

Aku

10 vastausta artikkeliin “Mitä mä ja mun valmennettavat syö?”

  • Moi Jenna! Se sisältää perunaa, ihan oikeaa perunaa itsetehtynä. Pitää kuvata kun Lasse duunaa seuraavan kerran ;D

 1. Heippa! Mitä mieltä oot, voikohan jauhelihan joukkoon lorauttaa ruokalusikallisen salsa tai sweet chili -kastiketta, vai onko pahasta?:-)

 2. Hyvältä näyttää :) pitääkin kokeilla tuota mexica-mättöä :D toimii varmaan hyvin kanan ja kalankin kanssa. Onko sulla tosiaan jotain antamassa kosteutta, kun näyttää että seassa olisi jotain ”kastiketta” vai onko vai kasviksista tullut tuo kosteus?

  Terkuin,
  Päivi

  • Heippa Päivi!
   Just vastasin tohon ylemmäs aiemmalle, kurkkaa siitä :)

 3. Moikka! Täällä taas yksi suuri fani kirjottelee ;)! Semmonen tuli viime yönä mieleen(:D)kun ei uni tullut, että teetkö sä ns. ”nettivalmennuksia”? Asun Joensuussa, joten yhteistreenit tuntuu mahdottomalta, mut tuo nettivalmennus hmm….Kerron mielellään sulle lisää jos tässä on mitään päätä tai häntää ;)!

  • Moikka! Ihana kuulla, että mulla on suuri fani <3 Teen kyllä! Olen valmentanut etänä ympäri Suomea ja jopa ulkomaillakin :) Laita meiliä [email protected] niin jutellaan lisää :)

  • Hei! Joskus asiakkailla menee paritkin ohjelmat läpi, ennen kuin löydetään sellainen joka toimii juuri hänelle parhaiten. Joskus tuloksia tulee täyttä vauhtia heti ensimmäisellä ohjelmalla ja joskus ohjelma kaipaa säätöä jos esim. paino ei tipu tarpeeksi nopeasti, paino tippuu liian nopeasti, olo on väsynyt eikä energiaa riitä, jotkin ruoka-aineet ei toimi jne. Tämän takia en mielelläni tee yksittäisiä ohjelmia koska asiakas jää yksin eikä osaa tehdä tarvittavia muutoksia. Suosittelen aina vähintään etävalmennusta, johon kuuluu molemmat ohjelmat (ruoka + treeni) ja seuranta. Ruoalla pääsee kyllä kohti tavoitteita, mutta yhdistettynä optimaaliseen treenisuunnitelmaan tuloksia näkee vielä nopeammin, kroppa muokkautuu vahvaksi ja muodokkaaksi. Kannatan aina nopeita tuloksia, sillä ne toimivat parhaana kannusteena jatkaa aloitettua.

   Seurannalla tarkoitetaan sitä, että voit aina kysyä minulta mitä vain valmennukseen liittyvää ja olet yhteydessä minuun viikoittain, jotta saadaan kehityskaari pidettyä positiivisena. Meidän tiimissä kehityskuvat lähetetään 4 viikon välein, uudet ohjelmat saa 2kk välein ja sen lisäksi muutoksia tehdään aina tarvittaessa, jotta sinä pääsisit tavoitteisiisi mahdollisimman pian.

   Hinnaston löytää nettisivuiltani täältä: http://www.boostfactory.fi/personaltraining/

   Laita ihmeessä meiliä [email protected] niin jutellaan lisää :)

   Muistutan vielä, että tämänkin blogijutun asiakas ei olisi päässyt nykyiseen kuntoon yhdellä ruokaohjelmalla. Painotan tätä koska haluan asiakkaideni onnistuvan. Ei ole kivaa siirtyä dieetistä ja valmentajasta toiseen yskittäinen ohjelma kerrallaan, koskaan saamatta pysyviä tuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta