Miten kävi, kun tukastani leikattiin noin puoli metriä pituutta pois

NUTTURA.

Siinä yhteen sanaan tiivistettynä se, millaista elämäni oli lopulta pitkien luonnonkiharien hiusten kanssa. Olihan ne tosi kivat suoristettuina, mutta se vei niin tuhottomasti aikaa. Veihän pelkkä pesu ja föönauskin 1,5 tuntia. Voin kertoa, että se kävi ihan urheilusta. Eikä yhtään hymyilyttänyt, kun föönaamisen jälkeen oli hikisempi, kuin ennen suihkuun menoa… Tästä ystävilleni valitettua, lähes aina kysyttiin: ”Miksi föönaat?”. Vastaus: Koska jos en föönaa, hiuksillani kestää noin 12 tuntia kuivua, vaikka nukkuisin pää tyynyssä ja hinkkaisin koko yön päätäni siihen tyynyyn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Föönattu luonnonkihara (yök…) VS pikaisesti suoristettu

Olen viimeeksi käynyt kampaajalla Saksassa asuessani ja siitähän on nyt jo 7 kuukautta. En muista milloin viimeeksi olisi ollut näin pitkä kampaamokäyntiväli – no, ainakin väri oli sen mukainen. Kuukauden haikailin, että värjäänkö vaan taas vai leikkaanko myös? Niin kuin kunnolla LEIKKAAN? Päätös uudesta hiusmallista syntyi ja viimeiset kaksi viikkoa ennen varattua aikaani laskin pesuja. Siis laskin pesuja! :D ”Enää 3 pesukertaa tällä rasittavalla tukalla… jesss”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hair for dayyyyysss

Shamppoota ja varsinkin hoitoainetta kului monta litraa kuukaudessa, iloitsin myös tulevasta säästöstä näissä ostoissa. Ajattelin tällaisen suhteellisen radikaalin leikkauksen pituudessa olevan aika pelottava juttu, mutta loppupeleissä se oli juuri niin ihanaa, kuin olin haaveillutkin!

Kaikki ne hiusten kasvatusvuodet ihan sieltä pidennysvuosista saakka (minulla oli 2 vuoden aikana kaikki mahdolliset pidennykset) tosin pistivät miettimään, että kannattaako kaikkea sitä kasvatustyötä heittää hukkaan yhden mieliteon vuoksi? Tässä nyt ennen & jälkeen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hair by @tmitiiannika
Hair by @tmitiiannika

 

 

I LOVE! Parin viikon päästä vaalennetaan lisää ja viedään sävyä kylmempään. Täytyy kyllä sanoa, että on ihanaa elää tän lyhyemmän hiusmallin kanssa!

Mitä pidätte?

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista ja Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

Lue myös toinen hiusaiheinen postaukseni: Kaikki mun aiemmat hiustyylit tai no lähes kaikki, ei kaikkia vaan voi näyttää.

Aku

3 vastausta artikkeliin “Miten kävi, kun tukastani leikattiin noin puoli metriä pituutta pois”

  1. Ihanat on, mutta ei tuosta nyt todellakaan lähtenyt lähellekään puolta metriä pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 12
Tykkää jutusta