MP-messut ja räpsyt kuntoon

Mitenkäs teillä on viikko alkanut?

Itse aloitin viikkoni dallaamalla Studio Helsinkiin ensimmäiseen ripsihuoltooni. Huoltoväliä oli kolme viikkoa ja huolto tuli kyllä juuri oikeaan kohtaan. Ripsiä oli vielä jäljellä, etten ihan kaljuuntunut ollut kumminkaan, mutta toisessa silmässä enemmän kuin toisessa. Nukun useimmiten vasemmalla poskella ja sen takia toisesta oli lähtenyt vähän enemmän. Mun edelliset ripsethän oli 15mm, eli tosi pitkät, ei ihme jos vähän hankautui muualle :D Aina kun huomasin ripsen tiapahtavan irti siinä oli melkein aina kiinni oma ripseni. Ripsethän kasvavat, tippuvat ja uusiutuvat. Se on hyvän liiman merkki kun oma ripsi on vielä kiinnitettynä pudonneeseen pidennykseen. Tällä kertaa valkkasin kumminkin 12mm, eli vähän lyhempää ripseä. Olin Studio Helsingin ja Getterin päivän ensimmäinen asiakas, joten siellä oli ihana hiljaista. Nukahdin noin 20 kertaa kesken huollon..

Pipo by Daddy's Girl www.daddysgirl.fi
Pipo by Daddy’s Girl www.daddysgirl.fi

Viime viikko oli jäätävän kiireinen! Oli laskettelureissua, Lassen siskon Baby Showeria, valmennustöitä, omia treenejä, Booty Campin lanseeraus ja MP-messut. Booty Campille on muuten vielä yksi paikka vapaana! Lisää tietoa: fitnessaku.fitfashion.fi/bootycamp

Kiinnostus Booty Campia kohtaan on ollut loistava ja moni onkin kysellyt jos niitä tulee lisää ja vastaus on, että KYLLÄ TULEE! ;) Pitää vain tässä vähän suunnitella. Olin miettinyt ilta-campia, olisiko sellaiselle kiinnostusta? Mikä olisi hyvä kellonaika iltapäivä- / iltatreenejä varten?
Pientä Suomi Touria olen myös funtsinut, minne kaupunkeihin olisi hyvä iskeä?

Messuilla mun mimmit Jenna ja Laura tykitti taas yli tavoitteen! Ihanaa olla pomona näin supereille työntekijöille :) Messujen päätteeksi pidin herkutteluillan kun asiakas vei meidät Gaijiniin syömään. Nam! Olisi kyllä voinut olla vähän isommat annokset ;) 1422510_626550054047574_106781690_nwww.emp.fi

Minunhan ei siis pitänyt olla töissä tuolla messuilla, menin vaan mimmejen kanssa korkkaamaan osaston perjantai aamuna, mutta niinhän siinä taas pääsi käymään etten osannut vastustaa töiden kutsua ja vedin itsekin messukamat päälle :D Ducatin osastolla oli sopivasti asiakkaamme EMP:n väreihin sopiva ”mopo” ;)

Sain muuten Fitnesstukulta testiin paljon kehuttua päärynän ja vaniljan makusta Whey protskua. Vaikka oon aina ollut vähän skeptinen rasvapolttajia kohtaan niin koska nyt sain 2 purkkia Ripped Hardcorea niin kokeillaan :) Ennen kisoja vetelin polttajia ym nappeja 40! päivässä.. ja tätä pitää ottaa se yksi, joten se on musta ihan ok :D Treenin ajaksi tai laturiksi otin kokeiluun myös BCAA hardcore treenijuomajauheen. Ananas makuna ei ole mikään huippu, mutta ei kyllä pahakaan :)
Untitled-3 Made with Repix (http://repix.it)

Ylihuomenna lähdetään J:n kanssa kohti Jyväskylää uuteen messuseikkailuun sähkömessuille! Jos kerkeän niin laitan joku ilta hotellilta vähän messuraporttia.

Sain jo jonkin aikaa sitten Daddy’s Girliltä ihanat talvihaalarit ja nyt tällä viikolla olisikin vihdoinkin aikaa räpsiä kuvia niistä teille! To be continued :)

#bootyoftheday kuvan löytää instagramista @fitnessaku
Nyt takaisin sen pariin, work it!

Superia viikkoa,
Aku

Aku

14 vastausta artikkeliin “MP-messut ja räpsyt kuntoon”

 1. Hei!

  Oon ite just ruvennu käyttämään tota samaa wheytä, mutta mansikanmakuisena. Ajattelin ens kerralla ostaa jotain muuta makua, ni olis kiva kuulla mitä mieltä oot itse siitä vanilja-päärynän mausta..? :)

  • Vaniljapäärynä on hyvää :) Ei ole lemppari, mutta toimiva :) Parempaa kuin muut Star Nutritionin Wheyt omasta mielestäni :)

 2. Aku, KUOPIOON!!! Sun on ihan pakko tulla mahdollisella SuomiTourilla tänne!
  Ihanaa viikkoa!
  terkuin piiiitkäaikainen lukijasi

  • Hahaa ihana Kuopio merkattu talteen ;D! Onko siellä jotain hyvää salia missä voisi vetää treenit?

  • Oulu huudeettu ;)! Onko Oulussa jotain hyvää salia, jossa treenit voisi vetää?

  • P.S Taitaa pian käydä niin ettei yksi kiertue riitä. ;)

  • Vaasa huudettuna :) Mikä on Vaasan paras sali, jossa yhteistreenit voisi järjestää?

  • Pitääpä oikein perehtyä tuohon että mikä olisi paras paikka, tänne on nimittäin avattu yksi uusikin sali johon itse en ole tutustunut. Mutta voin tehdä vähän selvitystä, minkäkokoiset tilat suurinpiirtein pitäisi olla?

  • Semmoset, että max. viiden hengen porukka mahtuu treenamaan salin ja mahdollisesti myös ryhmäliikuntatilan puolella, jos sellainen on saatavilla :) Kuntosali pitää ainakin saada käyttöön, ryhmäliikuntasali on vaan plussaa ;) Treenit järkätään kiertueella joko myöhempään illalla tai aikaisin aamulla, sellaisina aikoina jolloin useimmilla saleilla on yleensä hiljaisempaa :)

 3. Moikka!
  Osaisitko auttaa minua seuraavassa ongelmassa; millä korvata palautusjuoma salin jälkeen? Aloitin palautusjuomien käytön puoli vuotta sitten ja nyt on kasvoihin tullut ärsyttävää näppyä. Ajattelin kokeilla jättää juomat pois jospa se auttaisi. Voiko siis jollain muulla korvata palautusjuoman, banaani ja joku protsku mutta mikä?? Tavoitteenani on kiinteyttää. Kiitos!
  t. Ansku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta