MUUTTO AURINKOLAHTEEN!

JEEEE!

Saatiin vuokrakämppä Aurinkolahdesta!aurinkolahti1 IMG_6285 808ba29f23cc9cdb 1511443921_52aa40df7a normal_Aurinkolahti3 02Kallahti03 metroasema_vuosaari_webMeillä oli vähän hassu tilanne kun saatiin viime viikolla puhelu nykyiseltä vuokranantajalta, että he aikovat myydä meidän kämpän :D 3kk aikaa muuttaa. Nyt asutaan Vuosaaressa, mutta ei niin rannassa. Heti seuraavana päivänä mentiin Aurinkolahteen asuntonäyttöön. Näytössä oli paljon muita, mutta olin jos silloin aika varma, että me saadaan tästä koti. Ihan vaan varmuudeksi pyydettiin tuttua samassa kiinteistöfirmassa työskentelevää suosittelemaan meitä. Kirjoitin myös hakemuksen, jossa kerroin töistämme, harrastuksista, puhtaista luottotiedoista ja vuokravakuuden olevan valmiina. Koska haluttiin anta VIELÄ parempi kuva meistä, niin pyysyn nykyiseltä vuokranantajalta suosituskirjeen ja lähetin senkin eteenpäin. Oltiin muuten (jälleen kerran) näytössä ainoat, jotka kätteli välittäjää.

All of this payed off ja tänään sain puhelun, että meidät on valittu! WUHUU!!!

Kannattaa tehdä kaikkensa :) Sillonkin kun ajoin prätkällä kortin hyllylle niin laitoin selvityksen syyttäjää varten. Kahdeksan A nelosta :D! Asiakirjat vastaanottanut virastonainen sanoi, ettei koskaan ole saanut niin perusteellista selvitystä samasta asiasta. Kiitos senkin duunin kortittomuuteni vähennettiin 3 kuukauteen, vastaavista tapauksista saa helposti normaalisti jopa vuoden ajokiellon.

No nyt ei ole prätkää eikä autokaan niin ei tarvitse noita miettiä. Auto ajateltiin kyllä hakea Saksasta, tuntuu hassulta elää ilman. Ollaan kateltu vähän laidasta laitaan pikku gibboneita Suomessa kuten Peugeot 206 autoja ja sitten Saksan päässä Audi TT ja Mersun SLK kiinnostaisi, hehheh. Autobusiness on niin oma juttunsa. Jos kauppakassin ostaa parilla tonnilla niin sen voi ehkä myydä eteenpäin samaan hintaan tai 500-1000€ halvemmalla. Sitten taas 5000€ Audi + verot 2000€ eli 7000€ auto myy Suomessa luultavasti jopa kallimmalla, jopa tuhansia kalliimalla.

Me ei siis mitään miljonäärejä olla vieläkään, mutta näin kun asioita funtsii niin se kalliimpi auto näyttää kuitenkin kannattavammalta. Pitääpä tehdä vähän duunia. Treeniohjelmia vääntämään ja tunnin päästä salille ohjaamaan siis!

Lauantaina oltiin muuten kaverin häissä Kulosaaren Kasinolla, vau mikä mesta! Erityisesti ruoka yllätti positiivisesti, sairaan hyvää! Meni jopa dieetin ohjeiden mukaan :) So fresh & good! Ei olisi parempaa voinut edes toivoa. Onnea vielä rakkalle ystävälle!kuva image (15)/Aku

Aku

12 vastausta artikkeliin “MUUTTO AURINKOLAHTEEN!”

 1. Muuten, teitä kun kiinnostaa tietyt asiat, elintaso, autot ym ja mitä ilmeisemmin fiksusti sijoitatte rahaa teille mielenkiintoisiin asioihin, niin oletteko ajatelleet omistusasunnon ostamista? Todennäköisesti lyhentelisi lainaa ja maksaisi vastikkeita paljon vähemmän (tai about saman verran) kuin mitä joutuu kustantamaan vuokra-asunnosta :)

  Tosi kauniilta näyttää tuo seutu, toiveissa olisi postausta asunnosta sitten kun sinne pääsette muuttamaan :)

  • Mieleen tuli sama. Jos on työtä ja talous kerran kunnossa niin miksi ihmiset asuu vuokralla.

  • Moikka Ninnu! Oikeassa olet, kurkkaa vastaukseni aiempaan kommenttiin :)! Oikeanlaista asuntoa unelma-alueelta ei vaan löydy heti kun sen haluaisi :/

  • Nyt meidän uusi asumiskulu on 850€ ja lainan lyhennys + vastike samanlaisesta kämpästä samalta alueelta olisi noin 1300€/kk eli aika iso ero. Nyt saatiin siis tosi edullinen kämppä! Ollaan kyllä etsitty alueelta omaa asuntoa ja lainakin on myönnetty, mutta ei vaan sopivaa pohjaratkaisua ole tullut vastaan. Olisikohan nyt alle 240 000€ kämppiä Aurinkolahdessa myynnissä peräti 6 kpl? :D

   Laitetaan kuvia kun saadaan kuntoon :)!!!

 2. Teillä olisi kyllä ollut oikeus asua asunnossanne 6kk, sillä se on lainmukainen irtisanomisaika vuokranantajalta, vaikka olisi millainen myyntikiire. :) Ihmiset eivät vain aina tiedä oikeuksiaan. Toki hyvä, että asunto löytyi eikä tullut lainkaan paniikkia. Moni ei vaan tuota tiedä, kun vuokranantaja käskee muuttaa pois. Onnea uuteen kotiin!

  • Kiitos :)! Tiedetään tämä ja meillä on itseasiassa 3kk aikaa muuttaa, koska ollaan asuttu täällä just alle vuosi :)

  • Heippa SK ja kiitos tiedustelusta! Tämänhetkinen loppuu joulukuussa, eli ei ikävä kyllä tule lisää tälle vuodelle :/

 3. Ihan ohi aiheen pakko kysyä, onko sulla tietoa, tuleeko Daddy’s Girls – haalarit tänä talvena myyntiin?? Toivottavasti tulee ja pian, mä jäädyn!! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta