My bucket list!

Miksi en ole tehnyt tätä aiemmin?!

Bucket list = ”Lista asioista, jotka haluat tehdä ennen kuolemaasi”
-Urbaani sanakirja

Bucket list on ihan täydellinen puuha synkkiin syysiltoihin jokaiselle suomalaiselle tuomaan toivoa paremmasta ja motivaatiota päästä sinne.

MY BUCKET LIST:

Nää on sit ihan järjestyksessä.

-Matkusta (tai muuta!) Kanadaan, New Yorkiin, Texasiin, Floridaan – no okei, vähän joka puolelle jenkkilää! Asuminen olisi ehkä mielenkiintoisinta seuraavaksi Kanadassa, en nyt osaa tarkemmin sanoa missä siellä, mutta.. Siellä kuitenkin.

-Valloita Aasia. En ole käynyt missään Aasiassa! Olen kyllä käynyt 15 eri maassa, Etelä-Amerikkaa ja Afrikkaa myöten, mutta yksikään kohde ei ole ollut Aasiassa.

-Työskentele globaalissa jättifirmassa, alati ylennyksiä ja menestystä keräten. (Pikkujuttu, I know)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fachhochschule, Saksa

-Pääse sisään yliopistoon ja pika-pikaa myös ulos sieltä maistereineen, viimeistään 4 vuodessa koko hoito pulkkaan.

-Pelasta koditon koiro tai mielellään useampi.

-Lue KonMari, se siivouksen mullistava kirja! Kuka nyt ei haluaisi mullistavaa siivousintoa?! Pakkohan se on saada käsiin!

-Opi twerkkaamaan.

-Opi spagaatti, koska twerkkaaminen on niin paljon siistimpää, jos sen osaa. P.S Dabbaamisen osaan jo, ettäs tiedätte.

-Auta ihmisiä, eläimiä ja luontoa.

-Kehity itse paremmaksi ihmiseksi.

-Kirjoita kirja tai useampi; fakta, elämänkerta, komedia, fiktio.. ihan kaikki käy.

-Lue itsesi koiran raakaruokinta pro:ksi ja valmenna aiheen tiimoilta.

-Osta oma asunto ja sitten aina välillä päivitä se entistä kivempaan omaan asuntoon.

-Osta useampi oma asunto ja vuokraa niitä.

-Osta loma-asunto jostain ulkomailta, missä on palmuja.

IMG_3102
Häämatkalla Mauritiuksella 2015

-Opi sujuvasti espanjaa. Sen jälkeen masteroi japani tai mandariinikiina, koska hei, miten siistiä se olisi?

-Kehitä joku maailmaa mullistava tuote.

-Voita tottelevaisuuskilpailut Namun kanssa.rally-toko-helsinki-Työllistä enemmän.

-Varaa aika pariin kauneuskirurgiseen toimenpiteeseen, joita olet aina halunnut.

-Suunnittele, valmista ja jälleenmyy oma mahdollisimman luonnonmukainen ja eettinen koiranruokamerkki, miksei kissoillekin!

-Hanki oma hevonen! Ylläpito on niin utopistisen kallista, että meinasi unohtua tämä.

*

Siinäkö ne oli? Aika hassu ajatus, että siinä on lista kaikesta mitä haluan. IKINÄ. Jotenkin tosi tyhjentävää. Eihän tuon kirjoittamisessa kovin kauaa mennyt ja onhan myös kaikkea kivaa ja jännittävää muuta maailma pullollaan, mutta noi olisi kai sellaiset ”halutuimmat”, jotka tehtyään voisi hymyillen kuolla pois. Kyllä vähemmästäkin voisi olla onnellinen, mutta eihän se tämän idea ole! Sitä paitsi, kaikki listassa on täysin realistista, miksi ei pikkuhiljaa kuittaisi jokaista kohtaa? Pitää tehdä sitä, mikä tekee onnelliseksi :)

Mitä sinun bucket list pitää sisällään? Varsinkin jos on jotain spessua, antakaa kuulua!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista ja Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi 

Edellisessä postauksessa: Ensimmäinen kerta, kun sain turpaan

Aku

10 vastausta artikkeliin “My bucket list!”

  1. Tää oli hyvä! Joku on joskus väittänyt että kun unelmat sanoo ääneen ja kirjoittaa ylös, niiden toteuttaminen on askelta lähempänä! :)

  2. Mulla bucket listissä kanssa matkustelua (etenkin Jenkkilä & muutamat Aasian maat) ja Japanin kielen oppiminen! Yliopistoon pääseminen oli kanssa yks haave ja pääsinkin sisään opiskelemaan sosiaalityötä (alotin nyt syksyllä), mutta vähän turhan kauas, Kuopioon. Tekis mieli taas keväällä repästä ja yrittää lähemmäs, esim. Tampereelle. :D Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampus on kyllä super kiva, mutta en erityisemmin tykkää etäsuhteilla puolta viikkoa ja ravailla Kuopio-Helsinki -väliä. Kohtapuoliin julkaistaan kevään pääsykoekirja(t), niin voi sit miettiä ja hioa suunnitelmia. Millos kauppiksen pääsykoekirjat julkaistaan? :) Mun avopuoliso opiskeli kauppatieteiden kandiksi Mikkelissä ja maisteriksi sit Aallossa, ja suosittelee tuota Mikkeliä opetuksen tason yms puolesta! Jos muut kaupungit kuin Helsinki on vaihtoehtona siis :) Tää kommentti meni kyllä vähän asian vierestä nyt :’D

    • Kivasti samoja tavotteita. Onnea sulle yliopistoon pääsystä! Miten toi puolen viikon etäsuhteilu toimii? En ole kuullutkaan, kiinnostaa.

      Mä oon kyllä yleisesti tykännyt Mikkelistä, söpö paikka :) Pitää viel’ä katsoa hakutilastot, niin monta vuotta halunnut (en tosin tarpeeksi, selvästikään) yliopistoon ja hakenutkin, että nyt pitäisi pelata vähän varman päälle :D Kirjat taitaa olla just julkaistu ja ihan samoilta näyttää, kuin edellisinä vuosina.

  3. Ihan ekaks haluisin matkustaa Barcelonaa ja tavata mun idolin siellä. Sit haluisin kans Brasiliassa käydä koska se mun idoli on sieltä kotosin ja brasilia nyt maana muutenki kiehtoo mua ja tottakai muuki matkailu sit siinä ohella 🙈 Lentoemännän työ ulkomailla on kans yks mistä oon haaveillu jo monta vuotta. Siinä ne suurimmat, kamala onks mun elämä oikeesti näin tylsää? 😄

    • Ihana, kiitos <3 Mulla on 3 juttua luonnoksissa viittä vaille valmiina, eli tulossa on :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta