Namun kanssa shoppailemassa

Sain lahjaksi shoppailulahjakortin Itikseen, joten nappasin Namun kainaloon (heh, like thats even possible) ja suunnattiin oitis meidän lempparikauppoihin.

Itiksessä koirat saa kulkea kytkettynä yleisissä tiloissa ja omien laskelmieni mukaan, tassuttajan saa ottaa mukaan myös useimpiin liikkeisiin. Namun kanssa ollaan shoppailtu Instrumentariumissa, Zarassa, Stadiumissa, Intersportissa, Clas Ohlssonilla, Muumi-kaupassa, Stockmannilla ja tietty Mustissa ja Mirrissä, sekä muissa eläintarvikekaupoissa. Ravintoloista ollaan käyty kahdestaan mm. Hanko Sushissa, Espresso Housessa, Lucky Bastardissa, Classic Pizzassa, Picnicissä ja Jungle Juicella.

Namun panta ja talutin saatu DalleDog.fi:stä.

Tässä ostosreissun saalis: yksi Jungle Juice pirtelö, kolmet housut, kolme paitaa, kolmet alusvaatteet ja kasa sukkia – not bad!

Koska vuosikaudet vaatekaappini pullotti lähinnä vain treenivaatteita, tein viime kesänä päätöksen, etten saa ostaa mitään räikeää ja yksittäisenä kivan näköistä vaatetta. Pitäisin aina mielessä vaatteen sopivuuden muiden vaatteiden kanssa ja sävyt; luokkaa neutraali. Tosi usein tuli ennen ostettua ”hienompaa” vaatetta, mikä kaupassa näytti kivalta, mutta arjessa ei sitten synkronoinutkaan oikeen minkään kanssa. Tällä konseptilla olen tuntenut oloni enemmän tyylikkääksi, kun olen käynyt kylässä, asiakastapaamisissa ja sen sellaisissa ei-niin-teknistä-materiaalia-vaativissa tapahtumissa :)

Edellisessä postauksessa: Superhyvää lohikeittoa merinäköalalla Helsingissä

Aku

4 vastausta artikkeliin “Namun kanssa shoppailemassa”

  1. Heii, voisitko tehä taas treenipostauksen? Kiinnostais tietää sun treeneistä tällä hetkellä. Mitä teet/kuinka usein. Olis kiva jos voisit esitellä esim sun jalka-pakaratreenin. :)

  2. Ei jumatsuka! Sä olet se Aku, joka tuolla ”Suomalaiset Saksassa”- ryhmässä laukoi niitä maailmat avartavia viisauksiaan. Siis mä en kestä! :-D
    Mut nyt mä ymmärrän, kun tätä blogia selailin. Tyypillinen itä- Helsingin kasvatti, jolla on elämä ihan hukassa.

  3. Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla ottaa!
    Että just sitä vain. Sä olet näemmä just niin tyhmä, kun annoit tuolla ryhmässä ymmärtääkin. :-D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 2
Tykkää jutusta