Niin oranssi kämppä, että se tulee uniin

Kuva- ja videoterveiset tällä kertaa!

IMG_1448IMG_1414IMG_1415IMG_1428FullSizeRender 6

Mainittakoon, että Namu on tuossa yllä kuvassa kaupungintalon virkailijan toimistossa :D Ihan mahtavaa, minne kaikkialle täällä saa koirulinsa ottaa mukaan!

Pitäisikö näitä videoita jatkossakin? Ennen tuntui niin vaikealta, mutta nyt ehkä helpommalta kuin kirjoittaminen. Eipä tarvitse tarkistaa kielivirheitä ^^

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma made by me 29€? Täällä lisää!

Edellisessä postauksessa4 VINKKIÄ FIKSUUN HERKUTTELUUN

Aku

10 vastausta artikkeliin “Niin oranssi kämppä, että se tulee uniin”

 1. Sikakiva tällainen pidempi video, oot niin aito siinä! <3 Itse kun olen joskus yrittänyt tehdä, niin höpötän ihan falsetissa! :D

  • No kiitos! Kivaa kuulla varsinkin sulta kun sä oot mua tietenkin livenä joutunut kuuntelemaan ”pariin otteeseen”, joten hyvä, että kuulostan/vaikutan siltä miltä normaalistikin! Varsinkin yleisillä paikoilla on vähän haastavaa yrittää olla normaali kun ”nolottaa” tuulessa heiluva selfiekeppi :D …Jotenkin vähän menee kuoreensa. Mutta, enpä ole ennenkään antanut muiden tuijotuksen estää, joten totutellaan tässä!

 2. Onnea uuteen kotiin! Hienoa että mieluinen paikka löytyi ja olette päässeet muuttamaan. Mä kyllä järkytyin tuosta rantamaksusta.. Siis anteeksi kuinka? Miten keltään voidaan ottaa rahaa rannan käytöstä. Ymmärrän aurinkotuoleista veloittamisen mutta siis että ihan rannasta. :D Kyllä sitä aina vaan oppii arvostamaan Suomen joka miehen oikeuksia entistä enemmän. Vaan eipä kyllä täällä Australiassakaan tulisi kenellekkään mieleenkään veloittaa rannalla loikoilusta. Aivan uskomatonta. :D

  • Tämä oli toisaan ainoa paikka mitä meille tarjottiin, vaikka joka paikasta kyseltiin, joten ollaan extraonnellisia, että oli tämä yksi vapaana meitä varten! :D

   Niin se on vähän hassu tuo rantamaksu kun täällä on myös se turistivero. Barcelonassakin viikon turistivero oli jotain vitosen luokkaa tms ja se maksettiin hotellille. Sillä viissiin katetaan turistien sotkua kadulla ja sen sellaista ns. ylimääräsitä hommaa kaupungille. Olisihan se tosi hassua jos Helsinki pyytäisi turistiveroa jos siltä kantilta ajattelee. Meille kuitenkin turismi on kasvava tulonlähde ja tosiaan tilaa kasvaa löytyy, ettei ehkä ole kovin kannattavaa alkaa sysäämään maksuja turisteille. Sitten taas, jättääkö joku tulematta femman takia, että pitäisikö se hyödyntää?

   Rantamaksu täällä kattaa varmaan rannan puhtaanapitoa. Kauhea hinta kyllä kun miettii paljonko tuollaisella tienaa, siis koko iso ranta yhden kesän verran. Kesällä varmaan helposti päälle tonnin per päivä, eli joku kymmpitonni viikossa. Jotenkin sitä ajattelee, että siihen turistiveroon voisi sisältyä se rannan käyttö, mutta tuleehan rannalle saksalaisia muualta ihan päiväksikin. Vaikeaa kyllä alkaa miettimään kilometrin pituisen saksalaisen lomakohderannan kulurakennetta, että tekeekö ne plussa vai ei ja pitäisikö tällasia ujuttaa verotukseen kuten Suomessa vai ei jne.

   P.S Vitsi olet kyllä varmasti kivassa paikassa! Itsekin olen nyt ihan kivalla huudilla (ja olen kyllä kotonakin…), mutta silti, että Ausseissa! Aina halunnut mennä sinne! Tekeekö mieli jäädä asumaan? Kyselen kun kaikki lämpimät toimivat maat houkuttelee jatkoa ajateleen ”sitten joskus”. Lisäkysymyksenä: onko siellä hyvä netti? :D

 3. Videot on muuten kivoja mutta esim duunissa tai jos on paljon muita ihmisiä ympärillä videotaei tule katsottua, jos kuulokkeet eivät ole mukana.

  • Totta! Olen itsekin joskus metrossa jättänyt katsomatta jonkun videon ja lähettänyt linkin meiliin tai miehelle fb messengeriin, jotta muistan mistä se löytyy kun myöhemmin pääsen katsomaan.

 4. Liputan kans videoiden puolesta, tosin tykkään lukea sinun tuottamaa tekstiäkin, ei siinä! :) molempi yhtä hyvä.
  Onnea uudesta oranssista kodista! <3

  • Kiitos Sanna! Tosi ihanasti sanottu :) Pitää alkaa tehokäyttämään tota selfiekeppiä! Tykkään kyllä kirjoittaakin, mutta osan ajasta voisin säästää aikaa vloggaamalla ja saahan videoista usein hieman uudenlaisen käsityksen ihmisistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta