Nuoren naisen uskomaton -17,5kg muutos

Taas on yksi tiimiläiseni rohkaistunut jakamaan muutoskuvansa ja tarinansa. Valmennettavani haluaa pysyä anonyymina ja siksi kutsumme häntä tuttuun tapaan Neiti X:äksi. Pyysin Neiti X:ää kertomaan miksi hän halusi puolen vuoden valmennuksen ja miten se häneen vaikutti.

”Apua! En osaa yhtään sanoa :D Ennen valmennusta olin masentunut ja vihasin itseäni ja kroppaani – se vaikutti kaikkeen elämässä… En oikeen tiennyt mitä odottaa valmennukselta, sillä en edes uskaltanut toivoa mitään. Lähdin täysillä mukaan ja aloin pikkuhiljaa luottamaan siihen, että teen vaan mitä käsketään niin alkaa tapahtua. Ekat pudotetut kilot motivoi tosi paljon ja aloin jo odottamaan suuriakin tuloksia. Valmennuksen myötä sain itseluottamusta ja itsetunto kohosi ja aloin taas tykkäämään itsestäni ja kaveritkin huomasi sen ja ovat kehununeet just paljon henkistä muutosta. Ekan kerran kun osti s-koon vaatteita niin melkeen itku pääsi ja vasta silloin tajusi kuinka paljon on pienentynyt.

Tulipas sekavasti näitä kaikkia tunteita :D Elämä on nyt miljoona kertaa parempaa ja onnellisempaa! Sain elämänhalun ja ilon takaisin ja oon todella tyytyväinen itseeni ja muutokseen enkä ikinä haluu palata takasin.

Superhyperisot kiitokset Akulle kaikesta! Ilman Akua en olisi onnistunut!

-Neiti X”

Tältä näyttää lähes 18 kiloa pienentynyt mitä kultaisin ihminen:

IMG_2245 IMG_2246 IMG_2247

Amazing!

Minusta on ollut ihan mahtavaa saada olla osana todellista elämänmuutosta tämän naisen elämässä. Täytyy myös painottaa, että Neiti X on ollut todella täsmällinen ruokavalionsa kanssa sekä treenannut ahkerasti ja etenkin alussa vauhti oli ihan päätähuimaavaa. Jokaiset kuvat, jotka hän lähetti aiheuttivat minullekin sellaisen ”Whaaaat, way to go girl!!!” hymy-korvissa-tunnelman. Silti rakkaan valmennettavani on ollut haastavaa opetella vastaanottamaan kehuja, mikä on kyllä harmillisen yleistä. Toivonkin, että viimeistään nyt hän voi ylpeänä iloita täydellä teholla saavutuksiaan, sillä ne todellakin ovat ISO juttu! Pikkulinnutkin ovat muuten laulaneet, että mimmillä on vientiä, enkä voisi olla onnellisempi hänen puolestaan <3 The world is yours <3

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

Kurkkaa muut tiimini julkaistut muutostarinat täältä  ♥ Valmennuskyselyitä tulee nyt kesän päätteeksi jo tuttuun tapaan paljon, puran inboxia parhaani mukaan :)

Aku

6 vastausta artikkeliin “Nuoren naisen uskomaton -17,5kg muutos”

  1. Wau, todella kaunis naisellinen, kurvikas ja sopusuhtainen vartalo :) aivan upea muutos

  2. Oon niin häkeltynyt tästä. Käyn lukemassa tän uudelleen ja uudelleen! Niin mahtava muutos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta