Oletko sinkku? 10 parasta deittivinkkiä

Kuuma kesä tulossa? Todellakin, jos ota nämä neuvot käyttöön.

1. ”Tee jotain!”

Kun näet kiinnostavan henkilön, pyydä ulos! Minullekin on tultu sanomaan pariin otteeseen (sinkkuna), että ”Vaikutat kiinnostavalta, lähtisitkö joskus kahville?” tai ”Näin sut tuolta tien toiselta puolelta ja olit vaan niin kaunis, että pakko tulla juttelemaan” <- yes that actually happened! Ja arvatkaa mitä? Tulin tosi iloiseksi! Turhaan ujostelette, antaa palaa vaan.

photo-1458681708599-e0be9ce54707

2. Deittaile useampaa.

Etsit sitä täydellistä kumppania? Ikävä kyllä (kuten olet ehkä jo huomannut) niitä itselle täydellisiä puolisoita ei noin vaan kävele vastaan. Rennot satunnaiset deitit piristävät arkea ja ovat kiva tapa tutustua uusiin ihmisiin. Turhaan tuhlaa puolta vuotta jonkun kanssa exclusive kahvitteluun, jos se ei johdakaan mihinkään? Tietysti se deitti voi muuntautua ystävyydeksi, mutta let’s face it, ei sinkkuna deittaillessa mitään ystävälaumaa olla keräämässä. Verkkoja vesille vaan. Jos on kipinää, suhdetta voi tietty lähteä viemään syvemmälle esim. yökyläilyn muodossa, viimeistään silloin suosittelen olemaan avoin siitä, että tapailee muitakin.

love-locks-825054_1920

3. Mitä jos se sanoo ”ei”?

Ensinnäkin jokaisen sinkun täytyy tiedostaa se fakta, että kaikki ei voi tykätä kaikista. Ihan kuten et itsekään tunne vetoa jokaista kohtaamaasi miestä / naista kohtaan. Ei pidä lannistua lainkaan kieltävästä vastauksesta. Kun kysyy tarpeeksi monta kertaa (eri ihmisiä) takuulla tulee niitä myönteisiäkin vastauksia :) Muutenkin jos etsit elämänkumppania, et kai halua ihmisen ilmaisevan kiinnostusta sinua kohtaan, jos sitä ei todellisuudessa ole?

On myös ihan puhtaasti huonokäytöksisiä ihmisiä. Etenkin naiset ovat monesti tosi töykeitä. Itse voin rehellisesti sanoa, etten koskaan ole ollut sellainen. Pahimmassa tapauksessa kun mies tulee pyytämään naista ulos, hän vastaa jotain tyyliin ”Hei ei tolla naamalla!?”. Sisäistä nyt heti se, ettei tuollaisesta torjunnasta pidä loukkaantua. Kuka nyt noin epäkohteliaan naisen edes haluaisi? Sinun onnesi, että hän näytti luonteensa heti ykkösellä. Sayonara, b#ch! On myös epäkohteliaita miehiä, ihan sama juttu pätee heihin. Jos toista ei osaa ensitapaamisella kohdella kunnioittavasti, miltä tulevaisuus näyttää? Next!

hands-437968_1920

4. Kerro totuus.

Haluatko naimisiin, haluatko lapsia vai ehdottomasti et kumpaakaan? Aina sanotaan, ettei lapsista ja naimisiinmenosta saa puhua treffeillä. Olen täysin eri mieltä. Tiedän useamman parin, jotka ovat eronneet tällaisten isojen elämänpäätösten takia, ovat vaan olleet niin eri mieltä.

5. Yes Man.

Ootteko nähneet sen leffan? Jos ette, katsokaa. Lyhyesti: mies kyllästyy tylsään elämäänsä ja alkaa sanomaan ”kyllä” kaikkeen. Kummasti niitä seikkailuja alkaa irtoamaan. Itsekin vietin vähän tylsänä sinkkukuukautena Yes-Man-vaiheen ja se toi paljon kaikkea hyvää, suosittelen – varsinkin, jos se kuulostaa joltain, mitä et ikinä tekisi. Mitään uutta kivaa ei voi tapahtua, jos toimit samalla tavalla kuin aina aiemmin :)

91656487

6. Vilkuta!

Oh, so simple. Voiko se olla niin helppoa? Toki! Näet jätkä- / mimmiporukan vilkuilemassa sinua (tai tv-ruutua takanasi, ihan sama), vilkuta heille! Ihan vaan sellanen kevyt moikkaus ja hymy päälle. Kokemukseni mukaan toisessa päässä yllätytään, ilostutaan ja moikataan takaisin :) Joko he tulevat luoksesi juttelemaan, heittävät jotain sieltä kauempaa tai voit itse nousta ylös ja kysyä, että saako liittyä seuraan. Jos vilkutus ei saa reaktiota, mitä olet menettänyt? Jatkat vaan mitä ikinä teitkään ennen sitä. Luuletko, että unelmiesi puoliso jättäisi vilkuttamatta takaisin? ;)

couple-597174_1920

7. Heitä jotain.

Siis ei mitään tavaroita vaan joku lause, läppä, heitto – u know. Ihan vaan vaikka baaritiskillä menet sen kiinnostavan tyypin viereen ja kysyt ”Mitä jäbä / mimmi?” Suomalainen tyyppi häkeltyy vähän, sillä hän ei ole tottunut siihen, että tuntemattomat puhuvat hänelle. Luultavasti vastaa jotain tyyliin ”Öö, ei mitään kummempaa. Mitä itelles?” ja ehkä kysyy vielä, että ”Tunnetaanko jostain?” …kun niin tuttavallisesti lähestyit, mihin voit sujuvasti vastata, että ”Ei kai, mä oon *oma nimi*! Kiva tutustua” :)

8. Älä panikoi panikoimista.

Ei liikaa paineita. On ihan ok olla vähän hädässä ja se voi itsessään jo olla hauska läppäkin. Kun huomaat sydämen kiihtyvän ja sanojen menevän sekaisin tai lauseiden muodostuksen olevan työn alla, kerro avoimesti, että ”Anteeksi, en ole deittaillut vähään aikaan, en tiedä oikein miten päin olisin” ja vähän naurahdat siihen päälle, että ”Jos sä vaikka antaisit mulle vähän neuvoja?”. Siitähän se hassu keskustelu vasta alkaakin :)photo-1416348316427-9ebac5dfef01

9. Älä sitoudu henkisesti.

Rentoudu ja pidä hauskaa! Sinä olet sinkkuna sinulle tärkein ihminen, joten sinun täytyy ensisijaisesti pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi. Ei henkistä sitoutumista ennen ”the keskustelua”. Jos rakastut, kannattaa käydä pikimmiten avoin keskustelu yksinomaisesta suhteesta, ettei tule takkiin jos toisella onkin muita suunnitelmia tai eriäviä tunteita. Tunteista kannattaa puhua, sillä kukaan ei ole ajatustenlukija – ainakaan suhteen alkuvaiheessa :) Jos toista ei kiinnosta mikään vakavampi, voit joko jatkaa rentoa tapailua tai lopettaa leikin kesken. Jos päätät sulkea oven ja avata uuden ikkunan, se on vaan hyvä, sillä tämä ei selvästikään ollutkaan oikea henkilö sinulle pidemmän päälle, eikä sinun kannata hukata enempää aikaasi. Next!

sparkler-677774_1280

10. Käy sukupuolitautitesteissä vähintään kerran vuodessa ja käytä aina kumia.

Muutkin ehkäisyt siihen kylkeen ovat suositeltavia, kuten vaikka e-pillerit, sillä edes kondoomit eivät ole 100% varmoja. Testeissä on hyvä käydä säännöllisesti, vaikkei olisikaan mitään poikkeavaa fiilistä. Etenkin silloin, kun aloitat vakavamman suhteen (näiden deittivinkkien toimittua, hehheh) kannattaa molempien käydä testeissä – on terkkarilla ilmaista ja nopeaa :)

P.S

Naiset: Älkää esittäkö vaikeasti tavoiteltavaa, se ei ole kuumaa millään tasolla, lähinnä lapsellista touhua. Jos on kiinnostunut, ilmaistakoon se selvästi. Jos ei ole kiinnostunut, sen voi sanoa kohteliaasti: ”Ihana kun kysyit. Kiitos, mutta en tällä kertaa tartu tarjoukseen :) Kivaa illanjatkoa sulle ja onnea metsästykseen!”

Miehet: Herrasmies on tosimies. Mikään ei ole niin seksikästä kuin todellinen herrasmies. Ovet avataan, autetaan tuolin ja takin kanssa, lasku hoidetaan ennen kun nainen kerkeää räpäyttämään silmiään ja kotiovelle saatetaan, pusun kera (tietty!).

Bonusvinkki: Tiesitkö, että herrasmiehet nousevat seisomaan aina kun joku pöytäseurueen naisista nousee ylös?. Alas istutaan vasta kun naisen selkä on kääntynyt pöytäseuruetta kohti. Kohtelias toiset huomioiva ele. Oma isäni tekee tätä aina kun ollaan ihmisten ilmoilla ja toivoisin, että Lassekin nappaisi tavan automaattikäyttöön :)

…noooh, onko täällä sinkkuja kuulolla? Mitkä teidän top-vinkit on?

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma made by me 29€? Täällä lisää!

Millaisilla kengillä kannattaa treenata? Kurkkaa postaukseni:  Nämä ovat parhaat treenikengät salille

Koodilla: 335456 saat -40% Elloksen* ostoskorin kalleimmasta tuotteesta! Voimassa 3.-8.5.2016

*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 8.5.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Aku

10 vastausta artikkeliin “Oletko sinkku? 10 parasta deittivinkkiä”

 1. Täällä yksi sinkku o/
  Ihan oli varteenotettavia vinkkejä, mutta mitäs jos on niin järkyttävän ujo kuin minä? Itselläni vielä uusien ihmisten tapaamista hankaloittaa lievä sosiaalisten tilanteiden pelko, enkä ole uskaltautunut treffeille kuin ainoastaan jonkun puolitutun kanssa :/

  • Mites nettideittaaminen? :) Tiedän monta, jotka ovat löytäneet toisensa sitä kautta. Ensin tutustutaan siellä ja sitten tavataan, ehkä silloin olisi itse deitin kynnys vähän matalampi kun toinen on jo vähän tuttu :)? Silloinkin suosittelen pitämään aikarajoja, ettei jää ikuisesti jumiin siihen turvalliseen nettimaailmaan, vaan pyrkii siihen tapaamiseen.

   Itse kävin sinkkuna usein pikadeiteillä hotellejen aulakahviloissa. Ei siis todellakaan mitään huoneen varausta varten, vaan koska siellä on hiljaista ja mukavaa! Pystyy juttelemaan ilman ylimääräistä melua. Ihan keskustankin hotellien aulakahviloissa on paljon vähemmän porukkaa kuin kahvila-kahviloissa.

   Jos se ylimääräinen hälinä tuntuukin vain hyvältä ajatukselta, että ympärillä tapahtuu eikä kaikki huomio ole siinä deittitilanteessa, kannattaa sopia treffit jonnekin sellaiseen paikkaan missä ihmisiä parveilee. Sitten taas jos ei millään osaa rentoutua miksi ei menisi yhdessä vaikka puistoon pikku picnicille :)

   Paras deittirentouttaja on kuitenkin kokemus. Deitti deitin perään vaan ihan samalla ideologialla kuin työhaastattelut. Jos ei saa duunia, ei se haittaa, sillä olet taas parempi ja itsevarmempi seuraavassa haastattelutilanteessa. Eli jos sinusta tuntuu, että deitti meni ihan penkin alle tai tyyppi ei ollutkaan niin potentiaalinen = kokemusta! Pakosti rentoutuu ajan kanssa :) En itsekään ollut alkudeittiaikoina mikään kala vedessä, lähinnä epävarma sählääjä. Ala-asteella jo sain suostuteltua poika-rukan kanssani treffeille :D (Hän ei siis ollut lähes lainkaan kiinnostunut, hehe). Viimeiset sinkkuvuodet olivatkin han eri luokkaa, oli kivaa ja helppoa käydä treffeillä kun ei enää ottanut paineita mistään, ei omasta olemuksesta, eikä torjunnasta – oli vaan oma itsensä :)

 2. Vau olipas oikeasti hyviä ja fiksuja vinkkejä! Ei niitä samoja mitä kaikki lehdet on täynnä. Vaikken ole enää sinkku (onneksi ;), niin allekirjoitan jokaisen sanan!

  • Kiitos, kiva kuulla! :) Ajattelinkin lähestyä vähän omalta kantilta, sillä itsekin olen kyllästynyt lukemaan tämän saman otsikon juttuja, joissa sisältö on 95% sitä samaa kuin aina :D

 3. Hyvät naurut ”vinkeistä” , tai oikeastaan kahden asian toistamisesta aamupäivälle😄 Jos joku näillä jotain saa aikaan niin hattua päästä sen edessä.

 4. Vähän on keskiaikaista tämä ole herrasmies. Tottakai avaan aina oven ja päästän naisen ensimmäisenä. Mutta liika hifistely ei ole kyllä kauhean hyvä juttu. Seuraavaksi pitää varmaan alkaa tervehtimään naisia knallia päässä nostamalla vai?

  • Kamalaa sanoa, että herrasmiesmäisyys on muka out of fashion. Hienoa, että avaat ovia, muuhun en sitten kommentoikaan :)

 5. Heips, tää ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta saisko sen sun toisen blogin osoitteen tohon sivupalkkiin johonkin? Kävis niin kätevästi, eikä erikseen tarvisi etsiä, kun kurkin varmaan sinnekkin epäsäännöllisen säännöllisesti :D

  • Heips! Tottakai, nyt siellä on sellainen! Hyvä idea ja muutenkin sellainen, minkä olen ollut aikeissa toteuttaa ja nyt sai hyvän potkun hoitaa homma kotiin, kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta