Onneksi ostin, uusi lemppari takki!

 

Tästä takista kyseltiin jo aiemmassa postauksessa kun sovittelin sitä Zaran pukkarisssa. Oikeastaan Zaran sivuilla lukee ’overshirt’ vaikka onkin takki-kategoriassa, mutta olkoon sitten paita tai takki, I LOVE IT! Otettiin tänään vähän kuvia pitkin syksyistä Helsinkiä.

Mulla on muuten ihan HUGE news! Kerron niistä pian lisää! Eikä nyt liity Zaraan, ihan vaan faniuttani mainostan kun tykkään niin heidän vaate- ja kenkämallistosta ♥ 
IMG_3576
IMG_5316IMG_5324 IMG_5312

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

4 vastausta artikkeliin “Onneksi ostin, uusi lemppari takki!”

  1. Muistan sun joskus maininneen, ettet osta farkkuja, koska niistä ei vaan löydy sulle sopivia. Nuo näyttää kyllä korostavan muotoja hyvin, onko nekin Zarasta? Itse olen löytänyt sopivat vain Cubukselta, ja ne ovat jegginsit jotka joustaa paljon.

    • Moikka Disa, hyvin muistat! Löysin ihan sattumalta Pieces -merkin tollaset kivat farkut ja niitä oli monissa väreissä, olisiko ollut sitten Vero Modalla? Joustaa vähän, mutta eniten tykkään kun on korkea vyötärö ja just ei litistä takamusta ollenkaan. Työntekijäni kehui merkkiä ja etsinkin noita vähän väliä usemman kuukauden kunnes löysin :)

  2. Onpas ihanan syksyisiä kuvia. Aivan ihana asukokonaisuus. Tuo laukku, mistä se oikein on ? Ihanan arkisen tyylikäs!

    • Kiitos ihanasta kommentista :) Laukku on UGG Australian! Mulla on yksi pienempikin ja siinä onkin kaikki mun ”hienot” laukut. Olisi kivaa ostaa joku uusi lähiaikoina, tuo on palvellut jo pari vuotta ja jatkaa olalla varmasti vielä pitkään :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta