Oudoin pohjeliike. Ever.

IMG_8732

Aika paljon mäkin tykkään vääntää kaikkea jännää, mutta ehkä tää on vähän pyörän uudelleen keksimistä? :D

Joskus katsoin reverse hackia ajatellen, ettei siinä ole mitään järkeä, mutta sehän olikin kokeillessa ihan maailman superein kyykkyvariaatio! Tästä oppineena tietysti kokeilen itsekin tätä pohjeliikettä. Lasse ei suostunut edes vähän kokeilemaan.

Laitoin yläkropan tueksi stepperin ja 28 kilon kahvakuulan, josta oli ihan ok pitää tukea. Eihän siihen kuitenkaan koko painolla nojailla. Alkuhankaluuksien jälkeen liike oli yllättävän mukava ja kyllä pohkeissa tuntui! Saman kulman saa silti aikaiseksi ihan normaalisti seistenkin, prässissä normaalisti istuen ym. joten en nyt kuitenkaan ota tätä vakiomuuviksi.

Jos kokeilet, painoa ei kannata ladata liikaa ja muistaa laittaa stopperit smithiin (omassa videossani keltaiset), jolloin treenaaminen on astetta turvallisempaa. Toinen huomioitava on polven kulma, eli polvia ei lukita missään vaiheessa. Rauhassa kun tekee, niin hyvä tulee!

Huomaistteko jo muuten instassa tai facebookissani Booty Camp® Special Edition treeniohjemani trailerin?  Ohjema tulee myyntiin torstaina 7. tammikuuta!

Ohjelma sisältää 4 eri kuntosalitreeniä:

2 x pakarapainoitteista alakroppatreeniä
1 x yläkroppatreeni
1 x 30min HIIT, jonka voi tehdä missä vain! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Käytettävissä olevan ajan ja tavoitteiden mukaan ohjelma on sovellettavissa 2-4 treeniä / viikko.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jokainen liike on linkitetty youtubeen, jossa ohjeistan toimivan tekniikan. Useita variaatioita ja erikoistekniikoita, eli takuulla rankkaa treeniä kaikenkuntoisille!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tammikuun loppuun asti hinta 20€ sis alv 24%! Tiedustelut ja ennakkotilaukset meilitse [email protected]

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta