Pannukakkua, kanakeittoa ja lihasboosteria

Tässä viikko sitten sain Fitnessgurulta lähetyksen, joka sisälsi OnePancake -pannukkakkumixiä ja uutta treenijuomaa OneAminoa.

OnePancakeiä otetaan yksi mitallinen ja sekoitetaan shakkerissä desiin vettä, josta se kaadetaan suoraan pannulle. Suosin aina puhdasta ei-teollista ruokaa, mutta joskus on kiva herkutella esim näillä ylihelpoilla pannukakuilla. Yksi mitallinen = 4 pientä lettua, jotka vastaavat suunnilleen 100g raejuustoa ja 1 isoa omenaa. Mulla on nyt poikkeuksellisen jännä ruokavalio kun hiilaria on joka aterialla, pakko sanoa, että TYKKÄÄN! Paistan aina kaikki kookosöljyssä, ihan pari hassua tippaa riittää :)unnamed (6) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4)

Mmm, mmm-mmm!

Treenipuolella uutuus on tosiaan treeninaikaiset aminohapot. Mun mielestä ei mikään välttämättömyys, mutta jos lihasta saa yhtään nopeammin niin great! OneAminolla ei ole piristävää vaikutusta, eli en sanoisi boosteriksi muulla tavoin kuin aminojen kautta – rakentaa lihasta jo treenin aikana. Itse vetäsen 5g / treeni sekoitettuna puoleen litraan vettä. Cola oli jännä ja hyvän makuinen, mutta kyllä päärynä on mun ykkönen.unnamed (5)

Paketin mukana tuli myös kalorittomia nuudeleita, joita laitoin kanakeiton sekaan. Tykkään kyllä ruoasta, joka on ruokaa, joten eipä tule ostettua tällaisia jatkossa. Lasse kyllä tykkää niistä, mun mielestä ne ei vaan maistu miltään, eikä niissä ole mitään ravintoarvoakaan, joten aika turhake.

En ole muuten koskaan ennen tehnyt kanakeittoa niin, että punnitsee fileet, leikkaa ne kivoiksi kuutioiksi, lisää kiehuvaan veteen + valmiit tuoreet keittovihannekskuutiot, mausta ja done! Olen siis aina keittoja varten jostain syystä esipaistanut lihat, miksi? 100 asteisessa vedessä nehän tulee ihan hetkessä!unnamed (26) unnamed (7) fitness-noodles unnamed unnamed (1)Nam!

/Aku

unnamed (8)

Aku

2 vastausta artikkeliin “Pannukakkua, kanakeittoa ja lihasboosteria”

  1. mietin kanssa joskus kun saatiin maistiaiseksi fitnessnuudeleita, että mitä järkeä.. kun ei sisällä käytännössä mitään, mielummin syön esim täysjyvänuudeleita. :)

    • Ilmaahan ne on :) Syödä sitten syömisen ilosta jos on jo ottanut hiilarit muualta, muuten kannatan itsekin oikeaa ravintorikasta ravintoa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta