Parempi naama, parempi mieli

Aina kun on ollut vähän nihkeää elämässä, olen panostanut meikkaamiseen. Tulee heti parempi fiilis kun peilistä katsoo freshimmän näköinen muikkeli. Täällä mun arkimeikki on ollut tällainen. Meikkivoide, concealer, ujo eyelineri ja ripsaria + kulmat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ripsaria en laita alaripsiin koska sykkiessä se helposti ’pandaantuu’ siitä silmien alle. Nyt kun oon pitkästä aikaa päässyt puhumaan kunnon keskusteluita englanniksi, mun silmät valuu koko keskustelun ajan :D En tiedä pidänköhän silmiä jotenkin extra-auki kun keskityn?  Kai mä kuitenkin olen jollain tasolla hädässä, vaikka englannin puhuminen on ihan mun lempihommaa!

Lassen kaverilla Georgella meni eilen illalla sanat sekaisin kun juteltiin ja hän pahoitteli, että on vähän stressaantunut puhuessaan kanssani. Kuulemma mulla on niin hyvä englanti, että hän päässään yrittää tsempata entistä lujempaa, mikä on hauskaa, koska Lasse sanoi mulle ihan samaa ekana päivänä siitä, kun hän itse puhuu Georgen kanssa! Georgella on kyllä erittäin hyvä englanti ja puhuu kuulemma vaikka mitä muitakin kieliä vielä lisäksi. Voitte kuvitella meidät kaikki kolme iloisen jännittyneenä juttelemassa , yksi silmät valuen :D

Juttua kyllä riittää sen verran, että olisi tosi hauskaa pitää illanistujaiset meillä! Lasse lähti nyt taas johonkin vaihtareiden omiin bileisiin ja mä jäin Napsun kanssa kotiin kokkailemaan. Ei kyllä napostele ollenkaan kun tässä kämpässä on niin kylmä. Patterit sammuu tyyliin kello 22 tai 23 ja menee joskus aamulla taas päälle?

Tutinaa.

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma 29€? Täällä lisää!

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta