Personal trainerista promoemoksi, before & after

On se jännä mitä meikillä ja muulla-kuin-ponnarilla saa aikaiseksi.

Tässä mun kuvat viime viikolta. Vasen on otettu salilla duunipäivän päätteksi. Yksi parhasta asioista personal trainerin duunissa on se, ettei töihin tarvitse laittautua. Ennen näitä hyvinvointihommia kun tein pelkästään myyntityötä ei meikittömiä työpäivä ollut lainkaan. Vapaapäivinä oli ihanaa olla himassa verkkareissa onnellisen ’rumana’ koko päivän. Jos olet edustustyössä, you know what I mean.

Nykyään mun työntekijät hoitaa pääasiassa promohommat, valmennan aina arkisin ja suurimman osan ajasta istun läppärin ääreessä – niin sitä laittautumista on alkanut kaipaamaan.

IMG_6019

Tukan värikin muuttuu ihan kokonaan kun pidän hiuksia auki. Kaikki aina kysyy vuosi toisensa jälkeen olenko värjännyt hiukset äskettäin. En ole. Pidän vaan aina ponnaria. Oikeasti noissa kuvissa on 3 päivää eroa.

Onneksi on messuja, asiakastapaamisia ja bloggaajatapahtumia, joihin pääsee laittautumaan. Tukka auki ja pakkelit naamaan. Olen ollut niin väsynyt nyt viikonloppuna, että tullut hoppua laittautua, hence the suora tukka. Muuten tykkään isoista kiharoista, kunnon hollywood! Siihen vaan menee se tunti vähintään tällä letillä.

Tän vuoden puolella olen täysin hurhatanut countouringiin, eli kasvojen varjostamiseen ja korostamiseen pohjautuvaan meikkautyylin. Tällä hetkellä teen contouringia ihan vanhojen olemassa olevien meikkejeni avulla, mutta toivelistalla on ehdottomasti kunnon Countour Kit, Anastasia Bevery Hillsiltä tietty. Kävin äskein heidän nettisivuillaan ja vähän päälle sadan euron edestä löysin ’välttämättömyyksiä’, o-ou. Kallistun kyllä Creme Kitin puoleen (olemassa myös Powder Kit) ja sen kaveriksi illuminaattori.

Sitten kun noita joskus saan tilattua tekisi mieli tehdä meikkipostauksia videolla, mutta se vaatii kyllä paremman kameran kuin tuon iPhonen. Plus kunnon kuvaus setupin valaistuksineen. Oon kattonut Olympuksen bloggaajien suosimaa PEN E-PL7 kameraa jo pitkään. Tarvitsisin myös uuden läppärin. Läppärin oston perustelen kyllä sillä, että käytän sitä melkein koko hereilläoloajan ja varmaan inspiroidun tekemään vielä tehokkaammin töitä sen kautta, että maksaa kyllä itsensä takaisin. Niin ja kamerakin varmaan maksaa itsensä kun teitä kiinnostaa enemmän katsella mun parempilaatuisia kuvia ja kivoja videoita sitten. Paitsi, ettei teitä kiinnosta (!) koska aina kun kysyn toivoen, että ootte tosi pettyneitä ja haluatte parempaa vastaattekin, että kyllä vanhakin pikselimössö kelpaa :D

Damn u guys! Nyt kunnon kommenttia kehiin, että kuvat on *askoja ja vaaditte laatua! Meen sitten heti kauppaan. Kiitos. Moikka.

/Aku

Aa hei! Tän viikon on 3 skabaa käynnissä, joiden kautta voi voittaa yksityistreenin kanssani, kurkkaa tänne!

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

2 vastausta artikkeliin “Personal trainerista promoemoksi, before & after”

  1. Ihan shaissea,kamalia yök. Sattuu silmiin! Eihän noista saa mitään selvää. Nyt heti ostamaan markkinoiden paras tietokone ja kamera!
    PELASTA MUT ENNEN KU SOKEUDUN SUN KUVIEN TAKIA :D
    Hahaha, kiitos. ;o)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta