Haluaisitko pysyvän muutoksen? Ehkä haluat karistaa kiloja, kiinteytyä, saada lisää lihasta, pyöreämmän pakarat, kapeamman vyötärön ja entistä paremman itsetunnon?

Autan sinua mielelläni!

Fitness at home

Kaikki osaavat laihduttaa hyvillä ohjeilla, mutta jotta saisimme aikaan rutiinin ja oikeasti pysyvät tulokset suosittelen vähintään 6kk valmennusaikaa.

Valmennusfilosofiani on opettaa mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa, jotta valmennettava ymmärtää mitä tehdään ja miksi. Toivonkin, että 6-12kk valmennusajan jälkeen valmennettava ei enää tarvitse minua :) Toki moni jatkaa kanssani treenejä valmennusajan jälkeen, päivittää treeniohjelmaa ja tarvittaessa myös ruokaohjelmaa. Valmennusajan loppupuolella pyrin pitämään huolta siitä, että valmennettavalla on silloin käsissään sellaiset ruokaohjeet, joita on rutiininomaista noudattaa pitkään.

6-12kk valmennus saattaa tuntua hintavalta ja siksi rutiini onkin tärkeä osa saavutuksiamme fyysisten muutosten rinnalla. On valitettavan yleistä, että valmentajat myyvät ja markkinoivat oikein mielellään yksittäisiä ohjelmia, joita noudatetaan vain tietyn aikaa ja joiden jälkeen kilot yleensä tulevat takaisin, sillä mitään pidemmän ajan suunnitelmaa ei ole. Itsekin teen yksittäisiä ohjelmia, mutta todella harvoin ja vasta sen jälkeen kun olen kertonut asiakkaalle kaiken tämän, jotta hän tietää täysin mitä on odotettavissa.

Valmentajana olen positiivinen ja kannustava, mutta samalla myös tiukka.

Tiimissäni on tapahtunut valtavasti onnistumisia. Osa valmennettavista on antanut minulle luvan ja kunnian julkaista täällä blogissa heidän onnistumistarinat ja kuvat. Voit lukea ja katsella niitä linkkejä klikkaamalla.

Even 6 viikon muutos
Wow mikä 8 viikon muutos
Valmennettavan älyton 3kk muutos
8kk muutos bikinibeibeksi
8 viikon kiinteytyksen tulokset
Päivi laihdutti 47,5 kiloa ja on nyt elämänsä kunnossa!
Nuoren naisen uskomaton -17,5kg muutos

Nämä kannattaa yös ehdottomasti lukaista:

Q&A: VASTAUKSIA YLEISIMPIIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN VALMENNUKSIA
Q&A: VASTAUKSIA YLEISIMPIIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TREENIÄ
Q&A: VASTAUKSIA YLEISIMPIIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN RUOKAA

-> UUSI 2kk valmennuspaketti!

Tiimissä on valmennettavia tasaisesti vuoden ympäri. Jos olet kiinnostunut tiimipaikasta ja valmennuksesta kohti unelmakuntoasi, laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] niin katsotaan miten tiimissä on tilaa. Jos tiimissä on täyttä ilmoitan tietysti ajankohdan, jolloin seuraava paikka vapautuu.

Klikkaa tästä tutkiaksesi hinnastoa ja valmennuspaketteja: HINNASTO 2015

Positiivisin terveisin,
Aku

letsdoit

4 thoughts on “Personal Training -palvelut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.