Prätkällä polskimaan

Meidän parisuhde Lassen kanssa on tosi läheinen. Asutaan yhdessä, vietetään vapaa-aikaa yhdessä, hoidetaan asioita yhdessä ja aika ajoin tehdään myös töitä yhdessä.

IMG_6598Viime aikoina elämä on ollut enemmän suorittamista, kuin yleensä. Puoli vuotta sitten oli muutto Saksaan ja asioiden järjestely, niin Suomen kuin Saksan päässä, itse 2000 kilometrin muuttoajelu ja siitä se jatkuva arkisten asioiden setviminen alkoi (en tosin kadu hetkeäkään!). Viimeisimpänä muutto Suomeen, väliaikaiset asumiskuvioit ja uudet työt.

Töitä on molemmilla riittänyt ja se on ollut tosi kiva. Lasse on tehnyt edustushommissa usein 12 tunnin päiviä. Parisuhde on ehkä ollut enemmän rinnakkaiseloa, kuin oikeaa yhteistä aikaa. Siihen on hyvä havahtua ja varata jotain kivaa yhteistä tekemistä. Me molemmat rakastetaan moottoripyöriä ja sukeltamista, joten ajettiin viikonloppuna prätkällä Flamingo Spahan polskimaan :)

FullSizeRender 39IMG_6855 flamingo spa flamingospa_vesipuisto_spacafe IMG_6859Flamingo Spassahan on ns. perhe- ja aikuisten puoli. Viihdyttiin jopa pidempään siellä perheiden seassa vesipuiston puolella sukellellen, tornista hyppien ja hassutellen. Oli tosi kivaa tehdä jotain ”hyödytöntä” ja hauskaa. Niin usein elämä on suorittamista ja vaikka sellaisesta tykkäänkin on hyvä nollata, niin jaksaa taas paremmin.

Suomalaisen Offerillan kautta on nyt tarjolla diili Flamingo Spahan (vesipuisto + spa) 2 henkilöä puoleen hintaan 39€ (norm. 78€)*  ja perhepaketilla vesipuiston puolelle alle puoleen hintaan 32€ (norm 68€)*.

Diilit ovat voimassa enää pari päivää! Lisää kuvia ja infoa Flamingo Spasta heidän omilla sivuillaan täällä.

Virkistävää viikonloppua <3

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi 

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta