Maistuvat prodepannarit riisiproteiinista

Olen tässä vähentänyt maitotuotteita jo pidemmän aikaa ja ajattelin nyt vihdoinkin vaihtaa perus Whey-, eli heraproteiinijauheen (= tehty maidosta) riisiproteiiniin! Vielä haluaisin kokeilla valkuaisproteiinia ja herneproteiinia. Ostin täältä Saksasta kilon riisiprodea, maussa suklaa. On muuten aika painavaa tavaraa, ettei voi käyttää samaa 30g mittaa, kuin heraproteiinin kanssa. Samalla mitalla riisiproteiinia tulee noin 50g.

Smoothiessa tämä prode ei ollut se parhain, koska riisiproteiini tuntuu suuhun hieman jauhoiselta sen sisältäessä runsaasti täysjyväriisin liukenematonta kuitua. Jatkossa kokeilen laittaa smoothieen vain puolet tarvitsemastani proteiinimäärästä, eli 15g – jos se vähän keventäisi suutuntumaa. Syön sitten loput proteiinit vaikka paistettuina valkuaisina :)

Pannukakuissa tämä riisiproteiini toimi kuitenkin erinomaisesti, ehkä juuri sen kuituisuuden vuoksi. Tässä majesteettiset riisiproteiinipannukakkuni, olkaa hyvä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ohje:

1 banaani
4 valkuaista
15g riisiproteiinia

-> blenderiin, pannulle kookosöljytipan siivittämänä & lopuksi lautaselle tuoreiden marjojen kera. Tietty pakasteetkin käy, mutta noi pensasmustikat, nam!

Suomessa laitan yleensä soijalesitiiniä vielä päälle hyväksi rasvalähteeksi sen 10g, mutta täällä Saksassa en moista herkkua ole kerennyt vielä löytää. Täällä syön 20g pähkinöitä joko erikseen tai jos muistan, heitän tuonne blenderiin sekaan. Letut voisi hyvin myös paistaa vähän reilummassa kookosöljymäärässä (10g), eli hyviä rasvoja saa lisättyä useammalla eri tavalla.

Siirryin pääsääntöisesti pois maitotuotteista, koska ne aivan selkeästi turvottavat ja vaikeuttavan ruoansulatusta. Maidon tiedetään myös lisäävän kehon tulehdustilaa, mitä yritän välttää mm. aiempien nivelongelmien vuoksi.

Suomesta riisiproteiinia voi tilata täältä (mainoslinkki*):

IMG_2278

Puhdistamo* suklaa // BioTechUSA* suklaa-kaneli // CocoVi* maustamaton (LUOMU!) //  Leader* maustamaton

Kaikkien kilohinta on aikalailla sama :)

Herkullisia hetkiä!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma made by me 29€? Täällä lisää!

Edellisessä postauksessaTäällä on vaan niin kaunista

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta