Punaiset huulet toimii aina, vai toimiiko?

Viime viikonloppuna oli kivaa vähän laittautua ja käväistä juhlimassa kaverin synttäreitä.

Punaiset huulet toimii aina, etenkin näin pikkujouluaikaan. Punaisiakin löytyy vaikka mitä sävyjä. Tänä vuonna on kauheasti tehnyt mieli ostaa tummempiakin jänniä sävyjä, mutta luottopunaiset kirkaana ja vähän viininpunaisempana on vielä niin hyvässä iskussa, että niillä mennään.

Niin monta kertaa olen moknnut huulimeikin ja huomannut kesken päivän, että olen jutellut usemmalle ihmiselle hampaat punaisena.. Nykyään myönnän heti kättelyssä juttukavereilleni, että ”Hei, olen aika kokematon voimakkaan huulipunan käyttäjä, että sanokaa ihmeessä jos sitä on pitkin naamaani!”. Muuten kukaan ei kehtaa sanoa mitään. Sanotteko itse jos näette jonkun olevan täysin pielessä toisen kasvoilla? Tumma poskiraja meikkivoiteesta, ripsarit pandana tai just huulipuna levinnyt / hampaissa? Omien meganolojen meikkimokien takia olen ottanut tavaksi ystävällisesti huomauttaa jos havaitsen toisen olevan pulassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Silmämeikki oli nyt viimeeksi sellanen punertavaan häivytetty tumma. Mun mielestä mulla on ihan palikanmalliset silmät tai lähinnä luomet ja muutenkin pienet silmät, että kavereita on paljon kivempaa meikata. Jos tekee saman meikin molemmille, niin kaveri näyttää aina kivemmalta :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

4 vastausta artikkeliin “Punaiset huulet toimii aina, vai toimiiko?”

  1. Kyllä minä yleensä sanon, jos hampaissa on huulipunaa tai sepalukset auki. Mutta esimerkiksi meikkivoiteen raja leuassa tai huonosti häivytetty luomiväri ovat vähän sellaisia, mitä oletan ihmisen jo huomanneen itse tai jopa tarkoittaneen sen niin… :D Mutta sinun silmiesi mallissa ei kyllä ole mitään vikaa, ennemmin veikkaisin noiden pitkien ripsien hankaloittavan luomivärin levitystä ;)

    • Ei kai kukaan halua tahallaan meikkivoiderajaa leukaan :D? Apua.

      Hah, joo ripset on tiellä vaan eyelinerin kanssa, mutta luomista en tykkää. Ne roikkuu. Heinoa jos jollain on samanlaiset ja tykkää. Mä en. Jos olisi ylimääräistä tekisin asialle ”jotain”.

  2. Hyvältä näytät!

    Joskus vuosia sitten istuin silloisen poikaystävän kanssa terassilla kun tien toisella puolella olevalta snägäriltä tuli keski-ikäinen nainen salaatit poskella! Oli siis päivä ja kyseessä siisti nainen, ei mitään humalaisen sottailua siis. Sanoin tästä naiselle ja mitä teki hän – kävi ostamassa mulle lakkaliköörin ja kiitteli todella kovasti, ”siskot pitää yhtä”! Olin todella yllättynyt ja sen jälkeen olen sanonut jos jollakin on reppu auki, huulipuna levinnyt tai mitä ikinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta