Rakkautta ensisilmäyksellä, Helly Hansenin treenilaukku

Hellou lovies!

Keväällä näin kaupassa mitä ihanimman näyn, Helly Hansenin pirteän kesäisen treenilaukun. Pakko saada. Lassekin sanoi, että se on ihan mun näköinen :D

Ei mennyt kun pari viikkoa niin laukku ilmestyi lähetillä kotiovelle, Helly Hansen halusi ilahduttaa kesätreenejäni ja lahjoitti minulle kyseisen laukun! Kivaa esitellä teille, pari kertaa olen jo bongannut muilla saman salilla ja jopa Viikkarin terminaalissa näkyy yksi :)

Tänään matkalla töihin
Tänään matkalla töihin

Saapuessaan laukku oli pakattu pieneen HH pussiin. Namu oli ihan vakuuttunut, että lähetys oli tarkoitettu hänelle. Sorry Namipala!

IMG_9534

Laukkussa on pajon mahtavia taskuja niin sivussa, sisällä kuin myös ”kannessa”. Itse tykkään kantaa laukkua kantokahvoista, mutta myös reppuolkaimet löytyvät, ne on nyt piilotettuna laukun sisäiseen taskuun, eli valmiina käyttöön aina kun niitä tarvitaan. Rullaluistellessa kaivan esiin. Ihan paras oli kyllä pussukka, jossa laukku saapui, sillä se on ihan täydellinen treenikenkien säilytyspussi! Mua aina ällöttää jos kengät ei ole pussitettuna. Kaikki salibakteerit pääsee leviämään shakereihin… Ei enää rumia s-marketin muovipusseja :D

IMG_9512 IMG_9514 IMG_9518IMG_0792222222

Käytiin eilen Itäkeskuksen XXL:ässä ja siellä bongasin Intersportin lisäksi, eli löytyy ainakin meidän lähimyymälöistä.

IMG_0506 IMG_0528

Tää mimmi lähtee katsomaan Magic Mike XXL:ää, kuinka tilanteeseen sopivaa :D Ootteko nähneet, oliko hyvä?

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

Aku

9 vastausta artikkeliin “Rakkautta ensisilmäyksellä, Helly Hansenin treenilaukku”

 1. Itselläkin täysin sama kassi, erivärisenä tosin. On täydellinen, menee sitten autolla tai pyörällä saa myös tarvittaessa selkään heitettyä. Ei turhia sivutaskuja vaan kaikki löytyy heti sekä tilava. Suosittelen kaikille :)

  • Hei jee kiitos kivasta kommentista Mikko! Oma mies Lassekin haluaisi samanlaisen, paljon kehuttu muualla, että on hyvä prätkälläkin ja matskukin on sellaista ettei pieni sadekaan haittaa :)

   ite tykkään siitä, että ne 3 taskua mitä on niin kaikissa vetoketju, ettei pääse ne tavarat leviimään muiden sekaan :)

 2. Just tulin ite leffasta kattoo tuota magic mike xxl, oli kyl hyvä! :)
  Pitääpä lähtee täältä katselemaan kyseistä kassia, olisi nimittäin aika hyvännäköinen ja kokoinen.

  • No niin on! Eri värejäkin löytyy kuten Mikko tossa mainitsikin :)

   Oli kyllä ihan jännä leffa :D Itse kuolisin järkytyksestä jos joutuisi tollasen esityksen aikana lavalle uhriksi jonkun stripparin vehje sun naamalla :D Toiset mimmit taputtaa ja mä on vaan, ”Apuaaa….” :S :D

 3. Jei, minullaon samanlainen. Ihastuin kans ensisilmäyksellä! Ja värit on ihan huiput! Tosi kätevä laukku, kun tosissaan voi selässäkin kantaa :)

  • Hei jee kiva kuulla, hymyilyttää aina kun näkee toisen samanlaisen :) Vähän niin kuin liikenteessä jos vieressä sattuu ajamaan saman merkkinen, mallinen ja värinenki auto – tuulee sellanen fiilis, että ”Hei kaveriii!!!” :D

 4. Kävin itsekin muuten katsomassa tuon Magic Mike XXL:n. Ei voi muuta sanoa, kuin että oli vähän levoton ja keskittymiskyvytön olo pari tuntia sen jälkeen… Enkä ole muuten nähnyt koskaan täyttä leffasalillista (naisia) purkaantuvan ulos naama sellaisella hangonkeksillä ja sellaisen puheensorinan saattelemana.

  Olihan sitä sitten heti pakko tilata se kuulemma vähän totisempi ykkösosakin, jotta voi katsoa tyttöjenillassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta