Red to gray!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATossa me oltiin Napsun kanssa vielä pari kuukautta sitten matkalla Saksaan. Turns out, ettei mulla ollutkaan pokkaa punaiseen tukkaan pidemmän päälle. Jos pitää olla joku muodikas juttu mikä ns. ”pop out” omassa lookissa, niin mä taidan jatkossa, radikaalia vaihtelua kaivatessani, panostaa sen parisataa euroa vaikka värikkäisiin erikoisiin kenkiin tai laukkuun. Tottakai kampaajalla pitää käydä, mutta jos siellä nyt tästä eteenpäin olisi vähemmän hommaa. Haluaisin nyt pitää juuret ihan oman värisinä – saa kivasti sillon myös pidennettyä kampaamokäyntivälejä ja näyttääpä muutenkin luonnollisemmalta.

Kävin täällä Kielissä Anselmi -nimisessä kampaamossa, missä tosi mukava Jecky värjäsi hiukseni ja nyt näyttää tältä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kengät
Kengät Gant täällä* // Farkut Junkyard XX-XY täällä*

I’m back!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

Lue myös aiempi postaukseni: Get that bikini body with mashed sweet potatoes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P.S Vielä ehtii parantamaan rantakuntoa! Jos olet vailla treeniohjelmaa, pakarapainotteinen treeniohjelmani (myyty jos satoja!) on nyt alennuksessa! Kuvaus ohjelmasta, videotrailereineen + asiakkaiden palautteita täällä! TIlaukset: [email protected]

13166062_484273085100687_445797980141449782_n

Aku

4 vastausta artikkeliin “Red to gray!”

  1. Hei!

    Sun hiukset on aina upeat, että sulle sopii kyllä kaiken väriset hiukset mielettömän hyvin. :) Kuinka useasti värjäilet hiuksia, tai siis kestävätkö sun hiukset miten hyvin värikäsittelyä? Minkälaisilla tuotteilla hoidat käsiteltyä hiusta?

  2. Oi onhnan sievät! :) musta nää sopii tosi hyvin sulle ja onhan noi kivan luonnollisetkin^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta