Rento työilta hotellin aulabaarissa

Tultiin tänään himaa pakoon illaksi Scandic Paasiin. Rekku mukaan tottakai!

Täällä vietettiin firman pikkujouluja pari vuotta sitten kun hotelli oli juuri avattu ja paikka on edelleen tosi tunnelmallinen. Soitin tänne vielä varmuuden vuoksi ennen kun tultiin ja kysyin, että onko ok ottaa tällanen pikku hauvakamu – iloksemme hänkin oli tervetullut. Namu niin tykkää seurata menoa :)

IMG_6203IMG_6251IMG_6223

Pyysin Lassea näyttämään haukkaa Fitfashionin lukijoille :D
Pyysin Lassea näyttämään haukkaa Fitfashion-hengessä :D

Alkuviikosta kysyin teiltä lukijoilta, josko voisitte vihdoinkin olla sitä mieltä, että blogi tarvitsee parempia kuvia. VIHDOINKIN sain kauan kaipaamani vastauksen:

”Ihan shaissea, kamalia yök. Sattuu silmiin! Eihän noista saa mitään selvää. Nyt heti ostamaan markkinoiden paras tietokone ja kamera! PELASTA MUT ENNEN KU SOKEUDUN SUN KUVIEN TAKIA :D”

Mulla ei ole nyt varaa menettää yhtään tyytymätöntä lukijaa, joten marssin heti Verkkokauppaan ja ostin kehutun Olympuksen PEN E-PL7 kameran.

Tosi hyviä kuvia tulee! Yhtä postausta varten kerkesin jo kuvata kunnes kokeilin siirtää kuvia iPhoneen kameraan sisäänrakennetun WiFi yhteyden kautta. Ei toimi. Kävin tänään uudestaan Verkkokaupassa ja pitää kuulemma huomenna palata koko paketti mukana, sillä kamera menee huoltoon. Nätti kamera – paske alku.

FullSizeRender IMG_6209

No mutta tänään on onneksi ollut muuta iloittavaa kuten kellojen siirtyminen ja blogiarvonnan voittajan julkaiseminen! Yksityistreenin kanssani voitti Joensuussa asustava Annah, että eikun junalippuja varaamaan tai bensa-aseman kautta tankkaamaan, sillä yksityistreenit olisi tiedossa täälläpäin!

On ollut aivan ihanaa lukea teidän kommentteja siitä miten ootte löytäneet blogiin ja ennen kaikkea teistä, että ketä ootte ja miksi luette mun juttuja. Käyn tässä viikon aikana vastaamassa jokaisen kommenttiin jotain pientä ♥ Tulen takuulla ilahtumaan jutuistanne jatkossakin!

IMG_6241

Rentoa sunnuntai-iltaa ♥

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta