Ruotsi-Tanska-Saksa matkakuvia

Heippa ihanat!

Vitsi mulla on jo ikävä Suomeen. Edelleen erittäin turhauttavaa olla täällä Saksan Kielissä, huomenna jo viidettä päivää. Eihän ne asiat yössä ratkea, mutta viidessä yössä? Vieläkin netin kanssa jäätäviä hankaluuksia. Saksassa ei kuulemma missään ole wifiä koska täällä on laki, että wifin tarjoaja on vastuussa kaikesta sen kautta ladatusta. Aivan älytöntä. Jos joku lataa pikkukahvilassa jonkun piraattilahden kautta leffan, se kahvilanpitäjä on korvausvelvollinen. Miksi ei voi olla lakia kuten muualla maailmassa, että jokainen on itse vastuussa omasta toiminnastaan? Mentiin jopa käymään Lassen koulussa, vaikka tutustuminen siellä alkaakin vasta keskiviikkona, siinä toivossa, että siellä on pakko olla nettiyhteys. Infossa ihmeteltiin, että ihanko nettiä tarvitaan. Soitettiin puheluita ja selvitettiin asiaa. Ohjattiin toiseen rakennukseen, missä ihana International Students -ohjaaja selitti tosi hyvällä englannilla, että täällä asiat vaan on näin. Lasse saa netin salasanat kun koulu alkaa. Jos hän haluaa, hän voi antaa omat salasanansa minulle, mutta hän on silloin vastuussa tekemisistäni. Tekee oikeasti mieli vaihtaa maata.

Terkkuja vaan mäkkäristä taas. Täällä saa surffata netissä 3h per vuorokausi per laite. Meillä on kaksi läppäriä, kaksi iPhonea ja yksi iPadi. Laitteiden käyttöä kannattaa siis vuorotella, jotta pystyy hoitamaan asioita mahdollisimman pitkään.

Tässä iloisia, väsyneitä ja hassuja matkakuvia, jotta tämä teksti ei olisi liian synkkä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_0241IMG_0257IMG_0255FullSizeRender 2IMG_0259IMG_5022IMG_5027IMG_5040IMG_0284

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0293IMG_0305

Vitsi toi Kööpenhaminan medium pihvi oli  muuten hyvää! Sellanen XO niminen ravintola keskustassa. Vikoissa liloissa kuvissa ollaan just saavuttu Kieliin. Mentiin Atlantic -hotellin 11. kerrokseen syömään ja kelatkaa, Namun sai ottaa mukaan cocktail baariin / ravintolaan!

Haluaisin päivittää blogia nyt joka päivä kun aikaakin olisi, mutta pitää ensin ratkaista tämä nettiasia. Kivaa viikkoa kaikille!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma 29€? Täällä lisää!

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta