Samppanjaa ja hierontaa

Viime viikonloppuna sain vihdoinkin vietettyä yhden rennon vapaapäivän. Paitsi, että juoksin kyllä hikisenä hoitamassa työasioita kesken päivän tunnin verran ja iltamyöhään istuin koneella, mutta siis noin pääpiirteittäin vapaapäivä!

Kaikki nämä kuvat on otettu sillä mun uudella Olympuksen ’bloggajakameralla’, jossa kuitenkin oli valmistevika ja on nyt huollossa, mutta hei esimakua :D!

Joskus viime vuonna autoin ystävääni Juliaa hänen tärkeän esitelmänsä visuaalisen ilmeen kanssa. Erityisen tärkeän esitelmästä teki sen, että pääpalkinto parhaan sisällön tuottaneelle oli huomattava. Kiitoksena avusta Julia lupasi tarjota minulle hieronnan mikäli sattuisi voittamaan ja surprise surprise, voittohan sieltä tuli!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauantaina tavattiin Stockalla skumpan ääressä ja iloisen rennon tunnelman saattelemana siirryttiin samppanja loungesta kerrosta alemmas seiskaan rentouttavia hierontoja varten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hieronnan jälkeen suunnattiin sushille ja äkkiäkös pimeä tulikin. Helsinki on kyllä tosi nätti ja tunnelmallinen kaupunki pimeällä. Sushin jälkeen haettiin Fazerilta kahvit ja käveltiin yhdessä Julian kämpille Kaivopuistoa päin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasse tuli Namun kanssa autolla vastaan ja me lähdettiinkin kolmisteen siitä vielä tunnin reppaalle kävelylle Etelä-Helsingin katuja pitkin. Tosi hyvää harjoittelua Namulle kävellä muuallakin kuin meidän kotikaduilla. Muiden koirien ja aina niin vastutamattomien ihmisohikulkijoiden ohittaminen menee jo aika mallikkaasti. Välillä tosin saa hävetä silmät päästään. Etenkin kun hänellä on hätä ja sadan metrin päässä häämöttää nurmikko ei vaan millään kiinnostaisi kävellä nätisti sinne asti. Joskus myös poukkoillaan ja riekutaan muuten vaan. Practise makes perfect ja onhan nappuli vasta vuoden ikäinen.

Tietty me tytöt pysähdyttiin välillä ikkunashoppailemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä on opettelemista tuon kamerankin kanssa kunhan se huollosta tulee, etenkin hämäräkuvauksessa. Tässä postuksessa on nyt normaalia suurempia kuvia, joten kommentoikaa toki jos eivät lataudu. Koitan seuraaviin vaihtaa kameran asetukset, jotta tulisi automaattisesti nopeammin latautuvaa kuvamatskua.

Ihanaa syysviikkoa!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

6 vastausta artikkeliin “Samppanjaa ja hierontaa”

    • Jee kiva kuulla! Sain viime viikolla palautteen, ettei kuvat näy, joten koitan nyt seurailla tilannetta. Muistaakseni viime kuussa yksi postaus oli sinisellä taustalla väärän asetuksen vuoksi kokonaisen päivän, eikä siitäkään kukaan mitään huomauttanut ja kauhistuinkin illalla kun tajusin miten järkyltä se näytti :D Bloggaajakolleega osasi onneki neuvoa missä vika oli :)

      Kirjoitusvirheistä, lähinnä typoista, olen iloinen ettei porukka jaksa huomautella, mutta nää isommat kuten kuvien puuttuminen tai just muut oudot seikat, niin oon tosi kiitollinen infoista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta