Sea you later!

Sis. mainoslinkkejäjunkyard summer 2 junkyard summer beach OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_3070 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

g

SWEET SKTBS tank toppi täällä* // Junkyard XX-XY farkut täällä* // Junkyard XX-XY aurinkolasit täällä*

Onpas ollut kiva viikonloppu, auringossa lähemmäs +30C! Junkyard ilahdutti minua paketilla alkuviikosta ja olenkin tässä odotellut kivoja kelejä kuvaamista varten. Eilen kuvattiin iltapäivällä ja tänään vietettiin enismmäinen kunnon 6h rantapäivä.

Oli kyllä aitiopaikka biitsillä, kun vasemmalla oli hääseurue (miehillä puvut päällä, apua en voi edes kuvitella sitä kuumuutta) ja oikealla parinkymmenen hengen miesten polttariporukka! Pari jäbää tuli kysymään josko haluaisin roikkua kipparikalleksi pukeutuneen polttarisankarin hauiksessa, samalla kun he ottavat kuvan. Ennen olisin heti sännännyt mukaan, mutta en nyt lähtenyt. Ehdottivat vielä, että kysyisin vieressä makoilevalta aviomieheltä lupaa, mihin vastasin, että minä en mitään lupia tarvitse, heh. En vaan nähnyt siinä edes mitään onnistumisen mahdollisuutta, sillä 60 kiloa roikkumassa yhdessä hauiksessa? Ei taida tulla päivää. Puolisen tuntia myöhemmin polttarijätkät saivat sitten houkuteltua pari saksalaista mimmiä ja sivusta hihittelin kun mies ei yllättäen jaksanut nostaa molempia ja pyllähti hiekkaan. Mimmit onneksi pysyivät pystyssä. …miehet :D

Hei vielä olisi vielä yksi juttu! Laitan arvontaan tässä postauksessa esiintyvät farkut koossa M! Omani kuvassa ovat kokoa S (reilu S-koko, XS:kin olisi voinut sopia) ja on sellaista kivasti joustavaa materiaalia. Postitan housut voittajalle :) Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta Facebookisssa, otan sitten yhteyttä YV:llä.

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta