Sunday shopping

Perjantaina ennen Blog Awardseja olin perinteisesti paniikkishoppaamassa, sillä eihän mulla ollut kenkiä! Joku ehkä muistaa, että olin myös ostamassa hääkenkiäni päivää ennen :D Vaikka muuten olen kovin järjestelmällinen tyyppi, kengät ei vaan jotenkin ole hallussa. Jos olisi paljon fyffeä ostaisin kyllä 1000 paria, mutta kun pitää vähän miettiä mihin investoi.

Olen myös aika tietoinen omasta ulkonäöstä silloin kun yritän näyttää ihmiseltä. Kaikki näyttää hyvältä päällä silloin kun on tosi timmi. Sekin on koettu, mutta nyt rasvaa on varmaan lähempänä 30% kuin 20% ja jonkin verran raameja omaavana, tissittömänä tappina saa kyllä miettiä mikä sopii ja mikä ei. Turha maksaa jostain mikä ei vaan näytä hyvältä. Näin niin kuin yleisesti miksi shoppailu vie aikaa. Muuten rynnin kyllä aia nopeasti liikkeet läpi. En jää ihmettelemään tai jossittelemaan.

Tykkään korkeista korkkareista ja olen kävellyt sellaisissa ala-asteen viimeisiltä luokilta lähtien. Nykyään tosin enemmän lenkkareissa kuin korkkareissa. Sad. Aina kun löydän hyvät korkkarit kävelen ne puhki. On oikeasti olemassa ihan käveltäviäkin korkeita korkkareita kun vaan löytää ne oikeat. Monesti olen ostanut ihanat ja hienot kengät, mutta todennut niiden olevan ihan järkyt jos jalat vaan puristuu sinne ja sattuu jo tunnin seisomisen jälkeen. Nyt löysin awardseja varten aivan ihanat hapsukorkkarit, jollaiset olen aina halunnut! Nuo hapsut näyttää ihanalta liikkeessä! Tietty Itiksessä ei ollut oikeaa kokoa, joten jouduin ajamaan hiki hatussa keskustaan.

Piti olla mun signaturekiharat gaalassa, mutta ei näiden kenkäsäätöjen takia ollut aikaa, joten suorilla hiuksilla mentiin tällä kertaa.

Vitsi haluaisin nää myös ruskeana!
Vitsi haluaisin nää myös ruskeana!

IMG_4657 2Tänään ajattelin alkaa ajoissa varautumaan noin kolmen viikon päästä järjestettävään Indiedaysin Bloggers Inspiration Dayihin! Tosi kivaa kun näitä bloggaajatapahtumia järjestetään!

Käytiin tänään keskustassa ystäväni Julian kanssa ensin kahvilla ja sitten vähän shoppaamassa. Julia ei (vielä) ole bloggaaja, mutta olen kyllä kovasti yrittänyt houkutella aloittamaan oman muoti/lifestyle-blogin, nimittäin tyylitaju on ihan top notch! Tuo musta gaalamekkoni on itseasiassa lainassa Julialta! Aina kun ostan jotain mietin, että ”Onko tämä jotain mitä Julia käyttäisi?”.

IMG_4773IMG_4776IMG_4733Kävin muuten sunnuntaina UGG:in ystävämyynneissä, mutta eihän siellä enää kolmantena päivänä ollut mulle uusia edullisia talvikenkiä :( Onneksi löysin kivat uudet balleriinat, joissa talsin heti tänään pitkin Helsinkiä. Vielä pärjää näköjään hetken ilman sukkia.

Butterfly Twist
Butterfly Twist

Kivaa uutta viikkoa!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

4 vastausta artikkeliin “Sunday shopping”

    • Heippa M ja kiitos <3 Hapsuttimet on Zarasta, mun vakkari ei-salivaatteiden kauppa :)

  1. Oletpa ollut tyylikkäänä liikkeellä! Mekko ja kengät sopivat kuin nakutettu :)
    Ihana myös tuo ruskea paita! Mistä mahtaa olla?

    • Kiitos Mia, ihana palaute <3 Ruskea paita (vai kevyt takki, en tiedä :D?) on Zarasta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta