Sunshine!

Ihana päivä tänään, täällä on varjossa +8C!

FullSizeRender

Otin Napsun auton kyytiin ja lähdettiin yhdessä aamulenkille Lassen koululle tutkimaan ympäristöä. Viikon päästä me muutetaan nykyisestä teollisuusalueen kämpästä Laboehen, mistä Lasse pääsee halutessaan meriteitse lautalla kouluun! Vaihto-opiskelijat voivat ostaa 100€ maksavan yleisen liikenteen kortin, millä pääsee kulkemaan tämän puoli vuotta ja siihen kuuluu arkisin tuo lautta! Me varmaan lähdetään sitten Namun kanssa aamuisin mukaan ottamaan aurinkoa ja haistelemaan kunnolla meri-ilmaa. Namuhan pelkää vettä tiputtuaan silloin viime kesänä vahingossa Kaivopuistossa mereen… Kuvaustilanteessa tänään koulun lauttapysäkillä Napsu näyttikin alkuun vähän huolestuneelta, että ”Ei kai me tonne veteen mennä, eihän?”. Me työstetään edelleen tätä vesiongelmaa joka viikko ihan pikkuaskelin.

IMG_1092IMG_1115IMG_1112IMG_1116IMG_1120IMG_1124

Ensi viikon maanantaina on tosiaan muutto ja tänään pitäisi vielä irtisanoa tämä nykyinen kämppä. Tulee kyllä vähän haikea olo, vaikkei mikään superkämppä olekaan ja alue on tosiaan Kielin huonoin erään koulun opettajankin mukaan. Kämppä on alkanut tuntumaan vähän kodilta ja vuokraisäntä on tosi kiva. Tällaisen lapun löysin meidän postiluukusta tänään kun vuokraisäntä oli tuonut jonkun Lassen tarvitseman paperin allekirjoitettuna:

IMG_1088

:)

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma 29€? Täällä lisää!

Aku

2 vastausta artikkeliin “Sunshine!”

 1. Moi, mie oon seurannut siun blogia ihan aikojen alusta, eli kun blogi oli vielä ”tyttö sä oot tikissä” ja tuntuu että voisin antaa vähän palautetta…

  Ennen siun blogia oli ihana lukea, otti mukavan asennon ja luki tekstiä vaikka aamukahvin ääressä ja odotin aina kovasti että päivittäisit! Mie oon varmaan lukenu jokaikisen blogitekstisi xD

  Nyt miusta on alkanu tuntumaan että laatu on korvattu blogissasi määrällä, postauksia tulee usein mutta teksteissä ei oikein ole mitään sisältöä. En ole enää muutamaan viikkoon jaksanut edes avata kaikkia, kun se vanha hyvä draivi on poissa ja lukijana tuntuu että tekstit on vähän väkisin tehtyjä että olisi jotain mitä päivittää.. Itse luen mielummin pitkiä tekstejä joita on kirjoitettu ajatuksen kanssa harvemmin kuin päivittäin jotain kuulumisia :)

  Ymmärrän ettet ole enää kiinnostunut kirjoittamaan fitneksestä kun olet personalraineri, mutta kaikki treeniin liittyvät juttusi oli syy miksi siun blogia oli aina niin kiva lukea! Oma kehityksesi ja ajatuksesi ja kokeilusi antoi motivaatiota ja uusia näkökulmia! :)

  Meikkiblogeja ja lifestyleblogeja on niin älyttömän paljon, että en ymmärrä miksi haluat lähteä siihen kun blogisi oli niin loistava sellaisena kuin oli?

  Toivottavasti et ota tätä pahalla koska ei ole loukkaavaksi tarkoitettu, miulla on vaan ikävä siun vanhaa tyyliä blogata! Ihanaa kevättä Saksaan ja rapsutuksia Namskulle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta