Suosituin postaukseni

Viime perjantaina kirjoitin parisuhdeväkivallasta. Se oli suosituin postaukseni koskaan ja nyt kun asiaa on pohtinut, niin syystäkin. violence-against-women-630x354Tähän mennessä ”Kun ”I love you” väheni ja tilalle tuli huora-bloggausta on luettu yli 174 000 kertaa. Facebookissa sitä on jaettu 1341 kertaa ja tykkäyksiä 3521. Ihanaa huomata, miten halukkaita lukijat ovat auttamaan tukea kaipaavia jakamalla postausta. Pienillä eleillä voi olla valtava vaikutus, kiitos!

Ihmiset ovat kommentoineen mitä koskettavimpia omakohtaisia kokemuksia. Tänään olin yhteydessä Naisten Linjaan ja pyysin heitä auttamaan kommentteihin vastaamisessa, sillä minusta tuntuu välillä niin vaikealta vastata raskaisiin asioihin oikealla tavalla :/ Ymmärrätte kyllä mistä puhun jos käytte kurkkaamassa kommentteja. Olen varma, että jokainen joka on uskaltanu kertoa omista kokemuksistaan kommentoimalla, tukee toista henkilöä, joka elää tälläkin hetkellä onnettomassa parisuhteessa. Naisten Linja vastaa kommetteihin parhaansa mukaan tässä lähipäivien aikana.

Osan kommenteista ole joutunut poistamaan, sillä ne olivat todella rasistisia, enkä ala katselemaan sellaista omassa blogissani. Väkivalta ei katso kansallisuutta, sen takia minusta on todella tökeröä takertua siihen. Tekstini tarkoitus oli kannustaa väkivaltaa kokeneita kohti parempaa elämää ja löytämään apua sen saavuttamiseksi, sillä apua on saatavilla.

Moni kommentoi myös sitä, että kyllä miehiäkin pahoinpdellään naisten toimesta.
Tiedän, ja se on aivan yhtä vakava asia.

Suomessa on 1 naisille suuntautunut vapaaehtoistyöjärjestö, Naisten Linja. Toinenkin järjestö löytyy, mutta se on suuntautunut maahanmuuttajanaisille. Naisten Linja perustettiin 10 vuotta sitten huolestuneiden naisten toimesta ja painotan vielä, että kyseessä on vapaaehtoistyöjärjestö. Miehille suunnattu järjestö on esimerkiksi Jussi-työ. Useita sukupuoleen katsomattomia keskustelulinjoja ja turvakoteja löytyy, päällimmäisenä Ensi- ja turvakotien liitto.

Olen kiitollinen, että saan täältä fitnessbloggausten takaa olla mukana vaikuttamassa <3

/Aku

Instagram: @fitnessaku
Facebook: täällä

P.S Naisten Linja hakee vapaaehtoistyöntekijöitä päivystystyöhön, täältä pääset halutessasi tutustumaan tärkeään tehtävään.

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta