Super onnistunut viikonloppu

Kuluneen viikonlopun aikana yritykseni boostfactory.fi työntekijäni paiskivat hommia EMP:n osastolla I LOVE ME messuilla. Turhaan en heitä supermimmeiksi kutsu, sillä asiakkaamme tavoite ylitettiin tällä kertaa jo messujen puolivälissä!

IMG_6946 IMG_6984 IMG_6956

Oon niin ylpeä , you go girls!

Piipahdin messuilla jo lauantaina räpsimässä mimmeistä kuvia, enkä sen jälkeen kerennyt katsastaa koko messuja, joten palasin seuraavana päivänä ystäväni Julian kanssa. Julia löysi ihan tosi hienot monen sadan euron kengät edullisesti messuhintaan ja itse shoppailin uuden paidan ja takin. Yllättävän kivoja juttuja tarjolla, mutta tietty vielä enemmänkin saisi olla! Molemmilla on omasta mielestään liian kellertävä tukka, joten hopeashamppoot tuli myös napattua New Hairstoren osastolta.

IMG_5976 IMG_5982IMG_59745 IMG_5989 IMG_5990

Noi makeet nahkakorut on suomalaisen Salmiak Studion käsialaa, ihastuin!

Kävittekö messuilla, löysittekö mitään kivaa? Niin ja se tärkein, bongasitteko mun mimmit? Huomenna maanantaina pistän skabaa pystyyn, jossa palkintona ykstyistreeni kanssani. Lisää infoa tomorrow!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

2 vastausta artikkeliin “Super onnistunut viikonloppu”

  1. Moi, menin tänään siitä EMPn ohi ja tosi aktiivisia promoja näytti olevan, mietinkin ekana että varmaan Akun rekryymiä :D

    Ja eikä, löysin ite myös Zion pisteeltä korkeat nahkasaappaat satasella ja oikee hinta oisko ollu 230€! Tosi ihanat ja laadukkaat kun sain niitä jo pidettyä, en normaalisti kyllä tohon oikeaan hintaan ostaisi… Mullakaan ei paljoa muuta tarttunut mukaan :)

    • Ihan parasta kuulla Emma! :D

      Tosi kivaa, että säkin sait hyvän kenkädiilin! Julia sanoikin, että on katellut tollaisa saappaita vaikka mistä ja aina hinta yli 200€. Kyllä nyt teidän kelpaa astella pitkin katuja :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta