Superhyvää lohikeittoa merinäköalalla Helsingissä

Edeltävät viikot meidän taloudessa on ollut säpinää, sillä saimme hoitoon maailman ihanimman näytteylinjaisen huskyn, Kodan! Koda on Namun vanha tuttu vuoden takaa, kun tutstuimme omistajan kanssa, joka nyt lähti ulkomaanreissulle.

Viime aikoina Koda on reissanut mukanamme milloin missäkin, tällä kertaa Cafe Caruselissa brunssilla. Lohikeitto oli ihan tosi hyvä ja positiivisen proteiinirikas. Carusel on meidän vakkaripaikkoja Helsingissä hyvän ruoan, juotavien ja erityisesti koiraystävällisyyden vuoksi. Namu ja Koda saivat paljon ilosia katseita ja pääsipä Namu taas kerran moikkaamaan yhtä innokasta pikkulastakin :)

Lohikeittoon jäi himo, joten Lasse teki lisää kotona – nam! Illan aktiviteetteihin kuului myös Kodan pesu ja föönaus. Tyyppi oli niin reipas ja iloinen jopa pesuhetkelläkin! Meille uskotut hoitokoirat saavat aina täyden palvelun kynsienleikkuut ja korvien pesut mukaanlukien :D

Kodu on nyt palautettu kotiin ja se jätti kyllä pienen pörrö-huskyn mentävän aukon sydämeen, joka onneksi täyttyy aina, kun vieraillaan perheen luona <3

Adlink: Offerillalla liuta ravintola- ja kahviladiilejä jopa puoleen hintaan täällä*

Edellisessä postauksessa: Luomien poisto ja omat arpeni – osaatteeko suositella tiettyä lääkäriä?

Aku

2 vastausta artikkeliin “Superhyvää lohikeittoa merinäköalalla Helsingissä”

    • Kiva kuulla! Tule ihmeessä moikkaamaan jos joskus satutaan olemaan samaan aikaan, Namu tulee niin iloiseksi uusista tuttavuuksista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 4
Tykkää jutusta