Täällä on vaan niin kaunista

Eilen oli tämän viikon ainoa aurinkoinen päivä, joten todellakin hyödynnettiin se. Lassella alkoi koulu vasta kello 14:00, joten kerettiin hyvin vetää kunnon kävelylenkki Namun kanssa. Arkena Laboessa ei ole melkeen ketään liikkeellä puolilta päivin, kun taas viikonloppuisin ihmisiä alkaa kuhisemaan suurenevissa määrin.

IMG_2206 IMG_2151 IMG_2152 IMG_2153IMG_2199

Viikonloppuisin täällä on myös paljon muita koiruja liikenteessä :) Unohdinkin mainita, että Hampurissa Namu kohtasi aivan ihanan vaaleanharmaan ranskanbulldogin, joka HUUSI ihan täysiä kunnes pääsi Namun luo :D Periaatteessa kamalaa käytöstä, mutta käytännössä oli vaan niin söpö mini-Namu, etten voinut vastustaa ja siinä ne sitten nenäkkäin tutustuivat hetken. Eilen nähtiin ihana vauva-nakki, eli mäyrispentu <3 Pitää alkaa pyytämään kuvauslupaa näistä Saksan söpöliineistä!

Otin muuten pienen videon biitsiltä, ah tätä rentouttavuutta <3 ja toi vesi! Niin kirkasta!

IMG_2279

Kivaa vastapainoa sille, että istun yksin lähes koko päivän Lassen koulussa läppärini kanssa. Täällä työskentelen nytkin. Koululla on kaupungin ainoa hyvin toimiva netti. Kotiin saadaan näillä näkymin netti vasta yli kuukauden päästä… Mikä täällä kestää, kysynpä vaan?

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma made by me 29€? Täällä lisää!

Edellisessä postauksessa:  Shoppailua Hampurissa

Aku

5 vastausta artikkeliin “Täällä on vaan niin kaunista”

    • Joo tosiaan aurinkotuoleja ovat, sellaisia jäykempiä istuttavia malleja :D Jotenkin niissä pystyy kai puoliksi vähän makaamaankin… Sovittiin Lassen kanssa, että vuokrataan sellainen ainakin kerran ihan vaan elämyksen vuoksi :D

    • Tottakai! Ihan vielä en aurinkotuolista aio maksaa, mutta kunhan nyt vähän lämpenee vielä, että tarkenee puolalasti useamman tunnin :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta