Taksilla ensiapuun

Muutto vihdoinkin ohi! Huhhuh joku 3-4 vuorokautta pakkaamista, siivousta, tavaroiden lajittelua, raahausta ja tietty mitenkäs muuten kuin kipeenä :D Onneksi tervehdyin heti alkuviikokasta sopivasti muuton jälkeen.. Työt kutsuvat, joten huippua olla kunnossa! Omia treenejä en ole vielä aloittanut, sillä kunnon flunssan jälkeen on hyvä aloittaa rauhassa kun on todella sellainen olo, että on ihan 100% valmis. Nyt alkaa olemaan :)

Tänään tosiaan piti sammuttaa uuni ja unohtaa läppärihommat kun sulhaseni leikkasi itseään keittiöveitsellä sentin syvälle sormeen. Muutonsekaisessa asunnossa metsästin puolhädässä ensiaputarvikkeitamme ja heti kun löysin pistin sormen pakettiin. Ensiavussa jopa kehuttiin, etteivät kovinkaan usein näe niin hyvin ensihoidettuja haavoja :) Tekisi mieli opetella itse tikkaamaan niin ei tarvitsisi ajella ympärinsä :D Äijä siis selvisi (hehheh), ei edes tikattu vaan liimattiin. Jos et tykkää verestä, älä katso näitä kuvia Hartmanin sairaalan odotustilasta:unnamed (13) unnamed (14) unnamed (12)Lasse on ihanan iloinen tilanteesta huolimatta :D

Aa! Otin mä eväätkin meille:unnamed (15)

Viikonloppuna flunssasta huolimatta sykin parhaani mukaan, onneksi meillä oli perhettä ja ystäviä auttamassa <3

unnamed (7)Ekana iltana uudessa kämpässä tein meille kunnon namuiltapalat, vain Lasse sai tosin leipiä. tse nautin täysin rinnoin erityisesti lesitiinistä, miksi se on niin hyvää vaikkei se edes maistu miltään?!unnamed (16)unnamed (17)ISO kiitos muuten kaikille blogiani kommentoineille! Tykkään ihan kauheasti lukea teidän kommentteja, vastaan kaikkiin vielä tällä viikolla <3 Juttua olisi ihan kamalasti, koitan palata pian!

/Aku

Jos haluat seurata minua useammin checkaa Instagram, @fitnessaku1554499_707566802667417_4620545330858591092_n

Aku

8 vastausta artikkeliin “Taksilla ensiapuun”

  1. Onnea uuteen kotiin! Itse muutan tänä viikonloppuna, ja vieläpä kokonaan uudelle paikkakunnalle! :)

    • Kiitos Marjo! Hyvää seikkailua, jännää vaihtaa maisemaa :)!

    • Täysjyväkaurapuuroa, soijalesitiiniä, omenaa, kanelia ja makeutusainetta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta