Talviaamu ja lahja, joka sai kyyneliin

FullSizeRender (8) IMG_8212 IMG_8198 IMG_8236

Olipa ihana aamulenkki tänään! Pakkasta oli -3C ja ilma oli niin raikas. Käveltiin metsän läpi Vuosaaren Golf-kentän laidalle, jossa Namu sai mutustaa keppiä viitisen minuuttia. Huippua kun ei ole kiire minnekään. Nyt alkaa olemaan huippukelit Daddys Girlin ydintalvihaalarille, ihan talven kestosuosikki.

Tänään ajattelin viimeistellä pakarapainotteisen treeniohjeman, minkä pistän teille myyntiin viimesitään viikonloppuna! Tällä viikolla kuvaan siihen vielä tekniikkavideot, jotta tehokas ja tuloksellinen treeni on taattu. Ohjelmalle tulee hintaa huikeat 20€ tammikuun loppuun asti!

Joulu on viime vuosina ollut kunnon pallottelua ja nyt kun on muutto edessä + kaikenlaista muutakin suunnitteilla – ei vaan jotenkin osannut nauttia joulusta. Ei ole mitään kuviakaan. Ihan kivaa, että on ohi. Sain kylläi tosi ihania lahjoja, joista yksi on lahjakortti Stockalle. Sen tuhlaan tänään johonkin kivaan arkea piristävään.

Ihan huippulahja, mikä sai minut jopa kyyneliin, oli parhaan ystäväni Julian lahja Namulle! Hän oli lahjoittanut Namun nimellä summan rahaa Kreikan kodittomia koiria hoitavalle naiselle ♥ Todellakin voisi ottaa tavaksi tällaiset lahjat, arvostan ihan älyttömästi! Eri yhdistyksiä on paljon ja apua tarvitsevia eläimiä sitäkin enemmän. Julia sanoi tosi hauskasti, että niin kauan, kun ei ole vielä omaa lemmikkiä jää periaatteessa eläimille tarkoitettua rahaa talteen vuosittain ja mikäs sen parempaa kuin antaa se eteenpäin!

Ajatus siitä, että ”Namu” on sponssannut kodittomille koirille hoitoa ja ruokaa kuppiin, on vaan niin liikuttava ♥

Ihanaa talviviikkoa muruset!

// This morning the weather was awesome; -3C and sunny! I took Namu on walk to the Vuosaari Golf course. This weather is perfect for using my winter favorite, the super warm Daddys Girl Wintersuit.

Today I’m going to complete the workout routine I’ve been planning for u guys! This week I’m filming the rest of the instructional videos for the program so you can kick your ass into the shape you want! It’s going to be priced at 20€ until 31st of January.

Christmas wasn’t as relaxing as I was hoping for and frankly I’m glad it’s over. I was so tired that I didn’t even take any pictures. One of the most precious gifts I got, or actually Namu got, from my best friend Julia, was a donation for the care of homeless dogs in Greece ♥ SO thoughtful.

Wish u a wonderful wintry week!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

9 vastausta artikkeliin “Talviaamu ja lahja, joka sai kyyneliin”

  1. Kuinka moneen osaan oot jakanut tossa ohjelmassa treenit ja miten? odotan innolla sitä :)

  2. Hei. Mitä kautta ystäväsi teki lahjoituksen? Voisitko linkata? Olisin itsekin kiinnostunut lahjoituksesta! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta