Talvitakkishoppailut koiran kanssa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nyt on molemmilla uudet talvitakit, kyllä kelpaa. Namulle on ollut ihan megavaikeaa ostaa takkia. Ollaan sovitettu kaikki rotsit, mitä myytävän on ja niistä vain kaksi on sopinut hänen täysikasvuiselle lihaksikkaalle rakenteelleen, joista molemmat olleet Hurtan takkeja.

Olin tosi iloinen, kun huomasin, että Hurtalta on tullut uutta talvimallistoa ja siellä oli kuin olikin tämä yksi malli, joka sopii täydellisesti. Useimmat mallit siis kiristää lavoista. Jos on joskus käyttänyt oikein kireää kotelomekkoa ja koittanut kävellä sen kanssa rappusia, osaa samaistua tähän liikkuvuutta rajoittavaan tilanteeseen :D

Namun uusi takki on Hurtta Extreme Warmer*, jonka sisällä oleva foliokuvio heijastaa lämpöä takaisin koiraan. Namun koko (isoin) oli ihan finaalissa useimmissa eläintarvikeliikkeissä, ilmeisesti ollut suosittu uutuus. Meidän naapuritkin on nyt kommentoineet rapussa, että ”Onpas Namulla hieno talvitakki!” Haha, ihania naapureita! Jotkut taas ihmettelee, että miksi sillä on takki, mutta eihän sillä ole oma turkkia nimeksikään ja palelun huomaa kyllä tutinasta, mikä alkaa siinä +5 asteen alapuolella.

Oma takkini on Stadiumilta. Tilasin ensin toisen Sportamorelta, mutta se ei ollutkaan sellaista materiaalia, mitä toivoin (lue: siihen tarttuu kaikki Namun karvat). Onneksi löysin heti korvaavan ja nyt lenkeillä on lähinnä kuuma. Kivaa, kun tuli lunta ja on jopa vähän pakkasta. Pääsee takki käyttöön! Luovun siitä varmaan joskus huhtikuussa, heh.

Huomenna olisi vielä töitä ja lauantaina sitten uuden työpaikkani virkistyspäivä, joka on ilmeisesti LEGEN… Wait for it… DARY! Meille on varattu ihan hotellihuoneet ja kaikki! Erittäin jännää.

Sunnuntaina palaan muuten treenipostauksen kera, pitkästä aikaa, auf Wiedersehen!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista ja Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi 

Edellisessä postauksessa: Syötiin burgerit niin syvällä idässä, ettei sinne välttämättä aurinkokaan paista

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta