Tän hetken kunto & uusi valmentaja

Terveisiä Mayors Gymiltä!

Uusi oma valmennuskausi startattu todella positiivisin mielin! Aloitetaan vaikka sillä kunnolla, miltä profiili nyt näyttää. Here u go!kuva 1 (7)Kroppaan haetaan nyt kireyttä ja lihaspyöreyttä. Mitään kisavuoden aikaisia kylkiluita ja narukäsiä, ette tuu näkemään :D! Tehdessä oppii ja aika erilaisia vaihtoehtoja kokeiltuani uskon, että olen löytänyt nyt omantyyliseni valmentajan; Katarina Tunturin. kataKatan kanssa opettelen nyt tasapainoista puhdasta syömistä. Tänään käytiin safkapuoli läpi ja on kyllä erilaista kuin ennen, mutta ei liian. Tuttua + vähän uutta jännää. Mulle ”uutta jännää” on siis esimerkiksi tietyissä tilanteissa ruoan mittaaminen kämmenen koolla.. Ihan loogista, mutta vähän ärsyttävänä perfektionistina, kaikki-tai ei mitään -tyyppinä tollanen on vähän haasteellista. Ei tietenkään fyysisesti vaan psyykkisesti. Omien valmennettavien kanssa pyrin aina ”rentouttamaan” ruokaohjeita ajan kuluessa, ettei sen vaa’an kanssa tarvitse hautaan asti mennä. Kyllä monta kuukautta kaiken punninneena tietää silmämääräisesti paljonko on noin 100g lihaa. Itse olen tähän asti kokenut olevani tyytyväisempi elämääni vaa’an kanssa.

Milloin pitää olla grammatarkka?
-Kun haluaa kaiken-heti-nyt
-Jos 100g muuttuu helposti hetken mielijohteesta 300 grammaksi

Itse olen vähän molempia, eli haluan nopeita tuloksia ja ilman supertarkkoja sääntöjä on vaikeaa pysyä ruodussa. Kisaaminen kuitenkin opetti, ettei kaikkea tarvitse saada heti. Vaikka pidänkin reippasta tulostahdista niin se ei ole prioriteettini. En hae enää tuloksia oman hyvinvoinnin kustannuksella. Mitä tulee ruodussa pysymiseen niin otan ne pienetkin vapaudet haasteena. Huomenna safkat lähtee 100% käyntiin ja punnitsen melkein kaiken. Onnekseni saan mennä silmämääräisesti silloin jos tarve vaatii. Onni on siis siinä, että suurimman osan ajasta SAAN punnita kaikkea ja minulla on tarkat määrät. Kerran jo unelmakunnon saavuttaneena vuoden kaiken millilleen punninneena, luotan vaakaprosessiin. Koska nyt ei ole kyse vuoden kisaprojektista, kroppaani ei näännytetä ja tulos säilyy häiden yli, olen innoissani myös satunnaisen vapaan otteen mahdollisuudesta. Näitä omia tunteita ruokaa kohtaan on jotenkin tosi vaikeaa selittää. No, nyt on valmentaja, joka puolueettomana etsii kanssani kultaista keskitietä ja ruokaa, joka toimii minulle. Hän miettiköön ja minä sisäistäköön :D!

Uuden haasteen ruokavalioon on tuonut oma urani valmentajana. Kulutus tässä hommassa on aivan eri luokkaa kuin PR-töissä. Valmentajana en ole mikään vieressä nojailija, vaan elän mukana treenissä – varmaan välillä liiankin paljon. Jos burpeet menee liian hitaasti niin saatan liittyä seuraan näyttämään tahtia. YLÖS, ALAS, VAUHTIA! EI TÄÄ OLE MIKÄÄ MUMMOKERHO! PONNISTA! YLÖÖÖS! HAENKO MÄ ROLLAATTORIN VAI TEETKÖ SÄ KUNNOLLA? HYVÄ, JUST NOIN!
(treeneissä on kyllä molemmin puolin hauskaa, vaikka se välillä näinkin rajulta saattaakin kuulostaa ja näyttää ;)

Vapaat viikonloput ja lepopäivät korostuu tässä työssä ihan erilailla kuin aiemmin :D Booty Campit on ehkä kaikista rankimpia mulle valmentajana, koska siellä keskitän energiani NELJÄÄN yhden sijasta. Jokaiselle pitää näyttää tahti, korjata asentoa ja kannustaa eteenpäin, huhhuh. Work that booty!

Näillä tänään, nyt palaan takaisin meilejen ja exceleiden pariin. Perjantaina on ensimmäiset treenit Katan kanssa, wippii!!!

/Aku

Aku

6 vastausta artikkeliin “Tän hetken kunto & uusi valmentaja”

 1. Moi,

  Alkuun pönttö kysymys: mitkä noi sun alkkariton, merkki?
  Ja sitten kysyn oliko ruokavalio muuten erilainen vai perusbodyruokaa?

  Hyvältä näytät :-)

  • Moikka Kylli ja kiitos kehusta!

   Ei oo tyhmä kysymys :) Ne on Gina Tricotista. Aika perus bodyruokaa on tällä hetkellä, kaikkea puhdasta, mutta monipuolisesti :)

 2. Hei mikä ton alusvaatemallin nimi on, mitkä nousee tolleen selästä ylös, siis kun ei noi oo stringit eikä tangat? Turhauttaa kun treenatessa tuntuu, että koko ajan valuu alaspäin, vaikka miten koittaa varovasti nostella, niin tollanen korkeempi malli vois olla hyvä ratkasu :D

  • Gina Tricot! Mun mielestä ihan huiput, ostin heti monet kun löysin scrunch butt -malliset ;D

 3. Ihan kun kirjoittelet useammin :) oot niin inspiroivaa luettavaa.
  Tuut varmasti olemaan upea morsian, kun nyt jo kunto noin hyvä. Kiva alkaa seuraamaan sun uutta treenijaksoa :)

  Päivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta