Tervehdys pieneläinkliniikalle

Uuden Citroen Cactucsemme sisällä odotti korillinen pääsiäismunia, jotka saimme jakaa haluamassamme paikassa :)

Instagramissa minua seuranneet tietävätkin meidän koiranpennun Namun joutuneen pari viikkoa sitten tiputukseen, röntgeniin ja verikokeisiin ”hieman” epäonnisen uimakoulun päätteeksi. Namu oli ensimmäistä kertaa ohjatussa pentu-uimakoulussa ja kuten monet muutkin hän vetäisi vahingossa vettä keuhkoihin, mutta yskiessään sitä ulos oksensi hän myös hieman ja tietysti onnistui vetämään sitä oksennustakin keuhkoon seuraavalla henkäisyllä.. Keuhkot eivät oikein tykkää mahan sisällöstä ja sen seurauksena puhkesi tulehdus. Namu oksenteli vielä kotona ja eikä reagoinut normaalisti (oli ihan veltto, ei syönyt / juonut), jolloin soitimme eläinlääkäriin ja he pyysivät tulemaan heti vastaanotolle. Kiidätimme Namun Viikin päivystykseen ja vietimmekin lopulta siellä 6 tuntia eri kokeissa ja arvioinneissa. Henkilökunta oli todella ihanaa ja auttavaista. Namipala sai 2 viikon antibiootit. Viime torstaina kävimme uudestaan röntgenissä ja keuhkojen ollessa taas normaalit, saigoni lopetettiin :) Jihuu!

Painotan vielä, että uimakoulu itsessään oli opettavainen, kannustava ja positiivinen paikka! Kouluttaja on aina yhtä ihana ja jatkammekin samassa paikassa pentujen peruskoulutuksesta jatkokoulutukseen, mutta uinnit taitaa nyt jäädä, vaikka todennäköisyys tämän toistumiselle on hyvin pieni :)

unnamedunnamed (3) unnamed (1)

Kiitoksena hyvästä palvelusta ja ihan vaan siitä, että niin ihania ihmisiä tekee niin tärkeää työtä, vierailtiin tänään päivystyksessä jakamassa pääsiäismunia söötin hauvan omistajille ja henkilökunnalle.

unnamed (12) unnamed (16)unnamed (13) unnamed (15)

Vastaanotossa ollut työntekijä muisti Namun ja kysyikin, että eikös tämä ollut se meidän ”uimamaisteri” :D?

Munareissun (hehhe) jälkeen kävelylle Kaivariin ja Caruselliin iltateelle koko perheen voimin :)

unnamed (17) unnamed (19) unnamed (20)

Kuinkas sattuikaan Cactus -mainos pyödän ääressä :D?
Kuinkas sattuikaan Cactus -mainos pyödän ääressä :D?

Hihittelimme myös viereien pöydän treffejä, oli niin sulavaa iskureplaa, että! ”Pakko sanoa, että mulle tulee ihan kuuma tässä sun seurassa…” ;D

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

Saadaksesi uusimmat päivitykseni helposti
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla ❤

Aku

2 vastausta artikkeliin “Tervehdys pieneläinkliniikalle”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta