The Blog Awards! Vähän erilainen raportti

Astun yksin ulos autosta A-lehtien pihalla ja heti mua kuvataan, uuh! Kävelen ovelle ja kerron nimeni, jep listalla ollaan. Astelen sisään suureen moderniin toimistorakennukseen, joka on muuntautunut tunnelmalliseksi gaalatilaksi.

Kohtaan heti ihmisjoukon, joka on muodikkain mitä olen koskaan nähnyt. Ihan kuin suoraan jostain Trendi-lehdestä tai Huippumalli Haussa-ohjelmasta. Kauniita kasvoja, huippumuodikkaita iltapukuja ja viimeisen päälle laitettuja hiuksia. Narikan jälkeen etsin tervetuliaisskumppalasi kädessä kuumeisesti muita Fitfashion bloggaajaystäviäni, mutta en näe ketään.

Tekee mieli räplätä kännykkää yksinäisyyteen. mutta mietin, että olen nyt aikuinen ja näin hienossa paikassa, että en varmaan ala datailemaan. Koitan näyttää sivistyneeltä ja siemailen skumppaani ilmapiiriä ihaillen. Ohitseni kävelee mies GoPro-kameran kanssa ja kuvaa minua. Hymyilen ja vilkutan iloisesti. Hetken päästä olen vieläkin yksin ja GoPro mies palaa. Kivaa, taas kuvataan :) Vieressäni supertrendikkäät vanhemmat miehet ja naiset keskustelevat elegantisti. Tekee mieli tutustua, mutta tilanne ei oikein tunnu helposti ujuttauduttavalta. GoPro palaa metrin päähän minusta ja vieläkin seison siinä yksin, eli jos näette koosteen eksyneeltä vaikuttavasta bloggaajasta, niin se olen minä :D

IMG_4693IMG_4534

Tapahtumassa kivointa oli uusiin ihmisiin tutustuminen! Illan aikana juttelin useamman kymmenen kiinnostavan bloggaajan ja muun alan vaikuttajan kanssa. Näistä muista mainittakoon radiopersoona Jani Jääskeläinen, joka tuli iloisesti esittäytymään minulle ja en tiedä olinko jotenkin ihmeissäni olevan näköinen (en omasta mielestäni ollut) vai mitä, mutta bloggaajaystäväni Natalia tarkesi vielä, että ”Olet ehkä kuullut Tuottaja Jääskeläisestä?”. Tässä kohtaa valo syttyi ja sanoin, että ”Kaikkihan nyt Tuottaja Jääskeläisen tietää!”. Hauskan pikku höpöttelyn jälkeen Jääskeläinen jatkoi eteenpäin ja minä jäin vaan miettimään miten hassu tilanne tuo oli. Olen aktiivinen NRJ:n kuuntelija ja nimi Jääskeläinen on tuttu, mutta miestä en selvästi tunnista vaikka seisoisi suoraan edessä :D Varmaan radiossa työskenteliville sattuu koko ajan tätä.

Kahdessa ensimmäisessä alla olevassa kuvassa kanssani Punttimimmi -blogin Natalia, eikö ole muuten ihan Suomen brunette versio Ruotsin Miljonääriäidit -sarjan Mariasta!.IMG_4587IMG_4553IMG_4554IMG_4556 IMG_4545Tuossa viimeisessä kuvassa meidän pöytään istuutui 3 perhebloggaajaa, joista kuvan on ottanut Mutsis On -blogin Emilia Huttunen, joka voitti Paras Perheblogi -palkinnon! Onnea vielä Emilia! Oli kyllä todella kiinnostavaa jutella niin erilaisista aiheista bloggaavien bloggaajien kanssa, itsellä kun arki on kaikkea muuta paitsi lapsia.

Tosi jännä ja jo nimeltään rohkea minulle uusi blogituttavuus, joka myös voitti kategoriansa, oli Tämän Kylän Homopoika -blogi ja sen takana oleva Eino, joka kirjoittaa blogissaan homomaailman pienistä ja suurista ilmiöistä. Suositun bloggaaja tavoite on YLE:n haastattelun mukaan päästä eroon homo- tai hetero-etuliitteestä. Pitää alkaa seurailemaan!

Uusia ystäviä sain kahden kauniin bloggajanaisen muodossa, nimittäin Pauliina’s Fit World -blogin Pauliina Pakarinen ja The Top Moments -blogin Sanna Laitinen <3

Sannasta ja musta ei taltioitunut valitettavasti yhtään yhteiskuvaa, mutta toivottavasti nähdään vielä! Pauliinan kanssa jatketiin eilen ihan yömyöhään :)

Pauliina, minä ja Natalia
Pauliina, minä ja Natalia

IMG_4612

Awardsejen ollessa ohi 23:00 jälkeen hypättiin kimppataksiin nokka kohti Apolloa, minne Natalia oli hommanut meille vipit jonon ohi, thank uuu! Seuraamme liittyi myös ihana nuori neitonen, kuvassa vasemmalla oleva Eva!IMG_4680IMG_4673

Oli tosi hauskaa Apollossa! Ihanaa olla ihmisten ilmoilla! Olen ollut ihan liian ’vaimoontunut’ ja ’firmaantunut’ viime aikoina ja kaverit ovat siksi jääneet aivan liian vähälle. Tykkään olla omissa oloissani, mutta kaipaan kuitenkin fiksuja keskusteluita fiksujen ihmisten kanssa, kuulumisten vaihtamista ja ennen kaikkea sitä ihanaa inspiraatiota, mitä tällaisista upeista naisista vaan huokuu!

Apollossa juttelin myös ihan randomisti esim. Porvoolaisen valokuvaajan, Hannun, kanssa ja pari muun satunnaisen jutustelijan. Yhtä ”ohitarttujaa” jouduin käskyttämään kun ei osannut pitää näppejään poissa. Osaan pitää puoleni ja Apollo oli kuitenkin tosi kiva paikka, joten menen sinne mieluusti joskus uudestaan kaveriporukalla!

Sovittiin aviomieheni Lassen kanssa, että hän hakee minut kello 02:00, joten 01:50 hyvästeliin kamut ja kävelin kipein korkkarijaloin narikkaan takkia varten. Palvelu oli tosi hyvää ja lähdin iloisena kadulle kyytiä vastaan.

Kyytiä ei kuitenkaan näkynyt, joten soitin Lasselle, että missä luuraa? Vataukseksi sain ”Ööh. Voi ei, öö, ei, apua, öö hei mä nyt… mä lähen nyt! Anteeks tosi paljon mä en tiedä miten mä oon nukahtanut mulla oli herätys ja se on varmaan soinut monta kertaa, mutta mä en vaan ole kuullut ja…” :D

Ensin olin gaalassa yksin ja nyt olin sitten kadulla yksin.

Uudet korkkarit sattui ihan hemmetisti, enkä viitsinyt enää kävellä pitkän käytävän kautta uudestaan narikkaan ja Apollon toiseen kerrokseen odottamaan Lassea, joten päätin mennä vastapäätä olevaan kuppillaan venailemaan. Menin siis Zetoriin :D Jos ette tiedä mikä on Zetor, niin kuvitelkaa ihanaakin ihanampi henkilökunta, useampi oikea traktori sisätiloissa, laidasta laitaan menevää musiikkia, viisikymppisiä, pari parikymppistä, romansseja, känniörvellystä ja yleistä hauskanpitoa.

Olen siis ollut töissä siellä joskus aika kauan sitten ja tykästyin paikkaa pyörittävien pokejen esimieheen Teroon, jonka tapaa useimmiten jo heti kättelyssä ovella. Tero on aina kohtelias ja auttavainen pulassa olevien neitojen pelastaja! Nytkin pääsin suoraan jonon ohi sisään hetkeksi istahtamaan kyytiä odotellessani :)

Menin baaritiskille ja ajattelin tilata kaakaon. Vieressäni oli kolmekymppinen mies, joka alkoi heti kyselemään miten minulla menee. Vastasin, että ihan kivasti kiitos. Seuraavaksi hän kysyi mitä teen täällä. ”Odotan miestäni”, jolloin hän kysyi miksi odotan juuri täällä ja missä mies on. Sanoin vaan, että olen naimisissa ja näytin sormusta. Vastauksena sain palautteen, ettei pitäisi mennä nuorena naismisiin, kuulemma vasta 25-30-vuotiaana. En ottanut keskustelua kovin vakavasti, joten sanoin, että olen 30, vaikka oikeasti olen siis 25. Sain kommenttia, että olen hyvin säilynyt, big surprise… Sitten hän kysyi onko minulla lapsia? Mietin vaan, että toivottavasti saisin nyt tilata jo kohta ja vastasin, että ”Ei, meillä ei ole lapsia”. Hermoni loppuivat siinä vaiheessa kun mies kysyi ”Miksi, onko jokin vialla?!” :D

Vaihdoin baaritiskiä.

Vieressäni oli hiljainen mukava mies. Ei kauaa kun meidän väliin tunki ei-hiljainen ei-mukava mies. Kuvitelkaa seuraava dialogi niin, että mies heiluu ja puhuessaan pärskii sylkeä mun päälle.

”Miten menee?” -Hyvin.
”Onko ollut kiva ilta?” -On.
”Mitä tilaat?” -Näät kohta.
”Sano vaan mitä haluat” -En halua mitään, kiitos vaan, hoidan itse.
”Mut miten menee?” -…

Hetken on vihdoinkin hiljaista kunnes toiselta puolelta kuuluu ”Miten menee?” :D

Just sellainen tilanne, ettei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Jalkoihin saattu vieläkin ihan sairaasti ja kolmas känniukko on nyt edessä. Ihan kun jotain pleikkapeliä pelaisia ja yhden vastuksen kukistettuaan seuraava jo ilmestyy.

”Haluutko jotain, mä hoidan?” -En nyt, kiitos.
”Mitä sä otat, sano vaan?”

Tämäkin mies oli tosi humalassa ja no, oliha se ikäero ihan valtava, että voisi mielestäni vähän miettiä.

Samaan aikaan baarimikko osoitti minua. Vihdoinkin oli minun vuoroni. Pikaisesti tilaan kaakaon ja maksan sen niin nopeasti kuin mahdollista. Löydän hiljaisen sivussa olevan pöydän, jossa saan selata ihan rauhassa kaakaoni äärellä instagramin #tbaf2015 tägiä, jolla löytyy paljon kuvia awardseista! Kaakaoni oli vasta puolivälissä kun Lasse soittaa, että onkin jo kadulla Zetorin edessä. Jätän puoliksi juodun kaakaon pöytään, kiitän Teroa ja nilkutan kohti autoa.

True bloggaaja pysähtyy vielä tässä vaiheessa ottamaan öisiä tunnelmavalaistuja katukuvia blogiaan varten ;D

IMG_4686 IMG_4688 IMG_4692

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

16 vastausta artikkeliin “The Blog Awards! Vähän erilainen raportti”

 1. Moi, näytät tyrmäävältä! Mistä tuo ihana mekko on ostettu? *sydänsilmäemojix100*

  • KIITOS <3 Mekko on lainassa ystävältäni Julialta ja hän kertoi sen olevan kotoisin Tallinnan Mojito-myymälästä :) Juliakin tuli iloiseksi kehuista!

 2. Noi korkkarit!! Mä oon kattellu noita pitkään yhdestä liikkeestä, jos nyt on samat! Aivan samannäköiset kuitenkin, ihanat ja näytät superhyvältä!
  Tätä kautta vielä vielä isot kiitokset treenihetkistä, nähdään taas <3

  • Tosi kiva kuulla, että tykkäät! Mä niin arvostan sun milipiteitä muotiin liittyen! Zarasta on ;) Kiitos itsellesi! Pitääkin laittaa viestiä ja kysellä miten se sun tapaaminen meni :)!

 3. Tää oli kiva postaus gaalasta, ehkä ensi kerralla mäkin oon paikan päällä, tälläkertaa ei vaan sopinut…
  Nuo baari-iskut, tavallaan niistä voi olla otettiin, mutta Huoh… Olihan tuo sun kuvailu tosiaan aikas huvittavakin ja humalaiset miehet…. :D aikaa töksö tuo ensimmäinen ”rupattelija”…

  • Kivaa nähdä suakin jatkossa, harmi ettet päässyt nyt! Kyllä mä illan mittaan olin vähän otettu, enemmän siellä Apollossa kyllä :D …etenkin kun en nykyään enää oikein käy missään, niin onhan se kiva tietää, ettei ole ihan rupsahtanut :D Niin ja jos ei Zetorissa kukaan sano mitään, niin pitää alkaa huolestumaan, että tavallaan sekin kertoo jotain :D! Olisin silti selvinnyt sieltä iloisemmin ilman tyhmää kommentointia ja päälle sylkemistä… On kohteliasta tarjota naiselle juotavaa, mutta örinät on erikseen. Mielestäni etenkin vanhemmilla miehillä pitäisi olla sen verran pelisilmää, että osaisi katsoa hääsormuksesta toisen olevan naimisissa, ettei sillon varmaan tarvitse tarjota juotavaa. Vai eikö se vaan kiinnosta?

 4. Zetoriin ollaan menossa syömään ens pe 9.10 😊 hauska yhteensattuma kun kirjoitit aiheesta.

  • Onpa kiva! Oon itsekin käynyt syömässä siellä monesti kamujen kanssa :)

 5. Ihana look! <3 nauroin ääneen sylkeä pärskivälle miehelle :D I know the feeling!

  • Kiitos <3 Hah, joo ei hemmetti, ei ollu munkaan eka kerta.. niin ÄLLÖTTÄVÄÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta