The (b)old and the beautiful

Ihailen suuresti vanhempia naisia (40+), jotka onnistuvat edelleen näyttämään nuorekkailta, terveiltä ja sporttisilta. En tiedä miksi miehet vaan komistuvat vanhetessaan ja naiset rapistuvat? :D

Itse olen kyllä miettinyt paljonkin sitä miten puhdas ruoka vaikuttaa sisäelimiini, ihooni, peruskuntooni ja lihaksiini. Nykyisellä elämäntyylillä tulen olemaan ihan eri näköinen kuin jos olisin jatkanut teiniaikojen sämpylöillä ja siidereillä. Olen varma, että nykyisin todella vähäinen alkoholin kulutus (pari lasia vuodessa) ja erityisesti ikuinen tupakoimattomuus ovat myöhemmin isossa roolissa ulkonäköäni ja terveyttäni tarkasteltaessa.

Missä toimenpiteissä olen käynyt? Luomen poistoissa olen käynyt monesti ja taas menossa tässä kuussa. Vaikka niissä ei olisi mitään hälyyttävää niin haluan niistä eroon, mun mielestä esteettisempää ilman. Hampaat olen valkaissut viisi kertaa ja etuhampaani on hiottu tasaisiksi. Muuten kaikki mitä näkyy on treenin ja ruoan tulos. Ripset tosin eivät kasva itsestään :D

Myöhemmin olen valmis isompiinkin muutoksiin. Rinnoista on ollut puhetta ennenkin ja ne nyt on mitä on, mutta vanhetessa luomien kohotusleikkaus on varmaankin tulossa, ollut jo vuoden päivät mielessä. VIelä en tarvitse/halua, mutta myöhemmin kyllä. Mitään rasvaimuja en suosi, osaan kyllä dieetata sen verran hyvin ;) Fillereitä en kaipaa huuliin, mutta juonteisiin kyllä. En juuri nyt, mutta joskus.

Tässä omasta mielestäni ihailtavasti, korjaillusti tai ei, ikääntyneitä naisia:

Christie on 70-luvulla uransa aloittanut malli. 2008 net woth: 80 million US dollars. Not bad girl!unnamed (3)

Ihana ruotsalainen ajat sitten Hollywoodiläistynyt miljonäärimamma Britt Ekland, 72org_313647_1200_1
Rehellinen, estoton, positiivinen ja energinen Ruotsista kotoisin oleva sinkkumiljonääri Siv Cotton, 42 (Love her!)995433_696858310329956_1430195928_n 62195f953136e04a9bd59a737fdbf53862cec602 1463154_1396687800571044_1845668744_n
Täykkäreiden kuvankaunis Marcia Cross, 52

Actress Marcia Cross poses on the red ca 1343279-exclusif-eva-longoria-et-son-amie-950x0-2

Ei kaipaa esittelyitä: Jennifer Aniston, 45Jennifer-Aniston-Long-Hairstyles-2014-Side-swept-Bangs article-2527963-1A42472200000578-381_634x9621394336377_Aniston2

Ketä itse ihailette? Ken on heistä parhaiten ”säilynein”? Haluatteko itse vanheta luonnollisesti vai kiinnostaako pienempi tai suurempi parantelu kirurgian tai esim. fillereiden kautta?

Kiinnostava aihe, kuulen mielelläni mielipiteenne :)
/Aku

P.S Vastailen tänään illalla kaikkiin kommentteihin, joihin en vielä ole vastannut, ISO kiitos niistä <3

Aku

15 vastausta artikkeliin “The (b)old and the beautiful”

 1. Oon ehkä vanhanaikainen joidenkin mielestä, mutta mun mielestä luonnollinen vanheneminen on kaunista. Aika usein esim- botoxin lisäämisen näkee naamasta, kun tulee sitä ilmeettömyyttä. Noita luonnollisesti vanhentuneita hollywoodtähtiä taitaa olla enää kourallinen, mutta itsellä tulee eräänlainen syvä kunnioitus näitä ihmisiä kohtaa, jotka ”uskaltavat” vanheta luonnollisesti. Niin aion itsekin tehdä. Se ikä näkyy aina tavalla tai toisella, ja minun mielestäni se saa näkyä!
  Olen itse 31-vuotias, ja vielä ei ikä kauheasti näy. Hampaani ovat aina olleet todella valkoiset ja hammasrivi suora, tietynlainen ihon ns veltostuminen toki näkyy vaikka olen aina elänyt terveellisesti; esim aamulla saattaa olla isommat silmäpussit hyvinkin nukutun yön jäljiltä kuin 20-vuotiaana. Ajattelen, että kun rakastan itseäni ja opettelen tätä tapaa päivittäin, niin uskallan myös vanheta arvokkaasti :). Ei minun tarvitse näyttää 60-vuotiaana 20-vuotiaalta. Jokainen tehkööni itselleen mitä lystää.

  • Olisi varmaan pitänyt mainita, että mun mielestä kaikki voivat vanheta juuri niin kuin haluavat! Nämä naiset edustavat sitä mitä itse haluan, enkä tietenkään tarkoita, että kaikkien pitäisi haluta samaa :) Oma edesmennyt isoäitini oli ehkä tyylikkäin henkilö kenet olen tavannut. Aina laittautunut, hyväkuntoinen, hiukset siististi nutturalla, korut ranteessa, kaulalla ja sromukset sormissa. Elegantti olemus, ystävällisellä ja muut huomioivalla käytöksellä. Taisi joskus mainita, ettei käytä mitään ryppyvoiteita, mutta 3 tippaa oliiviöljyä laittaa päivittäin kasvoille :):) Mielestäni isoäitini oli todella kaunis, niin nuorena kuin vanhanakin.

   Kiva kuulla mitä olet mieltä! Nimenomaan itsensä rakastaminen ja oma tyytyväisyys on tärkeintä :)!

 2. Kaikki kauniita naisia, mitä tässä laitoitkin. Jollain tapaa tuo Siv on jopa mun mielestä pelottavan näkönen, kun sen kasvoista huomaa että jotain sinne on tehty, siis ilme on vähän luonnoton. Silti pidän häntä kyllä kauniina, sitä en kiellä. Eva Longoria on myös kaunis. Jos vertaa esim Siviä ja Evaa, joilla on 3 vuotta ikäeroa, on Siv kyllä mun mielestä huomattavasti vanhemman näkönen ja mun mielestä se johtuu siitä että kasvoissa taitaa olla aika paljon botoxia. :D

  Mulla ei oo mitään kauneuskirurgiaa vastaan, vaan itseasiassa mun fiilikset siitä on positiiviset. Kuitenkin överit on aina överit. Esimerkiksi rasvaimun kyllä ymmärrän jos siihen oikeesti on tarvetta, mutta jos itse vois liikkumalla ja oikealla ruokavaliolla hankkiutua niista rasvoista eroon niin parempi niin.

  Itse en oo miettinyt mitä voisin tehdä, mutta vanhempana varmaan aika samoja juttuja mitä sulla. Täyteainetta juonteisiin. Huuliin haluaisin tosin jo nyt hieman volyymia ja kävisin ottamassa heti jos olis mahdollisuus tai talous antais sen verran periksi. :) Rinnat olen käynyt ottamassa enkä ole katunut päivääkään. :)

  • Siv on Evaa vanhemman näköinen, mutta puolustuksen sanasena olen itse ainakin ymmärtänyt, että tietyn geneettisen taustan omaavat vaan vanhenevat ulkoisesti hitaammin :)? Mun mielestä rasvaimu ei ole hyvä ratkaisu niin kauan kuin pystyy liikkumaan, eli aika painava saa kyllä olla, ihan moninkertainen. Olen ennemmin vatsalaukun pienennysleikkauksien kannalla. Rasvaimetty rasva tulee takaisin ellei ole ennen leikkausta oppinut terveellistä ruokarytmiä, kuinkakohan moni on? Veikkaan, että ihan murto-osa.

   Ihana kuulla miten olet tykäänyt valinnastasi muuttaa rintoja. Se on jokaisen naisen oikeus, eikä muilla ole varaa kritisoida ollenkaan. Toivottavasti oma lähipiiri on ymmärtänyt ja nähnyt oman onnesi asian suhteen :) Mun ei tarvitse kun sivulauseessa mainita asiasta niin on jo kamala haloo :D Huuletkin ymmärrän jos siltä tuntuu, tärkeintä, että itseä hymyilyttää oma olemus ja tuntee olonsa juuri niin ihanaksi ja kauniiksi kuin onkin :)<3

 3. Näyttäviä naisia kaikki, mutta heistä myös näkee/tietää että rahaa on laitettu todella suuria määriä ulkonäköön, eikä kaikilla ”taviksilla” ole resursseja ihan moiseen ylläpitoon (tai tietty kaikilla ei ole kiinnostustakaan). Ajatellen esim. Brinkleytä, niin se näyttää 60v kuvassaan n. 40-45v ikäiseltä, ja jos vertaa muita kuusikymppisiä niin vaikka kuinka olisivat pitäneet itsestään huolta niin eihän kenenkään kasvot ole yhtä sileät, saati sitten kaula ym. Kädet ja kaulahan ne yleensä pahin kohta on. Myös decoltee alueeseen kiinnitin huomiota, näyttää olevan todella hyvänä mikä on äärimmäisen harvinaista. Toi Siv ei ole hyvä kun kasvot ovat jo vääristyneet fillereistä ja kiristyksistä + botoxista, eli on luonnottoman näköinen. Britt Eklandin kasvot on kuin 30-vuotiaalla (mua nuoremmalla), mutta kaula… siitä ikä näkyy (tosin ei ole seitsemänkymppisen tasolla, eli sitäkin saatu nuortumaan).

  Itse kyllä aion fiksailla itseäni ja olenkin niin tehnyt nyt kun olen 35. Mulle on tehty botoxilla kulmakarvojen kohotusta sekä laitettu huuliin täytettä. Jatkossa samoilla linjoilla mennään ja mikäli mulle ilmestyy ryppyjä tai jotain vahvoja juonteita niin niitä lienee tarpeen täytellä. Sivmäinen look ei kuitenkaan ole tavoitteena, eli maltti on valttia ja tietyissä määrin rypyt ja ikääntyminen ovat ihan jees enkä halua yrittää epätoivoisesti pitää nuoruudesta kiinni :)

  • Pitää muistaa, että toiset myös vanhenevat ulkoisesti nopeammin kuin toiset, joko luonnostaan tai valintojen takia. Britt Ekland on käyttänyt kokaiinia nuorempana ja muistaakseni on myös polttanut tupakkaa (varmaan lähes kaikki silloin) ja juonut alkoholia. Vaikuttaa varmasti ulkonäköön nyt ja aiempaan ”parantelun tarpeeseen”.

   Tiedän monia (liian monia) ihmisiä, jotka ottavat lainaa perusasioita kuten ruokaa ja vuokraa varten, mutta viikonloppuisin kyllä ryypätään tai nettishoppaillaan :D Ei ole myöskään mitenkään poikkeuksellista omistaa oma asunto. Jos tyytyisi astetta pienempään tai toiseen alueeseen, voisi hyvinkin olla rahaa toimenpiteitä varten :) En nyt tarkoita, että myykää kämppänne ja ostakaa pienempi, jotta saatte kaikki botoxia vaan, ettei se ole vain rikkaiden ulottuvissa :)

   Mä taas tykkään Sivin vinoista iloisista silmistä, mun mielestä ne sopii sen luonteeseen ihan kuin timantti sormukseen :D En tiedä miltä on ennen näyttänyt, mutta jos korjauksista johtuu niin ei ainakaan mua haittaa. Sivin persoona on muutenkin niin kupliva ettei siinä voi jäädä miettimään onko liian kiristetty tuosta ja tuosta ^^

   Kiva kuulla, miten olet itse rohkaistunut kulmiin ja huuliin! Ei varmaan mitenkään itsestäänselvän helppo homma mennä noihinkaan toimenpiteisiin? Kuka nyt haluaa huvikseen piikkiä naamaan tungettavaksi :D

 4. Oletko sä miettinyt mitä luomien leikkaaminen tekee sun kokonaisilmeelle, ja persoonalle? Mielestäni se, mitä Renee Zellweger teki kasvoilleen, ja erityisesti luomilleen, muutti hänet täysin tunnistamattomaksi ja jollakin tavalla hän itseään parannellessa menetti jotain olennaista ulkonäöstään. Minulla itsellänikin on raskaat yläluomet, ja varmasti niiden leikkaaminen keventäisi yleisilmettä, mutta näyttäisinkö enää sitten itseltäni… Itse ajattelen, että persoonallisuus on kaunista, ja sinun kasvoissasi persoonallista ovat myös ihanat silmäsi!

  • Kiitos Bea :)! Mun mielestä mun persoona näkyy enemmän mut tavatessa kuin kuvia katsellessa :) Pidän itse tärkeimpänä omaa tyytyväisyytta ja koska tunnen itseni, tiedän, että olen materialisti ja vaikka olen syvällinen niin kyllä pinnalisetkin asiat kiinnostavat suuresti :) Kun näytän omasta mielestä hyvältä = tunnen itseni hyväski. Sitäkin enemmän hyvä olo tulee hyvistä teoista. Ei kuitenkaan mielestäni tarvitse ”tyytyä” hyviin tekoihin, vaan on todellakin ok kiinnittää ulkonäköön huomiota juuri niin paljon kuin itse parhaaksi näkee :)

   Tottakai toimenpiteet voivat mennä yli ja joskus niin käykin. Sekin on taas sen henkilön oma asia. voihan se edetä ihan riippuvaisuudeksikin asti, mikä on sitten taas ihan eri asia kuin parin asian fixaaminen :)

 5. Mä tykkään enemmän luonnollisesti vanhenneista. Rypytkin on kauniit kun niistä näkee että on hymyilty! Toki jokaisen oma asia mitä operaatiota haluaa tehdä ja sinänsä mua ei haittaa se ollenkaan, mut vähän tulee kylmänväreet kun nykyään puhutaan kauneusleikkauksista ja muista korjailuista yhtä ilme värähtämättä kuin vaikka hiustenvärjäyksestä.. Hui.. Renee Zellwegerin tapaus oli aika pysäyttävä, ja muistutti mua ainakin siitä, että me ihmiset ollaan paljon kauniimpia persoonallisina ja erilaisina. Monesti ne piirteet mitä itsessään inhoaa onkin muiden mielestä upeita ja tekee susta just sut. Voi olla et jonain päivänä oon eri mieltä, mut tällä hetkellä en riskeerais terveyttä sen takia et voisin näyttää ”tavallisemmalta.” Toinen vaihtoehto on aina näyttää omalta itseltä ja yksilölliseltä. :) Mutta tämä vain mun mielipide. :)

  • RAKASTAN hymyjuonteita silmissä ja suupielissä! Niistä näkee heti jos on viettänyt iloista elämää ^^ Niitä en muuttaisi/poistaisi. Ymmärrän kyllä jos joku ei halua yhtäkään ryppyä, enhän itse haluaisi yhtäkään luomea.

   Terveysriskit on tietty aina vakava asia, varsinkin leikkauksissa. Pitää punnita miten iso asia toivottu muutos oikeasti on. Onneksi nykyään moni asia voidaan tehdä paikallispuudutuksessa, ilman nukutuksesta aiheutuvaa komplikaatioriskiä. Rintojen leikkaus näin on mielestäni todella varteenotettava. Toinen iso asia on lääkärin valmistautumis- ja hoito-ohjeiden noudattaminen. Liian moni mokaa näissä, esim treenaa ennen kuin treenikielto on ohi :/ Siinä vain hakee itselleen ongelmia..

 6. Jennifer Aniston, Eva Longoria ja Jennifer Lopez ovat musta mielettömän kauniita! Ja vaikka heille(kin) todennäköisesti on joitain ”korjauksia” tai täydennyksiä kasvoihin tehty, he eivät näytä mielestäni leikellyiltä :) Omaa silmää ei jotenkin miellytä esimerkiksi tuo Siv.. Liian operoitu vaikutelma mun silmään :o

  • Sivistä jo kommentoinkin tuohon aiemmin; persoona ja oma tyytyväisyys + onnellisuus on tärkeintä :) Omasta mielestä tosiaan Siville sopii tämä ulkonäkö :) Niin ihanan oloinen ihminen, voisin ottaa kaveriksi ihan milloin vaan!

 7. Siv on aivan luonnottoman näköinen omaan silmään :0 Ylipäätään tuntuu että moni julkkis on sokeutunut operaatioille..ensin hyvällä maulla tehtyjä pieniä ”touch upseja”, mutta ajan kanssa homma karannut käsistä. Esim. Kim Kardashianin naama alkaa näyttää jo hyvin muoviselta, sääli! Ja entäs ne iänikuiset huulenmutristus-duckfacet joita tulee joka tuutista jo nuorilla tytöillä, yäk :( Hymy on niin paljon kauniimpi!

  Mielestäni esim. Satu Silvo on upea nainen joka vain paranee vanhetessaan. Operaatiot ovat henkilökohtainen asia ja parhaitenhan onnistuneita ne ovat mielestäni kun ei voi tarkkaan sanoa mitä nyt on tehty. Vaan huomaa vain piristyneen ja raikastuneet ilmeen. Esim. ystäväni kävi rintaleikkauksessa viimr vuonna, ja hän sanoi että hyvin harva tietää asiasta. Implantti on maltillisen kokoinen ja hänen tyyliään ei ole käyttää paitoja joissa kaikki on pelissä.. monillehan silareista tulee juuri ekana mieleen että jos ne on, niitä myöa esitellään superhyper push upeissa ja avonaisissa paidoissa. Anyway kohtuus ja luonnollisuus on avaimet parhaaseen lopputulokseen.

  Hyvää pohdintoa sulta! Kiva kun olet postaillut useammin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta